Konu: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 23, 2010 12:38 pm
Konunun ilk mesajı :
arkdşlar bi kere bu telefon olayı mine ve burakın oyunu değil çnkü aralarında hç bu olayla ilgili konşma olmadı... dün mine sahildeyken burak yanına geldğnde ' o iş tmm yada hallettm' diyck die çok korktm ama demedi hç öle bişy knşlmadı.bnm fikrim efe %100 dönüo dönmese timsn böle bişey yapcğnı sanmıorm eğer oyun yapıorsa tims çok ciddi derecede izleyici kaybeder. gelelm uzun saçlı adama,bence;efe hatırlrsnz yalnız kalmak için istnbuldan bi adaya gelmşti hatta kendsyle durmadn yüzleşiodu efe orda yaşadı 3 yıl boyunca bi adama ki o adam bence uzun saçlı adam arkdşlarını herkesi izletti yani efenin herşydn haberi olmş olck mesela denzle mineden aslıyla güvenden gibi. sonunda ortaya çıkmaya karar verdi ve böylece aslıya ip uçları vermye bşldı dediğm gibi uzun saçlı adam efenin habercisi,gözcüsü,adamı olblr...
Yazar
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 6:15 pm
bence leyla degldır o kafayı denızle bozmus.
JoJo
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 6:20 pm
evet bncde
zzzeynep
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 9:59 pm
leyla bu belli olmaz.ortalığı karıştıracakya illa.kız tam bi şeytan...herşeyi yapabilecek kapasitede...hele bu şey entrikaysa...
sarah
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 10:10 pm
düşünüyorumda efe çıktığından beri ne kadar gereksiz kişiler girdi diziye güven leyla poyraz nurgül vss
defne
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Salı Mayıs 25, 2010 10:34 pm
arkadaşlar bence şöylede olabilir özette yazdığına göre bi arkadaşımızında dediği gibi kabak gibi aslı efeyle buluşuyo demişler ya bu kesinlikle bu işte bi bit yeniği olduğunu gösteriyo ve aslı efeyle buluşamıycak bütün ümitleri yok olucak ama sonra bunalr sirke gidicekler ve orda efeyle karşılaşıcaklar. tabi bu benim fikrim umarım geri döner ama özette efeyle buluşmaya gidicek dediyse bu buluşmuycaklar demek gibime geliyo.
yunus_emre18
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Çarş. Mayıs 26, 2010 6:35 am
arkadaşlar fragman çıkmış sitelerde dönüyor yani haberleri.... göyaa efe gösterilmiş son sahnede euro d' de çıkmış fragman herkes izlesin çıkacak mı fragman...........
mhe_25
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Perş. Mayıs 27, 2010 8:37 am
yha fragman yok ki ortalarda....
zzzeynep
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Cuma Mayıs 28, 2010 10:34 pm
yarınki bölümü heyecanla bekliyorum.neler olacak acaba?efe dönsünde nasıl dönerse dönsün diyorum artık.ben ilk bölümden beri hastasıyım bu dizinin.hiç kaçırmadan izledim şimdiye kadar.ama bu sezon sıkılarak izliyordum.hatta çoğu zaman uykum ağır basıyorduda yatıyordum.ama nezamanki efe aradı orda bitti.yani 117.bölüm son sahnesi...ogündn beri efeli bölümleri izlerkenkinden daha büyük bir heyecnla bekliyorum.efe karakteri çok tatlıydı.tam adına layık orjinal adam.oyüzden dönsünde nasıl dönerse dönsün.güvek efenin tırnağı olamaz.
ayrıca bu sezonun ilk bölümünden itibaren efeyi sık sık hatırlatıyorlar.helen son 4-5 bölümdür daha fazla...bu kdar hatırlatıp bizi heyecanlandırdıktan sonra dağhancım gelmezse orjinal adam dönmezse çok yazık olur...diziyi mahfederler...
EFEEEE DÖNN ARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKK.....
K3M4L
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! C.tesi Mayıs 29, 2010 3:29 am
bence efenin t-shirt'unu uzun saçlı adam astı, ve aslıyı arayan uzun saçlı adam gibime geliyor, lemanda oteli düşünüyor, mine'ninde hamilelik sorunu var. geriye leyla kalıyor, oda tanımaz etmez, deniz deseniz leyla & mine ikilimdedir.
sizinde dediğiniz gibi uzun saçlı adam efenin gözcüsüdür..
umutfatih10
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! C.tesi Mayıs 29, 2010 6:58 am
Uzun saçlı adm diyorsunuzda o admın ne işi var aslıyla mantıklı düşünün Efe yaşıyosa Efe yaptırmıştır Başka bir açıklama Bulamıyorum Ben...
