dikkat !!! ...arkadaşlar benim arkadaşımda senaryo var. (120. bölümün)
o efe'nin eli DEĞİL ! senaryoyu okudum orda aynen şöle diyo aslı güveni görüyo.sonra birden efe sandığımız kişi kaçıyo.güven peşinden koşuyo ama yakalayamıyo.güven e kimmiş gördün mü diye soruyo.güven aynen şunu söyliyo ' HAYIR SIRTINDAN GÖRDÜM SADECE ZAYIF Bİ ADAMDI KISA BOYLUYDU Bİ DE UZUN SAÇLAYDI TOPLAMIŞTI ARKADAN BAŞKA BİR ŞEY GÖRMEDİM. ' Aslı da 'Belki seni görüp kaçmıştır diyo' Mİne bölümüne gelirsek zeynep burağı vuruyo burak ölmüyo ama.deniz de mine de yaşıyo.denize pek bişey olmuyo ama mineyi ameliyata alıyorlar.ayrıca burak onlara ateş ettikten sonra deniz aslıyı arıyo ve 'aslı yardımına ihtiyacım var çabuk gel mineyi vurdular ' falan diyo.Mine bölüm sonunda ölmiyo ama bebeğini kaybediyo. Ayrıca bölüm ortasında gönül arıyo istanbula gelcen mi falan diye.metin de 1 haftaya kadar gelemem diyo. Ve nurgül , gönül aradı dimi diyo ve metin de aynen ona şunları sölüyo(mine ameliyattayken) O HASTANEYE HER GİRDİĞİMDE EFE GELİYO AKLIMA BİLİYO MUSUN HERKES ÇIKTI O ARABADAN Bİ BENİM KARDEŞİM ÇIKMADI GÜNLERCE BEKLEDİM AYRILMADIM HASTANEDEN BELKİ BULUNUR BELKİ Bİ YERDEN HABERİ GELİR DİYE EFE İÇİN DİİL ONLAR İÇİN BEKLİYODUM.DENİZ UYANDIĞINDA MİNE'NİN BAŞINDA BEN BEKLEDİM AYŞE TEYZE EVE GİTTİĞİNDE ASLI'YA BEN SARILDIM ŞİMDİ ONLARA DA Bİ ŞEY OLURSA TEKRAR KAYBEDECEĞİM KARDEŞİMİ O YÜZDEN KORKUYORUM NÜRGÜL ÇOK KORKYORUM...' diyo nurgüle Ve son olarak söyliyeceğim bilgizeynep hani burağı vurdu ya onu deniz vurdu sanıyolar. benden bu kadar başka sorunuz varsa cevaplar.(dizinin 120. bölümünün tamamını biliyorum.) Ve bu yazdıklarımın hiçbiri uydurma değil
Yazar
Konu: Geri: Alintidir Paz Haz. 06, 2010 3:12 pm
bende inaniyorum ... bence dönecek
AlfredoLota
Konu: Geri: Alintidir Paz Haz. 06, 2010 3:22 pm
evet bence çok mantıklı.efeyle ilgili bi haberin varmı
Ömrümün Sahibi
Konu: Geri: Alintidir Paz Haz. 06, 2010 3:37 pm
arkadaşlar senaryoyu öyle herkes okusaydı diziyi izlemeye ne gerek var nette yayınlarlardı bizde okurduk böyle saçmalaık olur mu yha ?
mhe_25
Konu: Geri: Alintidir Paz Haz. 06, 2010 4:30 pm
Ömrümün Sahibi demiş ki:
arkadaşlar senaryoyu öyle herkes okusaydı diziyi izlemeye ne gerek var nette yayınlarlardı bizde okurduk böyle saçmalaık olur mu yha ?
evet yha inanmayın!!
