Konu: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 12:38 pm
arkdşlar bi kere bu telefon olayı mine ve burakın oyunu değil çnkü aralarında hç bu olayla ilgili konşma olmadı... dün mine sahildeyken burak yanına geldğnde ' o iş tmm yada hallettm' diyck die çok korktm ama demedi hç öle bişy knşlmadı.bnm fikrim efe %100 dönüo dönmese timsn böle bişey yapcğnı sanmıorm eğer oyun yapıorsa tims çok ciddi derecede izleyici kaybeder. gelelm uzun saçlı adama,bence;efe hatırlrsnz yalnız kalmak için istnbuldan bi adaya gelmşti hatta kendsyle durmadn yüzleşiodu efe orda yaşadı 3 yıl boyunca bi adama ki o adam bence uzun saçlı adam arkdşlarını herkesi izletti yani efenin herşydn haberi olmş olck mesela denzle mineden aslıyla güvenden gibi. sonunda ortaya çıkmaya karar verdi ve böylece aslıya ip uçları vermye bşldı dediğm gibi uzun saçlı adam efenin habercisi,gözcüsü,adamı olblr...
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 12:41 pm
Katılıyorum.Efe çok şey kaybetti.3 yıl sonra belki onu unutmuşlardır diye böyle bir şey yapabilir.Yani o adama onları takip ettirip onu hatırlamalarını sağlayacak şeyler yaptırıyordur büyük ihtimalle ama sadece şuan Aslı'Ya.
JoJo
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 12:42 pm
o da olablır. ama ben mınenın yaptrdgndan süphelenıorm.
onur
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 12:43 pm
minenin işi olmadğndan adım gibi eminim
JoJo
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 12:50 pm
inşallh öledr ya (:
onur
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 12:51 pm
inş.
OxaliS
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 12:53 pm
Bence dağhanla anlaşma sağlanırsa dediğiniz gbi efe gelecek sezon filimde , yok anlaşamazlarsa o uzun saçlı arkadaş efe yerine gelir yakalanmamak için estetik falan oldu derler.. efe ye yardım edende cinayeti işleyen uğur olur gibime gelio...
domuşuq
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 1:00 pm
bencede uzn saçlı adam efenin hbrcisi inş. efe geri döner normalde efe gttikten snra diziyi izlemiodm ama efe ile ilgili şyler olmaya bşlayınca izlemeye bşldm inş. geri döner onsuz dizinin tadı çıkmıo ..
İzMiRLee
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 1:11 pm
ewt
Dağhanist
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 1:15 pm
hangi kisim
cnqzzz
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 2:44 pm
arkadaşlar mine ile burakın işi olsa olay olduktan sonra mine mi yaptı die düşünmezlerdi
efe sever
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 2:49 pm
ben ilk başta mine oyunu dedim ama güven mine oyunudur diyince fikrim değişmeye başladı eğer mine akıllarına gelmeseydi evet mine ama fikrim değişmeye başladı mineyi düşünmeselerdi mine derdim ama düşündüler mineyi
xxx
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 2:57 pm
aslı ve güven bi kayık buluyo .aslı aradığında telefon sesi ordan geliyo . telefonun melodisi efe nin telefonunun melodisi ile aynı . ve de o kayıkta ne gördüler .ağ falan vardı . altında insan mı vardı .pek dikkat edemedim
omerozcanua
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 3:11 pm
setteki komsum dağhanın geleceğini söledi ama nasıl dönecedğini nezaman döneceğini sölemedii ... !
anko
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 3:13 pm
setteki komşum derken ?
omerozcanua
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 3:15 pm
kavak yelleri montaj bölümünde calısan komsum var ona sordum dedi ki büyük bi aksilik cıkmazsa dağhan geri dönüyor dedi dedm ne zman onu sölemiyim zaten nette forumlarda yayıcan geri geleceğini iyice tadı kacmasın dedii .. ..
efe sever
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 3:16 pm
eminmisin son kararınmı
omerozcanua
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 3:19 pm
yalan sölememm. hem sunuda söedi dağhan diziden cıkarken senaristler ne olur ne olmaz diye efe karakterinin mezarını bos yaptılar cesedini buldurtmadılar
anko
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 3:22 pm
inş. doğrudur dediklerin :scratch:
efe sever
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 3:24 pm
en azından yalan çıkarsa hesap sorucak birini bulduk tabi ki şaka yapıyorum hesap derken alınmasın kimse
mhe_25
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 3:30 pm
ARKADAŞLAR BENİM AKLIMA Bİ ŞEY GELİYOR...TMM BU İŞİ YAPAN MİNE FILAN DEİL...AKLIMA BİRİSİ GELİYOR O DA LEMAN..ÇÜNKÜ O DA ASLIYA ÇOK KIZGIN VE BÖLE Bİ ŞEY YAPABİLİR...VALAH DİKKAT ETMEK LAZIM!!!!TABİKİ EFEDE OLABİLİR İNŞ EFEDİR...
dağhOKan
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 3:33 pm
mhe_25 demiş ki:
ARKADAŞLAR BENİM AKLIMA Bİ ŞEY GELİYOR...TMM BU İŞİ YAPAN MİNE FILAN DEİL...AKLIMA BİRİSİ GELİYOR O DA LEMAN..ÇÜNKÜ O DA ASLIYA ÇOK KIZGIN VE BÖLE Bİ ŞEY YAPABİLİR...VALAH DİKKAT ETMEK LAZIM!!!!TABİKİ EFEDE OLABİLİR İNŞ EFEDİR...
leman çok düşük bir ihtimal ama efe bu saatten sonra gelmez ise senaryo çok saçmalar gelir ise senaristleri ayakta alkışlarım
eroll
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 3:33 pm
bance dönmicek çünkü dönmicem dediydi
xxx
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 3:43 pm
lemanın kafası böyle kötü bişeye çalışacağını düşünmyorum .mine bile daha yüksek bir ihtimal. ama bence mine de yapmadı
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 3:55 pm