K3M4L
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! C.tesi Mayıs 29, 2010 7:24 am
mesajımı iyi oku
sizinde dediğiniz gibi uzun saçlı adam efenin gözcüsüdür..
yazmışım zaten..
efe sever
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! C.tesi Mayıs 29, 2010 7:49 am
aslının telefonuna gelen mesaj efeden oldugunu düşünmüyorum efe olsa kendini belli edicek birşey yazardı o yüzden aslıya kurulmuş bir tuzak olabilir bu ama kim neden kuruyor onu tahmin edemicem
avrasya
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 30, 2010 1:17 pm
ya bi şun uzun saçlı adamın resmini felan koya bilir mi??ben görmedim onu koyan olursa çok sevinirim :| [code][quote][u]
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 30, 2010 2:00 pm
bu adam işte
Misafir Misafir
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 30, 2010 2:00 pm
:: tipe bak efe bence bu ezel gibi yüzünü estetik yaptırmış ::
xxx
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 30, 2010 2:02 pm
bn bu kadar değişebileceğine inanmıyorum. hadi ezel biraz bnziyo. bu ne böyle ::
Misafir Misafir
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 30, 2010 2:02 pm
eee tims ten ne beklersin anca bu kadar benzetebilmişler
avrasya
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 30, 2010 2:03 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
bu adam işte
çok tşkrlr
xxx
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 30, 2010 2:04 pm
dağhan gibisini zor bulurlar. kaçırdılar ellerinden karizmayı
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 30, 2010 2:04 pm
ya bu adamda başrol yapacak bi tip yok
xxx
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 30, 2010 2:13 pm
harbiden adam bi cins .ezik mi desem süt mü desem .adama bakınca adam söylemeden bn gerizekalıyım diyo zaten
snm!
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 30, 2010 2:19 pm
Bir efe vakası daha kaldırmaz bu dizi ben söyliyim,bu adam olursa asla izlemem ki olması da imkansız tims kendi sonunu kendi yazmış olur
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Paz Mayıs 30, 2010 2:33 pm
Bu adam Efe olamaz.Eğer Tims bunu efe yaptıysa hiç uğraşmasınlar belki reytingler yükselir diye.Bu adamı görünce insanın ruh sağlığı bozulır.Öyle tip bakıyorki!!!
yigit_fan
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 11:47 am
EN SON ÇIKAN SÖYLENTİDE O TİŞÖRT OLAYDINDA DİZİDE GÖSTERİLENİN YENİ EFE OLACAĞI ARTIK YETER BİR DUR DİYİP TİMS SIKIŞTIRALIM OYNAMASINLAR BİZLE..ÇOCUKMUYUZ Kİ REYTİGLER DÜŞÜNCE DAGHAN YÜKSELİNCE SARP ÇOCUKMUYUZ BİZ KULLANMASINLAR DAGHANI YA GERİ GELSİN YADA RAHAT BIRAKSINLAR ONUDA GERÇEK REYTİGLERİ ÇIKSIN ORTAYADA GÖRELİM BU SENE NEDEN HİÇ ÖDÜL ALMADILAR ARAŞTIRSINLAR BAKALIM SARP KURTARSIN ONLARIDA GÖRELİM TİMS SIKIŞTIRALIM HADİ BERABER 1 AY KALDI.....
avrasya
Konu: Geri: Uzun Saçlı Adam!!! Ptsi Mayıs 31, 2010 4:19 pm
yigit_fan demiş ki:
EN SON ÇIKAN SÖYLENTİDE O TİŞÖRT OLAYDINDA DİZİDE GÖSTERİLENİN YENİ EFE OLACAĞI ARTIK YETER BİR DUR DİYİP TİMS SIKIŞTIRALIM OYNAMASINLAR BİZLE..ÇOCUKMUYUZ Kİ REYTİGLER DÜŞÜNCE DAGHAN YÜKSELİNCE SARP ÇOCUKMUYUZ BİZ KULLANMASINLAR DAGHANI YA GERİ GELSİN YADA RAHAT BIRAKSINLAR ONUDA GERÇEK REYTİGLERİ ÇIKSIN ORTAYADA GÖRELİM BU SENE NEDEN HİÇ ÖDÜL ALMADILAR ARAŞTIRSINLAR BAKALIM SARP KURTARSIN ONLARIDA GÖRELİM TİMS SIKIŞTIRALIM HADİ BERABER 1 AY KALDI.....
dediklerin doğru olabilir ama sadece ismail cem ödül töreninde tims 5 ödül aldı ki daha birçok festivalde aday