ecem
Konu: Geri: Alintidir Paz Haz. 20, 2010 12:24 pm
bu senaryo cıkacak anlaşıldı
sümeyye
Konu: Geri: Alintidir Ptsi Haz. 28, 2010 11:35 am
Dağhanist demiş ki:
dikkat !!! ...arkadaşlar benim arkadaşımda senaryo var. (120. bölümün)
o efe'nin eli DEĞİL ! senaryoyu okudum orda aynen şöle diyo aslı güveni görüyo.sonra birden efe sandığımız kişi kaçıyo.güven peşinden koşuyo ama yakalayamıyo.güven e kimmiş gördün mü diye soruyo.güven aynen şunu söyliyo ' HAYIR SIRTINDAN GÖRDÜM SADECE ZAYIF Bİ ADAMDI KISA BOYLUYDU Bİ DE UZUN SAÇLAYDI TOPLAMIŞTI ARKADAN BAŞKA BİR ŞEY GÖRMEDİM. ' Aslı da 'Belki seni görüp kaçmıştır diyo' Mİne bölümüne gelirsek zeynep burağı vuruyo burak ölmüyo ama.deniz de mine de yaşıyo.denize pek bişey olmuyo ama mineyi ameliyata alıyorlar.ayrıca burak onlara ateş ettikten sonra deniz aslıyı arıyo ve 'aslı yardımına ihtiyacım var çabuk gel mineyi vurdular ' falan diyo.Mine bölüm sonunda ölmiyo ama bebeğini kaybediyo. Ayrıca bölüm ortasında gönül arıyo istanbula gelcen mi falan diye.metin de 1 haftaya kadar gelemem diyo. Ve nurgül , gönül aradı dimi diyo ve metin de aynen ona şunları sölüyo(mine ameliyattayken) O HASTANEYE HER GİRDİĞİMDE EFE GELİYO AKLIMA BİLİYO MUSUN HERKES ÇIKTI O ARABADAN Bİ BENİM KARDEŞİM ÇIKMADI GÜNLERCE BEKLEDİM AYRILMADIM HASTANEDEN BELKİ BULUNUR BELKİ Bİ YERDEN HABERİ GELİR DİYE EFE İÇİN DİİL ONLAR İÇİN BEKLİYODUM.DENİZ UYANDIĞINDA MİNE'NİN BAŞINDA BEN BEKLEDİM AYŞE TEYZE EVE GİTTİĞİNDE ASLI'YA BEN SARILDIM ŞİMDİ ONLARA DA Bİ ŞEY OLURSA TEKRAR KAYBEDECEĞİM KARDEŞİMİ O YÜZDEN KORKUYORUM NÜRGÜL ÇOK KORKYORUM...' diyo nurgüle Ve son olarak söyliyeceğim bilgizeynep hani burağı vurdu ya onu deniz vurdu sanıyolar. benden bu kadar başka sorunuz varsa cevaplar.(dizinin 120. bölümünün tamamını biliyorum.) Ve bu yazdıklarımın hiçbiri uydurma değil
tamam ozaman hepsini yaz bizde öğrenelim.
SiNeM_eFe
Konu: Geri: Alintidir Salı Tem. 06, 2010 10:54 am
inanan oLmadı ama bütün hepsi doqru cıktı :shock:
mineee
Konu: Geri: Alintidir Salı Tem. 06, 2010 10:57 am
aynen yaaa hepsi cıktı sözlerde aynı nerdeyse sasırdım:d
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Alintidir Salı Tem. 06, 2010 10:59 am
Hakkaten hepsi doğru çıktı..
BLaSTeR
Konu: Geri: Alintidir Salı Tem. 06, 2010 11:03 am
track demiş ki:
Senaryoyu kimse ele geçiremez saçmalıktan başka birşey değil.
geçiriliyomuş demekki..
hiçkimse
Konu: Geri: Alintidir Salı Tem. 06, 2010 11:05 am
BLaSTeR demiş ki:
track demiş ki:
geçiriliyomuş demekki..
Cidden bu bölüm gördük. İmkansız yokmuş.
BLaSTeR
Konu: Geri: Alintidir Salı Tem. 06, 2010 11:10 am
hiçkimse demiş ki:
BLaSTeR demiş ki:
track demiş ki:
geçiriliyomuş demekki..
Cidden bu bölüm gördük. İmkansız yokmuş.
bundan sonra internette senaryo felan okumicam zaten bütün heyecanı kaçtı dizinin..
xxx
Konu: Geri: Alintidir Salı Tem. 06, 2010 11:26 am
metinin söyledikleri harfi harfine aynı. 120. bölümü önceden biliyomuşuzda haberimiz yok. boşuna bekledik heycanla 120. bölümü
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Alintidir Salı Tem. 06, 2010 11:27 am
125'ide bilir mi bu arkadaş ??
BLaSTeR
Konu: Geri: Alintidir Salı Tem. 06, 2010 11:30 am
Ezqi~ferman demiş ki:
125'ide bilir mi bu arkadaş ??
sor ama biliyosa buraya yazma 1 hafta daha boşuna beklemeyelim...
TugceTm
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Tem. 07, 2010 11:21 am
tebrik edrim arkadaşım kelimesi kelimesine doğru
dağhanc!
Konu: Geri: Alintidir Çarş. Tem. 07, 2010 8:24 pm
Senaryoyu nereden buluyorlar ya..Bari gelecek bölümleride söyleseler :d