Fragmanı çok basit yapmıslar ama ya daha kaliteli bişey bekliyordum 4. sezonun fragmanını mesela 3. sezonda felan cok başarılıydı..
JiLeT
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 1:01 am
Güneşi gördüm gibi olmuş ya
Misafir Misafir
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 6:46 am
demekki bi ben izlemedim
JiLeT
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 6:54 am
bende izlemedim saatlerdir kanald açık ama fragmanı vermediler daha yoksa yinemi değiştirecekler
méLTémm ♥
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 7:11 am
bnde izlemedm of ya :S
ecem
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 7:12 am
dun fragmanın sonunu gorebildim. aslı mineye bakıyor. mine ölüyor gibi gosteriyorlar ama kurtulacagını biliyoruz fragmanın sonunda birisi "aslı" diyor sanki oyle yansıdı bana.
metin efenin fotografına bakıp aglıyormuş galiba anlatılana gore. kıyamam ya sanırım tuyolarda soylenildigi gibi "herkes cıktı o arabadan sadece benim kardeşim cıkamadı" diye soyleyebilir de.metinin bu olaylar acısını tekrar hatırlatacak.yakında kavuşacak inş. kardeşine az kaldı cok yakında...yeni bölümler yakında diyor bakalım ne zaman efeyi coook özledim hadi hemen dizi yayınlansın da efenin dönüş tarihi de yaklaşsın
cakocakmak11
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 7:18 am
Metin Bir Tek Kardeşim Çıkamadı O Arabadan Felan Diyor Sanırım Hepsi İstanbula Gitcek Su Bavulunu Toplamış İstanbula Gider Aslı Mezun Olucak İstanbula Tayini Çıkar Güven Peşinden Gider Mine Ve Deniz'de Urlada Kalmak İstemez Metin'i Zaten Gönül Çağırdı