Bir magazinde duydum bende hayır geri dönmiyeceğim dönmeyide düşünmüyorum dedi.
ve baska bir alinti Yha sorduk sett Çalısanlarına arayan efe deqil dediLer diyoruz Hala efe geliyor diyolar .
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Alintidir Perş. Mayıs 20, 2010 3:37 pm
Bu işin sonu nereye varacak gerçekten bilmiyorum
İreMinEfe
Konu: Geri: Alintidir Perş. Mayıs 20, 2010 4:12 pm
En iyisi cumartésiyi békLémék (:
Duygusu
Konu: Geri: Alintidir Perş. Mayıs 20, 2010 4:15 pm
bu ne yaa ama ben gliceğinden hala eminim ki inşallah gelir...
BLaSTeR
Konu: Geri: Alintidir Perş. Mayıs 20, 2010 4:32 pm
valla inşallah sezon finalini efe geldimi gelmedimi sorusuyla bitirmezler,1 hafta dayanamıyoruz 3 ay nasıl dayancaz...
Duygusu
Konu: Geri: Alintidir Perş. Mayıs 20, 2010 4:49 pm
yanii
efe sever
Konu: Geri: Alintidir Perş. Mayıs 20, 2010 4:52 pm
ben o telefonun minenin oyunu oldugunu söyledim defalarca şimdi ise vazgeçtim minenin oyunu değil timsin oyunu bu gelmemek lazım bu oyunlara
SamSuN
Konu: Geri: Alintidir Perş. Mayıs 20, 2010 5:25 pm
efe sever demiş ki:
ben o telefonun minenin oyunu oldugunu söyledim defalarca şimdi ise vazgeçtim minenin oyunu değil timsin oyunu bu gelmemek lazım bu oyunlara
Minenin oyunu olamaz hiçbir şekilde değilde zaten.Belli bir süreden sonra hatlar bloke olur ve havuza geçer,havuza geçtikten sonra ise isteyen o numarayı alabilir fakat:Bizim Eski ''KAVAK YELLERİMİZ'' Şimdiki ''KABAK YELLERİ'' dizisinde çok ama çok saçmalıkLar var,hani bunLar 3 yıL sonRaya gitmişti 85.bölümde? Bu böLümde LeyLanın denize uzattığı kağıtta 22.05.2010 yazıyor.Hata üstüne hata yapıyorlar.Tims bu kadar oynayamaz bir kişinin üstünden belli bir yere kadar tamamda bu kadarda abartamazlar.Timsinde oyunu değiL Efe diziye dönecek..Siz olsanız acaba çıkttığınız bir diziye geri dönme muhabbetleriniz cıksa naparsınız? Evet ben bu bölümde geLeceğim'mi dersiniz yoksa hayır dönmeyeceğim kesinliklemi dersiniz.Kulaktan doğma haber bunlar hikayedir büyük bir ihtimalle.Hat işine gelince minenin oyunu kesinlikle değil izleyin ve görün.Bu bölümden sonra başlayacak asLıyLa uğraşmaya ki bu böLümde eğer bebeği aldırırsa uğraşır bence aldırmayacak ve devam edecek bu bir şekilde.
efe sever
Konu: Geri: Alintidir Perş. Mayıs 20, 2010 5:26 pm
sezon sonunda hatırlatırım minenin oyunu değil lafını
SamSuN
Konu: Geri: Alintidir Perş. Mayıs 20, 2010 5:32 pm
efe sever demiş ki:
sezon sonunda hatırlatırım minenin oyunu değil lafını
Hatırlat sorun değil dostum =) bu senaristlerin ben herşeyi düşüneceklerini herşeyi yapabilceklerini hepimiz biliyoruz ama hat işini asLa ama asLa düşünmemişlerdir.
