Konu: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Ptsi Tem. 05, 2010 4:38 pm
Konunun ilk mesajı :
Ve efsane geri döndü... olursa beni benden alır gider....
Yazar
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 7:08 am
Yeni Başlangıc Yanı Geldıgı gun Flım hepımız ıcın Yeniden baslıycak.
Kavak yellerının sonu Zaten yabancı bı versıonunu ızledıqım ıcın Su skeıl OLuyo Minenın SUreklı Bayılmasının arkasında OLumcul BIr hastalık var Mine OLucek. Deniz yonetmen Olup hayatlarının flımını cekıcek. Aslı ve ORjinal Adamda BU Fılmı bır bırlerıne sarılarak ızlıycekler ) THE END.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 7:56 am
Je T'aime demiş ki:
Je T'aime demiş ki:
" Zıkkımın Dibi KaraBaba .... "
_kidman_
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 8:23 am
profiterol
efe sever
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 8:26 am
beni çağırmışsınız gel dediniz geldim
_kidman_
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 8:34 am
profiterol olsun ya d:
cakocakmak11
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 8:46 am
Siz Benim Oldurucam Deyipte Olduramadığım Bişey Gördünüz Mü ?
_kidman_
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 9:04 am
o uzun olur en iyisi profiterol D:
zzzeynep
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 9:06 am
bence tanıtım fragmanından yola çıkarak ...ve bir mucize... olabilir diye düşünüyorum...
_kidman_
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 9:15 am
profiterolda ısrar ediyorm
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 10:05 am
Je T'aime demiş ki:
Je T'aime demiş ki:
Je T'aime demiş ki:
" Zıkkımın Dibi KaraBaba .... "
zzzeynep
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 10:42 am
mert yani taktın ha...ha bire zıkkımın dibi karababa...şimdi ısrarla bunu söylüyorsun da ne manaya geliyor bide onu söylesen diyorum.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 10:47 am
zzzeynep demiş ki:
mert yani taktın ha...ha bire zıkkımın dibi karababa...şimdi ısrarla bunu söylüyorsun da ne manaya geliyor bide onu söylesen diyorum.
tmm kızma
yok öyle yazıyorum işte , napıyım benim kafa gidip -geliyo artık
bu fan da ki bazı üyeler - tiyatro senaryolarım var daha ezberlicem - çok sıcak bide- sıkıntı var üstümde yani öyle saçmalıyorum işte
zzzeynep
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 12:11 pm
allah kolaylık versin arkadaşım sana.işin zor mert.tiyatro ha!güzel bölüm ama.belki bigün dağhanla karşılıklı oynarsın:)
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 12:13 pm
dağhan ın benden öğrenceği çok şey var
zzzeynep
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 12:17 pm
neden öyle diyorsun.bu çok iddiali bi cümle oldu.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 12:18 pm
zzzeynep demiş ki:
neden öyle diyorsun.bu çok iddiali bi cümle oldu.
şaka yaptım
zzzeynep
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 12:22 pm
dağhanla karşılıklı oynasan ne hissederdin?yani herhalde heyecanlanırdın?
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 12:24 pm
zzzeynep demiş ki:
dağhanla karşılıklı oynasan ne hissederdin?yani herhalde heyecanlanırdın?
Yoooo heyecanlanmazdım niye heyecanlanıyımki , yani ilk ünkü kişi ile oynucağım oyun olmazdı ama dağhan başka tabide
zzzeynep
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 12:31 pm
çok ketumsun yaa...fanı olduğun ünlüyle oynayacaksın ve heyecanlanmayacaksın öylemi?
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 12:33 pm
zzzeynep demiş ki:
çok ketumsun yaa...fanı olduğun ünlüyle oynayacaksın ve heyecanlanmayacaksın öylemi?
ya niye heycanlanıyım ben sahneye çıkarken heyecanlanmıyorum mesela dağhan neki holywood yıldızı gelsin onlada heyecanlanmam napıyım yani
zzzeynep
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 12:36 pm
aman iyi tamam heyecanlanma.banane!sadece sordum dövmekten beter ettin.sağol yani.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 12:38 pm
zzzeynep demiş ki:
aman iyi tamam heyecanlanma.banane!sadece sordum dövmekten beter ettin.sağol yani.
yok ne alakası var
bişey demedim ben sana , yani benim normal konuşmam böyle napıyım bak cidden fan la uğraşmaktan bide sıcaktan ne yapcağımı bilmiyorum kafam cidden çok kötü kusuruma bakmayın bide dün biraz fazla kaçırmışım ondan kaçırmış derken rakı yı kafa gidip geliyo özür dilerim zeynep 5 yaş büyüksün abla
efe sever
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 12:40 pm
mert dağhan değilde sarp senden birşey öğrensin elinemi yapışıcak sarpa da öğret azcık oyunculuk
zzzeynep
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 12:52 pm
bencede sarpın daha öğreneceği çok şey var.dağhanla birsürede olsa oynarken bişeyler öğrenir belki
jax
Konu: Geri: Efe'nin Geri Döneceği Bölümün İsmi Ne Olmalı? Salı Tem. 13, 2010 1:08 pm
'... dönüyor' olmalı bencede ama en sonunda göstermeli sonra ki bölümünde ise aslı kimii seçiyorr olmalıı