Konu: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 12:38 pm
Konunun ilk mesajı :
arkdşlar bi kere bu telefon olayı mine ve burakın oyunu değil çnkü aralarında hç bu olayla ilgili konşma olmadı... dün mine sahildeyken burak yanına geldğnde ' o iş tmm yada hallettm' diyck die çok korktm ama demedi hç öle bişy knşlmadı.bnm fikrim efe %100 dönüo dönmese timsn böle bişey yapcğnı sanmıorm eğer oyun yapıorsa tims çok ciddi derecede izleyici kaybeder. gelelm uzun saçlı adama,bence;efe hatırlrsnz yalnız kalmak için istnbuldan bi adaya gelmşti hatta kendsyle durmadn yüzleşiodu efe orda yaşadı 3 yıl boyunca bi adama ki o adam bence uzun saçlı adam arkdşlarını herkesi izletti yani efenin herşydn haberi olmş olck mesela denzle mineden aslıyla güvenden gibi. sonunda ortaya çıkmaya karar verdi ve böylece aslıya ip uçları vermye bşldı dediğm gibi uzun saçlı adam efenin habercisi,gözcüsü,adamı olblr...
Yazar
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 4:20 pm
snm! demiş ki:
Bir efe vakası daha kaldırmaz bu dizi ben söyliyim,bu adam olursa asla izlemem ki olması da imkansız tims kendi sonunu kendi yazmış olur
aynen :!:
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 4:23 pm
avrasya demiş ki:
snm! demiş ki:
Bir efe vakası daha kaldırmaz bu dizi ben söyliyim,bu adam olursa asla izlemem ki olması da imkansız tims kendi sonunu kendi yazmış olur
aynen
aynennnnnn
JiLeT
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 4:36 pm
Arkadaşlar dağhan yerine başkasının gelmesi gibi bir durum söz konusu değil. Ya dağhan dönecek yada efe karakteri dönmeyecek. Dağhanın tims ile bağlarını koparmadığını bir çok insan biliyor. Benim iş yerinden bir arkadaşım var Renda Güner Casting de fotoğrafçi yani o ajansa bağlı oyuncuların resimlerini çekiyor ondan aldığım bilgi dağhan ile tims arasında henüz anlaşma sağlanmamış ama görüşmeler devam ediyormuş anlaşma olma ihtimali yüksekmiş ve şuana kadarda dağhanın kafasına yatacak başka bir projede yokmuş. Şimdi inanmayanlar elbet çıkacaktır.Saygı duyuyorum yalansada arkadaşın abisinin yalancıyım.onun ajansta fotoğrafçı olarak çalıştığından eminim ama o ajanstamı çalışıyor çok emin değilim bekleyip göreceğiz
Princess
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 4:39 pm
avrasya demiş ki:
Tubishh Sagolera demiş ki:
bu adam işte
çok tşkrlr
belki bu adam efeyi kurtardi ... ve beki efe icin bazi seyler arastirdi ... belki o elde bunun eli ne dersiniz?
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 4:40 pm
saol yine de bilgi için
mhe_25
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Haz. 01, 2010 6:45 am
olabilir ama pek ihtimal vermiyorum!!
avrasya
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Haz. 01, 2010 6:51 am
Princess demiş ki:
avrasya demiş ki:
Tubishh Sagolera demiş ki:
bu adam işte
çok tşkrlr
belki bu adam efeyi kurtardi ... ve beki efe icin bazi seyler arastirdi ... belki o elde bunun eli ne dersiniz?
olabilir
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Haz. 01, 2010 7:05 am
ya bu adamda hiç birşey yok ya boşuna tartışıyoruz.
mhe_25
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Haz. 01, 2010 7:06 am
bi şey yoksa niye gösterdiler o zaman???