efe sever
Konu: Geri: Alintidir Perş. Mayıs 20, 2010 5:43 pm
aldıgım habere göre aslı ile güven sinyali takip edicek ve sinyal bir balıkçı kulubesinden geliyor olacak efeye gelince o kulubede olmayacak
ÖzLem.x
Konu: Geri: Alintidir Perş. Mayıs 20, 2010 7:13 pm
aman ya çok sıkıldım artık geliyo mu gelmiyo mu biri çıkıpda söyLemiyo. :shock:
efe sever
Konu: Geri: Alintidir Perş. Mayıs 20, 2010 7:14 pm
ben söylüyorum gelmiyor malesef üzgünüm
Dağhan.OrJinaL.Efe
Konu: Geri: Alintidir Perş. Mayıs 20, 2010 7:36 pm
Balikçi olabilir çunku hatirlaniyosaniz deniz dayak yemisti borç için bin aralar sonra denizi kimse denizi aldi balikçini oraya biyere koydu yüzünü gostermeden efe olabilir belli olmaz yada efeyi taniyan birisi de olabilir.
cypriot
Konu: Geri: Alintidir Perş. Mayıs 20, 2010 8:38 pm
arkadaşlar efe değiill. göreceğiz hepimiz.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Alintidir Cuma Mayıs 21, 2010 5:08 am
doğru söylüyo hepimiz beklicez görcez
efe sever
Konu: Geri: Alintidir Cuma Mayıs 21, 2010 8:00 am
başka şekilde gelirmi bilmem ama ben aslıyı arayanın efe olmadığını düşünüyorum aramak yerine aslının karşısına çıkmayı tercih eder efe o yüzden düşünmüyorum efe aradığını
Misafir Misafir
Konu: Geri: Alintidir Cuma Mayıs 21, 2010 8:01 am
aslı nın nerd eolduğunu bilmiyo olabilir bence bu açıdan da düşün
efe sever
Konu: Geri: Alintidir Cuma Mayıs 21, 2010 8:02 am
sen arayan efe mi diyorsun yani
Misafir Misafir
Konu: Geri: Alintidir Cuma Mayıs 21, 2010 8:03 am
ben efe demiyorum efe ile bağlantılı ama
efe sever
Konu: Geri: Alintidir Cuma Mayıs 21, 2010 8:08 am
ben biraz öğrendim birşey doğrumu bilmiyorum yazıyım inanmak size kalmış sadece duydum ama bilmiyorum ne olacak aslı ile güven sinyali takip eder ve sinyal bir balıkçı kulubesinden geliyordur kulubeyi buılurlar ama efe yoktur kulubede tekrar söylüyorum ne kadar doğru bilmiyorum yanlış bilgide vermek istemiyorum ama duydugumu yazıyorum
ÖzLem.x
Konu: Geri: Alintidir Cuma Mayıs 21, 2010 8:45 am
efe sever demiş ki:
ben söylüyorum gelmiyor malesef üzgünüm
Eminsin Dmi ? :roll:
efe sever
Konu: Geri: Alintidir Cuma Mayıs 21, 2010 8:46 am
emin değilim ben sadece tahmini bu şekilde gelmez diyorum yoksa gelirse en çok sevinen ben olurum bildiğim birşey yok valla
dağhOKan
Konu: Geri: Alintidir Cuma Mayıs 21, 2010 9:01 am
duygusu demiş ki:
bu ne yaa ama ben gliceğinden hala eminim ki inşallah gelir...
arkadaşlar belki efe belki değil gelmesi için dua edenlerde var etmeyenlerde
gelirmi gelmez mi hep beraer görücez
sonuçta burası DAĞHAN KUUEGEÇ FORUM yeni sezonda gelmedi diye kapatım gidicez mi burayı hayor tabikide
öncelikli olarak dağhanı yeniden tvde görmek he kavak yelleri olur başka bir dizi olur farketmez
gelsinde isterse kurtlar vadisine gelsin
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Alintidir Cuma Mayıs 21, 2010 9:03 am
ne kurtlar vadisi yaa şöle lost gibi flashforwad gibi dünyayı beşinden sürükleyen dizilerle geri dönsün