dikkat !!! ...arkadaşlar benim arkadaşımda senaryo var. (120. bölümün)
o efe'nin eli DEĞİL ! senaryoyu okudum orda aynen şöle diyo aslı güveni görüyo.sonra birden efe sandığımız kişi kaçıyo.güven peşinden koşuyo ama yakalayamıyo.güven e kimmiş gördün mü diye soruyo.güven aynen şunu söyliyo ' HAYIR SIRTINDAN GÖRDÜM SADECE ZAYIF Bİ ADAMDI KISA BOYLUYDU Bİ DE UZUN SAÇLAYDI TOPLAMIŞTI ARKADAN BAŞKA BİR ŞEY GÖRMEDİM. ' Aslı da 'Belki seni görüp kaçmıştır diyo' Mİne bölümüne gelirsek zeynep burağı vuruyo burak ölmüyo ama.deniz de mine de yaşıyo.denize pek bişey olmuyo ama mineyi ameliyata alıyorlar.ayrıca burak onlara ateş ettikten sonra deniz aslıyı arıyo ve 'aslı yardımına ihtiyacım var çabuk gel mineyi vurdular ' falan diyo.Mine bölüm sonunda ölmiyo ama bebeğini kaybediyo. Ayrıca bölüm ortasında gönül arıyo istanbula gelcen mi falan diye.metin de 1 haftaya kadar gelemem diyo. Ve nurgül , gönül aradı dimi diyo ve metin de aynen ona şunları sölüyo(mine ameliyattayken) O HASTANEYE HER GİRDİĞİMDE EFE GELİYO AKLIMA BİLİYO MUSUN HERKES ÇIKTI O ARABADAN Bİ BENİM KARDEŞİM ÇIKMADI GÜNLERCE BEKLEDİM AYRILMADIM HASTANEDEN BELKİ BULUNUR BELKİ Bİ YERDEN HABERİ GELİR DİYE EFE İÇİN DİİL ONLAR İÇİN BEKLİYODUM.DENİZ UYANDIĞINDA MİNE'NİN BAŞINDA BEN BEKLEDİM AYŞE TEYZE EVE GİTTİĞİNDE ASLI'YA BEN SARILDIM ŞİMDİ ONLARA DA Bİ ŞEY OLURSA TEKRAR KAYBEDECEĞİM KARDEŞİMİ O YÜZDEN KORKUYORUM NÜRGÜL ÇOK KORKYORUM...' diyo nurgüle Ve son olarak söyliyeceğim bilgizeynep hani burağı vurdu ya onu deniz vurdu sanıyolar. benden bu kadar başka sorunuz varsa cevaplar.(dizinin 120. bölümünün tamamını biliyorum.) Ve bu yazdıklarımın hiçbiri uydurma değil
anko
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:27 pm
hikayeeeee
sarah
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:27 pm
az önce aynı şeyi görüp paylaştım bende yaa doğru gibi sankii
efe sever
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:34 pm
efe filan yok ortada yani uydurmamı bilmem ama efeli olsaydı uydurma demezdim
sarah
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:35 pm
offffff ya amannnnnnn
hilalay
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:36 pm
peki o güvenin kovaladığı kişi kimmiş?efeyle bi bağlantısı var mı?
mrnda35
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:36 pm
senaryo arkadşnda ne arıyo o kadar mı ortda bırakıyolar senaryoyu umarm ynlışdır yıkılırım
sarah
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:39 pm
oda doğruda valla bıktımm yaa
efe sever
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:40 pm
belki senarist arkadaşıdır
snm!
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:43 pm
Ben de o filenin arkasından efenin çıkacağına inanmıyorum,o uzun saçlı adam olabilir ama efe değil efeyi aslıya ulaştırmaya çalışan biri olabilir. Ama efe mutlaka dönecek.
Estetik diyorlar ya hikaye o iki dizide birden aynı şeyi işlerler mi adamlar,yalan o iş.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:53 pm
ya arkadaşlar çok saçma o el efe nin değil bu senaryoda hikaye
sarah
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:55 pm
ewt efenin eli deilse bile hiç efenin adı geçmiyoo nolur b oyun olmasın yaa buda timsi yıkarım yakarım yaaa
_kidman_
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:55 pm
en iyisi yeni bölümü bekleyelim ve ya kavak yelleri sitesinde yazılan yzılara bakalım...
sarah
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:56 pm
ewt efenin eli deilse bile hiç efenin adı geçmiyoo nolur b oyun olmasın yaa buda timsi yıkarım yakarım yaaa
Misafir Misafir
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:57 pm
ya bırakın bunu yazan kişi atmayı bırak fırlatmış resmen
efe sever
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:58 pm
kendisini atış serbest poligonunda sanmış bunu yazan
mrnda35
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Haz. 02, 2010 3:58 pm
şu fragman bi yayınlansa belki ordan bazı soru işaretlermzi atabilirz
senaryoyla ilgili bildiğim tek şey minenin durumunun ağır olacağıydı ve bebeğini kaybedeceğinide biliyorudum nese az kaldı sayılır efenin döneceği kesin onu biliyorumm