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Haz. 01, 2010 7:11 am
oo her gösterdikleri kişili tartışırsak yeni sezonda o el balıkçı çıkarsa onudamı tartışacaz
SamSuN
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Haz. 01, 2010 8:08 am
Ya bizim şüpeLenmemizi istedikLeri için gösterdiler bu adamı yada bişi çıkıcak bu adamdan
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Haz. 01, 2010 8:55 am
adam aslının yanından geçerken. tedirginleşti. yolun kenarındaydı dahada kenara çıktı kaldırıma dogru. böyle bi an duraksadı. hafif aslıya baktı. kendisine bakıyomu diye falan.
zzzeynep
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Haz. 01, 2010 10:30 am
uzun saçlı adamın var bi numarası ama ne?bence efeyi kurtaran bu olaylarda ona yardım eden belkide efenin bile haberi yokken aslı efenin yaşadığını öğrensinde kavuşsunlar diye uğraşan adamdır.ama var bi şey bu adamda.kesin.yoksa özellkle göstermezler.evet dizide çok kişi gösteriliyor.ama böyle özellikle yüzünü göstermiyorlar hiçbirinin.ve e aslıya tedirgin bi şekilde bakmıyor hiçbiri.bu adamda kesin bişey var diyorum ben.
black_angel
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Haz. 01, 2010 10:43 am
zzzeynep demiş ki:
uzun saçlı adamın var bi numarası ama ne?bence efeyi kurtaran bu olaylarda ona yardım eden belkide efenin bile haberi yokken aslı efenin yaşadığını öğrensinde kavuşsunlar diye uğraşan adamdır.ama var bi şey bu adamda.kesin.yoksa özellkle göstermezler.evet dizide çok kişi gösteriliyor.ama böyle özellikle yüzünü göstermiyorlar hiçbirinin.ve e aslıya tedirgin bi şekilde bakmıyor hiçbiri.bu adamda kesin bişey var diyorum ben.
ÇOBANI GÖSTERMELERİNDEKİ AMAÇ ÇOBAN ÖNCE MİNEYİ GÖRÜYOR PEK İLGİLENMİYOR.SONRA DÖNÜP TEKRAR BAKTIĞINDA MİNE YOK FLARI VAR.YANİ O ÇOBANI GÖSTERMELERİNDEKİ AMAÇ MİNE ATLDI İZLENİMİNİ VERMEK.YANİ ONU GÖSTERMELERİDE AMAÇLI.UZUN SAÇLI ADAMI GÖSTERMELERİNİNDE Bİ AMACI VAR İŞTE.
ÇOBANI GÖSTERMELERİNDEKİ AMAÇ ÇOBAN ÖNCE MİNEYİ GÖRÜYOR PEK İLGİLENMİYOR.SONRA DÖNÜP TEKRAR BAKTIĞINDA MİNE YOK FLARI VAR.YANİ O ÇOBANI GÖSTERMELERİNDEKİ AMAÇ MİNE ATLDI İZLENİMİNİ VERMEK.YANİ ONU GÖSTERMELERİDE AMAÇLI.UZUN SAÇLI ADAMI GÖSTERMELERİNİNDE Bİ AMACI VAR İŞTE.
böyle nedenlere bağlanırsa uzun saçlı adamı göstermelerindeki amaçta ondan şüphelenme hissi vermek o zaman...
ama çobanı mine için gösterdiler yani çoban ilk baktığında mine uçurumdaydı sonradan baktığında yoktu ve seyirciyi acaba atladımı havası almıştı....şimdide bu adamla alakalı bi şey olacakki gösterdiler yoksa yakından çekmezlerdi...
temmuzda yeni sezonda görecez bakalım hangisi doğru.ben dizi yorumları konusunda hislerim güvenirim çünkü bi sezon önce söylediğim sonraki sezon mutlaka çıkıyor.hangi dizi için yorum yaptıysam tahminde bulunduysam çıktı mutlaka.şimdide çıkacağına inanıyorum.kavak yelleri dizisindede nezaman ne tahminde bulunsam çıktı.3.sezon ilk başladığındada efeninbulunamadğını söylediklerinde kesin biyerden çıkacak efe demiştim.ki ortada fol da yumurtada yoktu.şimdi geldiğimiz noktaya bakın.yani tekrar söylüyorum.uzun saçlı adamda var bişey.kesin.
belki t shirt olayını onun yaptığını anlamamız için gösterdiler. efe nin adamı falan olmasın. efe t shirt ünü sakladığını biliyo olabilir. aslıyı hep gözetlemiştir
tabiki o adamdan bişey çıkacak adam aslıyı görünce tedirginleşti yani onunla ilgili bi sonuca varılmalı yada belkide bize tşörtü onun astığını düşünmemizi sağlamak için tedirginleşmiştri bilmiyorum...ama bi amacı olmalı senaryodaki hiç bi şey boşa yazılmaz mutlaka amaçlı yazılır