Konu: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 12:38 pm
Konunun ilk mesajı :
arkdşlar bi kere bu telefon olayı mine ve burakın oyunu değil çnkü aralarında hç bu olayla ilgili konşma olmadı... dün mine sahildeyken burak yanına geldğnde ' o iş tmm yada hallettm' diyck die çok korktm ama demedi hç öle bişy knşlmadı.bnm fikrim efe %100 dönüo dönmese timsn böle bişey yapcğnı sanmıorm eğer oyun yapıorsa tims çok ciddi derecede izleyici kaybeder. gelelm uzun saçlı adama,bence;efe hatırlrsnz yalnız kalmak için istnbuldan bi adaya gelmşti hatta kendsyle durmadn yüzleşiodu efe orda yaşadı 3 yıl boyunca bi adama ki o adam bence uzun saçlı adam arkdşlarını herkesi izletti yani efenin herşydn haberi olmş olck mesela denzle mineden aslıyla güvenden gibi. sonunda ortaya çıkmaya karar verdi ve böylece aslıya ip uçları vermye bşldı dediğm gibi uzun saçlı adam efenin habercisi,gözcüsü,adamı olblr...
Yazar
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 8:26 am
tabiki de mine ile burak aralarında öyle birşey konuşmayacak bizim beklediğimiz efe senaristler hem aslıya hemde bize efe bulmacası çözdürtüyorlar mine ile burak arasında öyle bir konuşma olursa hemen anlarız plan oldugunu hiç bahsedilmeyecekki beklicez efe dönüyormu diye ve sezon finalinde de ortaya çıkıcak oyunmu gerçek mi
mhe_25
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 8:46 am
YHA BU UZUN SAÇLI ADAM KİN İLERİKİ BÖLÜMLERDE GÖRECEĞİZ İNŞALLAH!!!
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 9:51 am
uzun saclı adam efenin yeni halide olabilir
efe ölmüş ruhu başka bir bedene girmiş
zzzeynep
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 10:48 am
sevgili kavak yelleri fanı arkadaşlar.ben kavak yelleriyle ilgili birçok sitedeki yormları okudum.kimisi efe dönmesin güven daha ii diyor,kimiside orjinal adamsız olmuyordiyor.efe yada güven olayını bi kenara bırakrsak film nasıl daha heyecenla izlenir?leylaya kızıyoruz gitsin diyoruz falan ama mine eski kötülükler yapan kız değil e filmi kim karıştıracak.kim ortalığı karıştıracak.e böyle biri olması lazımki heyecan olsun.ve efe dönsünki aslı 2 arada kalsın.ortalık iyice karışsın.heyecan artsın.ben başından ber hiç kaçırmada izlememe rağmen diziyi,efe aradığından beri ne olcak efe dönermi dönerse neler olur heyecandan hop otrup hop kalkıyorum.ve daha bi heyecanla bekliyorum.uzun saçlı adama gelince karizma olarak efenin yanından bile geçemez.yani yeni efe olarak onu katarlarsa diziye diziyi mahfederler.ama o adamın efeyle ilgisi olduğuda kesin.boşu boşuna tshırt sahnesinde önce özellike adamın yüzünü göstermezler.bence efeyi kurtaran kişidir o adam.ama kafamın karıştığı nokta efe hafızasını kaybetmiş şekilde dönecek deniliyor.e ozaman oyuncak eşşek,camın önüne gelen eşşek,telefon olatı nasıl oluyor.ve en önemlisi tshirt ten aslının annesi dışında kimsenin haberi yok.yani efenin minenin kimsenin...onu nasıl bilipte asabilirler?okısmı aklım almıyor işte.
TugceTm
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 11:51 am
tshirt meselesi bnm de aklımı karıştırıyo o adam yapmış olabilir bişeklde yada aslının annesi
zzzeynep
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 11:59 am
aslının annesi ortalarda yokki.hem olsada niye yapsın böyle birşeyi?bide o adam yapmış olsa bile o nerden biliyo tshirtün orda olduğunu?
TugceTm
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 12:03 pm
aslının odasıdaki penceredn görmüş olablir.ewet aslıının annesi nerelerde?
zzzeynep
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 12:11 pm
dizide kopuk ve saçma noktalar çok var ama ben yinede bu diziyi çok seviyorum.aslının annesi herhalde zeytinliğe gitti.yani benim tahminimce öyle.pencereden görme meselesine gelincesandığın olduğu odanın camı evin avlusuna bakmıyormu?yani ben öyle bliyorum.ve aslı en son tshirtü çıkardığında güven avludaki sedirde yatıyordu.daha önce aslı tshirtü çıkardığındada baya zaman geçti.ama olur mu olur.
