Konunun ilk mesajı :
1-2 ay önce bi gazete haberi görmüştüm dağhan balatta ev aldı diye. bu haber gerçekmiş. dün. yani 09.07.2010 tarihinde her zamanki gibi 55t adlı otobüsle gaziosmanpaşadan taksime işe gidiyodum. ama bu sefer biraz geç kalmıştım. neyse otobüste ayakta durmuşum düşünüyorum. acaba ne desem diye. bi baktım dağhan. balatta caddenin kenarında duruyo öyle. heralde taksi bekliyodu. dağhanı gördüm ona bakıyodumki. otobüs dağhanın 1-2 metre ilerisinde durdu. durak vardı ondan. kapı açıldı. bende kafayı uzattım. dağhana bakıyorum. ama kitlendim resmen. hareket edemiyorum yani. bakıyorum dağhana bi ara oda bana doğru döndü baktı. göz göze geldik. e tabi ben otobüsün kapısından kafayı uzatmış ona bakıyorum. şaşkın biçimde. beni böyle görünce heralde. oda bana gülümsedi. sonra tık otobüsün kapısı kapandı. tabi kafayıda vurdum. dağhanda iyice gülmeye başladı. ben içeri girdim ona baktım hala gülüyor. sonra otobüs gitti. bütün bu anlattıklarım bi 30 saniye falan sürdü. daha sonra keşke inseydim dedim. gidip bi konuşsaydım en azından ama iş işten geççmişti. öyle bi kitlenmişimki aklımın ucundan inmek gidip konuşmak falan geçmiyo. iyice safa bağladım yani.
yani bazı haberler çıkmıştı forumda. dağhan izmirde dağhan marmariste diye falan. bunlar yalan oldugunu ben şahsen anladım.
bunuda sadece paylaşmak istedim. benim için güzel bi anı oldu. inip bi konuşsaydım çok daha güzel olucaktı ama neyse...
DİP NOT: dağhanın üzerinde gri tişörtü.(hani 56. bölümde giydiği. her zaman giydiği koyu kotu vardı. kirli sakallıydı. saçları düzdü. kıvırcık falan değil ve kısaydı.