Konu: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 5:14 pm
Ben 08 Temmuz, 21:43 slm kavak yellerinde minenin oyununun bi parçası olarak rol alacagınızı biliyorum efenin dönecegi de ortaya çıktı sadece şunu soruyorum kaçıncı bolumde diziye girecek 125 deniyo dogrumu sadece 3 basamaklı bi sayı soleyeceksiniz kırmayın lütfen bugun kandil cevabınızı bekliyorum bilmiyorum demeyin biliyorsunuz lutfen cevabınızı bekliyorum Erçin Sıcakkan 09 Temmuz, 17:49 Şikayet Et Efenin gelip gelmeyeceğini gerçekten bilmiyorum.
efe sever
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 5:17 pm
ne kadar önemli bir cevap vermiş ben demiştim bu adamdan birşey çıkımıcak ama nerde dinleyen kim
Misafir Misafir
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 5:19 pm
engin herşeyi sen diyosun zaten
carew_489
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 5:19 pm
adama bide bilmiyorum deme dedim gitti bilmiyorum dedi yok boyle bişey ya
efe sever
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 5:22 pm
nert o konular çoktan yok olmasa görürdük kim önce demiş uzun saçlı adam konusunu aynı arkadaş akşam açtı akşam dedim ky kısmında var sitede bakabilirsin
ahmet4088
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 5:24 pm
cevap qeldiqi yazmıyo orda ama
kararsiz
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 5:25 pm
ya arkadaşlar biraz sabırlı olalım şidi adam bi<ze 130. bölm dese beklemeyecek miyiz? beklicez! e ne gerek var bu kadar sabırsızlığa...
güven_savar
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 5:30 pm
carew bugün kandil diyerek öldürücü vurucu yapmışsın tebrik ederim gerçekten
adam gizlilik sözleşmesi imzalamış olsa bile söylerdi kesin.. demekki bilmiyordur gerçekten
mhe_25
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 5:30 pm
carew_489 demiş ki:
adama bide bilmiyorum deme dedim gitti bilmiyorum dedi yok boyle bişey ya
gerçekten yha bende güsel bi cvp vermiş die okudum
Misafir Misafir
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 5:38 pm
Ali İmzan Süper ,Sendemi bizdensin artık
efe sever
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 5:40 pm
bir psikopat sever daha mı bende efe severliği bırakıp burak severmi olsam acaba
Misafir Misafir
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 5:41 pm
alaksı yok biz dağhan ı bırakmıyoruzki sadece burak ıda seviyoruz o kadar adam tam bi karizma
BLaSTeR
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 5:41 pm
arkadaşım sen elinden geleni yapmışsın,demekki adam bilmiyo neyse yakında yeni oyuncular girer diziye onlara sorarız bizde...
Misafir Misafir
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 5:51 pm
Artık şu adama isim verelim lütfen uzun saçlı adam ( isme bak )
en iyisi müslüm baba olsun ismi
BLaSTeR
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 5:59 pm
Je T'aime demiş ki:
Artık şu adama isim verelim lütfen uzun saçlı adam ( isme bak )
en iyisi müslüm baba olsun ismi
bu bölüm öğreniriz adını o zaman kocaman harflerle yazarız adını..
breakdown.
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi Cuma Tem. 09, 2010 6:00 pm
Dizideki adı Mithat'mış galiba. Tam hatırlamıyorum. ~~ Sen ne dersen de cevap vermeyeceğini biliyordum. Gizlilik sözleşmesi denen bir şey var. Adam söyleseydi zaten işte bir gariplik olduğunu anlardım. Sahte üyelik falan derdim. Eğer söylerse ne kadar büyük paralar ödemek zorunda kalacağını biliyor musun? (:
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi C.tesi Tem. 10, 2010 8:05 am
Mithat oldugunu nerden biliosn? bana da yabancı gelmedi acaba duydummu biyerden yahu
sweetcool_boi
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi C.tesi Tem. 10, 2010 8:23 am
bn soledim hatta size atkanla halilin sahldeki konusmalrna yazdm ama inanmadılar galiba çöpe alınmış konu bu pazrtesi gorur herkes isteyen cope baksın(121. bölümde olcaklar..kesin konusu başlığı altında) we bu arada adı MİTHAT grcekten
Misafir Misafir
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi C.tesi Tem. 10, 2010 8:33 am
şimdi bu adamın ismi mithat mı oldu
efe sever
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi C.tesi Tem. 10, 2010 8:37 am
uzun saçlı adamın adı mithatmış güvenin kendisi gibi dolandırıcı arkadaşı giriyormuş diziye adı sercanmış bunlar öğrendiğim şeyler nasıl nerden diye sormayın bende bilmiyorum ama doğru onu biliyorum
sweetcool_boi
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi C.tesi Tem. 10, 2010 8:37 am
eet mithat ya..pazartesiden sonra 122. bölümde olcaklarıda solicem size tabi ama 121. bölümde olcak dediklerim gerçekleşsin once
Misafir Misafir
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi C.tesi Tem. 10, 2010 8:39 am
müslüm iyiydi
sweetcool_boi
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi C.tesi Tem. 10, 2010 8:44 am
Bakın son kez yazıom yine çöpe atrmsnz bilemem ama atarsanz pisman olcaksınz hani altta bi fragman cikio ya güwen sahlde oturmuş tek başına orda flashbackler olcak(Aslı:Belkide olmedi asio belkide..Deniz:Efeyi bir daha gormek icn butn hayatmımı werirm Mine:zaten aslı bu konularda hep böyledir cekilr bi kenra karsisndakinden bekler bu sferde snden beklio olmasn dier bi sahne..halille atkan sahlde oturuylar halilin telefonu calıyo H:İfendim su,niden? tmm gelioruz..atakan soruyo A:nolmuş H: su aradı bizi benzlkte bekliyolarmış efeye gitcekmişz..atakan donuyo kalıyo halilde telefonu cebine koyarken jeton daha yeni düşüyo H:Anaaa(farkli bi tonlamayla) Efe ! Son olarak uzun sacli adamın adı mithat we sercan adında biri daha diziye dahil olcak ilerki bolumlerde nyse bu kadr blgi yeter ya
Misafir Misafir
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi C.tesi Tem. 10, 2010 8:46 am
hastamısın kardeşim bide yazmış bu kadar bilgi yeter ya demiş saol bilgilerin için mütevazı çocuk
efe sever
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adamdan Cevap Geldi C.tesi Tem. 10, 2010 8:48 am