BURAKK
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 12:38 pm
arkadaslar ahmet yılmaz kımdı acaba ?
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 1:00 pm
BURAKK demiş ki:
arkadaslar ahmet yılmaz kımdı acaba ?
Ahmet Yılaz Aslı eve girerken t shirtügörmeden önce bir adam gösterdi O.Ayrıca çoook büyük bir ihtimalle ahmet yılmazda o!
Bence mine'yle burağın oyunun olduğunu düşünmüyorum mine Efe ve Aslıyla ilgili o kadar şey bilmiyor.Bildiğim kadarıyla Efe'nin aslı'dan özür dilemek için cama Eşek gerimesini bilmiyor
BURAKK
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 2:05 pm
ahmet yılmaz kım.. nedır necıdır arkadaslar
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 2:08 pm
BURAKK demiş ki:
ahmet yılmaz kım.. nedır necıdır arkadaslar
ahmet Yılmaz Aslı eve girerken t shirtü görmeden önce bir adam gösterdi O.Ayrıca çoook büyük bir ihtimalle ahmet yılmazda o!
Bence mine'yle burağın oyunun olduğunu düşünmüyorum mine Efe ve Aslıyla ilgili o kadar şey bilmiyor.Bildiğim kadarıyla Efe'nin aslı'dan özür dilemek için cama Eşek gerimesini bilmiyor
mhe_25
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 3:36 pm
eet yha mine bu kadar şeyi bilmiyor..yani yapamaz aslında o t shirt olayından yola çıkabiliriz hani aslı güvene bunun yerini sadece annem biliyo dedi yha işte oradan anlıyoruz ki mine yada başkası deil!!!
xxx
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 3:40 pm
uzun saçlı adamı efe tutmuş olsa şunu yap diye efe nerden biliyo t shit ünü sakladığını . ozaman bu uzun saçlı adam gerçekten kim :?:
mhe_25
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 3:41 pm
aynen kim yha bu yoksa aslının annesimi oyun oynuyor!!!
xxx
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 3:42 pm
yok daha neler kızına böyle bişey yapmaz
mhe_25
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 3:45 pm
olabilir senaristler yaptırır
xxx
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 3:47 pm
doğru artık bu dizide olmaz diye bişey kalmadı
mhe_25
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 3:54 pm
aynen herşey olabilir!!
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 5:10 pm
Mantıkları varsa yaptırmazlar saçma şeyler..
Bugay77
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 5:43 pm
Ben balki efe nin abizi bu oyunlari oynuyor diye düsündüm , ama görecegiz, isallah EFE geri döner.
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 5:50 pm
Bugay77 demiş ki:
Ben balki efe nin abizi bu oyunlari oynuyor diye düsündüm , ama görecegiz, isallah EFE geri döner.
Abisi HAYATTA böyle bir şey yapmaz.
yunus_emre18
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 5:59 pm
arkadaşlar herşeyi düşündünüz ya leylayı düşündünüzmü hatırlarsanız denizin annesi leylanın yanında efe den bi kaç kelime bahsetmişti....aslıdan için efenin de hayatını böyle mahvetti demişti sonra kamera leylaya dönmüştü leyla pis pis düşünmüştü...işte diyeceğim o ki leyla herşeyi yapabilir dizide yani bi bilgisi olmasa bile bi şekilde öğrenmiştir ya da birisi efenin günlüğünü bulmuştur hani efe ne yaparsa günlük tutardı ya bunların hepsini göz önünde bulundurmak lazım.....
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 6:11 pm
yunus_emre18 demiş ki:
arkadaşlar herşeyi düşündünüz ya leylayı düşündünüzmü hatırlarsanız denizin annesi leylanın yanında efe den bi kaç kelime bahsetmişti....aslıdan için efenin de hayatını böyle mahvetti demişti sonra kamera leylaya dönmüştü leyla pis pis düşünmüştü...işte diyeceğim o ki leyla herşeyi yapabilir dizide yani bi bilgisi olmasa bile bi şekilde öğrenmiştir ya da birisi efenin günlüğünü bulmuştur hani efe ne yaparsa günlük tutardı ya bunların hepsini göz önünde bulundurmak lazım.....
Leylanın derdi bu aralar deniz.Hem Aslı'dan intikam falan almak istiyorsa Güvenden falan alır
JoJo
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 6:12 pm