Konu: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Salı Tem. 06, 2010 7:21 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar hani güven hapisteyken efeye benzettiğimiz birisi vardı genç biri rüstem adında.Hani korkak tipli olan.İşte o çocukla facede arkadaş oldum.Çocuk benle aynı 93 doğumlu biraz sohbet ettik.Tüyo almaya çalışıyorum ondan çünkü birsürü tanıdığı var setten.Bana dediği şu güven 5 bölüm sonra diziden ayrılıyor.Ama ayrılma sebebini bilmiyor.Bu bizim için iyi bir haber taibiki.Ama kötü haber efenin geleceğini göz önünde bulundurarak söylüyorum kötü haberi.Dizi eylül ayında final yapacak.Yani tamamen bitecek.Dağhanı sormadım sanmayın sordum ama bilmiyorum dedi.Bende Dağhana benzetmiştik seni ilk gördüğümüzde dedim bana verdiği cevap şu:Ben Dağhana benzetilmekten sıkıldım sen dağhanmısın diye ekleyenler bile vaar.Oyüzden artık kavak yellerinde oyanamak istemem dedi.Ama kafamı karıştıran bişey söyledi dediki ben dublör olarak oynayacaktım dedi yani efenin dublörü olarak dizide 2 bölüm oynayacaktım ama sonra sete geldiğimizde vazgeçildi dendi dedi.Ben güvenin ayrılacağını söylediğinde o zaman efe kesin geliyo dedim çocuk güldü sadece.
Yazar
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Çarş. Tem. 07, 2010 3:15 pm
askermt demiş ki:
Konu kilit çöp kardeşim saçma saçma konular açmana ne gerek vaR
modlar gerekli görmemiş kilit+çöpü demekki saçma değil.
gonca
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Perş. Tem. 08, 2010 7:10 pm
aslında mantıklı düşünmek lazım çünkü 1 bölüme bir sürü olay sığdırıyorlar final yaklaşmış olabilir ama bir sezon daha devam etse hiç fena olmaz
gonca
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Perş. Tem. 08, 2010 7:20 pm
ya hayır bitmesin
breakdown.
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Perş. Tem. 08, 2010 8:14 pm
gonca demiş ki:
aslında mantıklı düşünmek lazım çünkü 1 bölüme bir sürü olay sığdırıyorlar final yaklaşmış olabilir ama bir sezon daha devam etse hiç fena olmaz
Bir bölüme bir sürü olay mı sığdırıyorlar? :o Geçen bölüm sadece hastanede Mine'yi izlemekle geçti farkındaysan? :shock:
yldrm1084
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Perş. Tem. 08, 2010 8:17 pm
eylül de final falan yok arkadaskar söyle şeylere inanmayın
Dağhanist
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Perş. Tem. 08, 2010 8:17 pm
Sarp Apak Eylul'de ayrilacakti biraz'da kalmak istemis ekim aynina kadar kavak yelleri'nde sonra askere gidecekmis
güven_savar
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Cuma Tem. 09, 2010 1:33 am
Dağhanist demiş ki:
Sarp Apak Eylul'de ayrilacakti biraz'da kalmak istemis ekim aynina kadar kavak yelleri'nde sonra askere gidecekmis
bu bilgi nerden
_kidman_
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Cuma Tem. 09, 2010 5:58 am
arkadaşlar bence ramazanda ara olmıcak 122.bölüm yayınlandıktan sonra dizi çekimleri başlar , 123 yayınlanır zaten çeklmişti daha önce bi hafta tekrarını gösterirler daha sonra yeni bölümler başalr diye düşünüyorm
karamaça*
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Cuma Tem. 09, 2010 3:16 pm
arkadaşlar dizinin 200bölüme kdr uzatıldıını biliorum. kavak yellerinin resmi forumundan bi arkadaş söledi ve bu arkadaşın söledikleri doğru çıkıyor bilginize.
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Cuma Tem. 09, 2010 3:55 pm
200 mü bu dizi tarihe geçicek herhalde
karamaça*
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Cuma Tem. 09, 2010 4:01 pm
artık saçmaladıkça saçmalarlar
breakdown.
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Cuma Tem. 09, 2010 5:31 pm
200 mü? Oh, iyimiş.
karamaça*
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Cuma Tem. 09, 2010 5:35 pm
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Cuma Tem. 09, 2010 5:37 pm
karamaça* demiş ki:
arkadaşlar dizinin 200bölüme kdr uzatıldıını biliorum. kavak yellerinin resmi forumundan bi arkadaş söledi ve bu arkadaşın söledikleri doğru çıkıyor bilginize.
bu da yeni moda,herkesin söylediği doğru çıkıyor..hadi hayırlısı..
karamaça*
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Cuma Tem. 09, 2010 5:43 pm
BLaSTeR demiş ki:
karamaça* demiş ki:
bu da yeni moda,herkesin söylediği doğru çıkıyor..hadi hayırlısı..
çok yalancı var haklısın ama mezarlık sahnesini,burak'ın morg sahnesini ve güvenin aslıya söledii uzun saçlı bi adamdı laflarını falan aylar öncesinden bildi
anmeselesi
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Paz Tem. 11, 2010 12:15 pm
bence kY bir iki yil mutlaka sürer cünkü hersey tiklik tiklim yürüyorr KY kult oldu bilee herkez izliyorr we heycan Yaprak dökümündedekigibi kalmadi degil tam tersine olaylar hep war ondan sürer....
kheweLL
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Ptsi Tem. 12, 2010 8:43 pm
efe geri dönücek. o yüzden bu dizi bu sezon ve bir sezon daha oynar sonra biter. ama efe olursa geri dönmezse bu sezon finaL olabilir ama o kadar da erken değiL.
delimanyak
Konu: Geri: Size 1 İyi 1 Kötü Haberim Var Perş. Tem. 15, 2010 5:43 am
dağhan daha yeni gelmişken dizi bitcek. biz dağhanı izleyemiycek miyiz uff