Jale İncekol'dan alınan son bilgiye göre, diziye "kazadan sonrahafızasını yitirmiş ve kendisini farklı bir kişilikte bulmuş bir taksişöförü olarak" dönecektir..arkadaşlar alıntıdır bu facede çogu kişi bunu sölemiiş ve çok sıkı bir daghan hayranı var o jaleyle iletişime geçmiş ve bunu sölemiş.
bana en mantıklı gelen efeyi minenin bulması yada görmesi sonra gelip bizimkilere söylicek ama efeyle ilqili oyun oynadıqı için kimse mineye inanmayacak bence böyle olacak
Konu: Geri: Jale İncekoldan Bir Bilgi.Alıntıdır.. Cuma Tem. 23, 2010 9:16 am
jale incekol giderken ona malum mu olmuş dağhanın nasıl döneceği hafıza kaybı istemem ama o bile daha mantıklı taksi şöföründen
♥ NuR ♥
Konu: Geri: Jale İncekoldan Bir Bilgi.Alıntıdır.. Cuma Tem. 23, 2010 10:00 am
bnce hafıza kaybı dha ii bn olsam efeyi affetmezdim 3 sne ortalıklardan kaybol her ne olursa olsn bunu onlara yşatmaya hakkı yoktu o yüzden hafızasını kaybetmesi dha ii olur.
yqmur
Konu: Geri: Jale İncekoldan Bir Bilgi.Alıntıdır.. Cuma Tem. 23, 2010 10:01 am
hafıza kaybı olursa efe eski efe olmazki :S
penner
Konu: Geri: Jale İncekoldan Bir Bilgi.Alıntıdır.. Cuma Tem. 23, 2010 11:37 am
jale gitmeyeceği için dağhan tabureyi yere fırlattım dedi aslında dağhan birşey demedi daha önce cihangirde ağustosta çekimlerim diyen dağhan aynı resim ve biraz değiştirilmiş haberle ağzından çıkmış gibi yazılı oldugu belli jale gitmicek sarp kalıcak ve o yüzden sanki dağhan demiş gibi yönetmene sandalye fırlatmadım ve sarp la iyi bir ekip olacağımızı düşünüyoruz demiş ki ben inanmıyorum böyle birşey dediğine sizde dikkatli araştırısanız görüceksiniz daha önce cihangir ağızdan kaçırma ve resmin yeni olmadıgını
Tims hala belli değil 1 ay içinde belli olacak diyor dizi eylülde bitiyor diyorlar dedim kesinlekle bitmeyecek dedi jale incekol ayrılıyor taner diye bir yönetmen geliyormuş dediğimdede jale incekol kesinlikle ayrılmayacak diyor
ayrılacak olsa belli değil derlerdi
keşke timsa sarpı sorsaydım çıkacakmı diye belli değilmi yoksa kesin çıkmayacakmı diyeceklerdi
bence dağhan dönücek ama sarp kalıcak ve yönetmen değişmicek o yüzden dağhan sanki demiş gibi sarpla iyi ekip olucaz yönetmene tabure atmadım dağhanın değil timsin lafı eğer dağhan dönmezse bu kadar ileri gitmezler diye düşünüyorum