bir nefes= mine'nin ölümle yaşam arasındaki uzaklığı :D bir mucize= efe'nin yaşıyor olması bir veda= atakan-su ayrılığı ya da ikisinden birinin diziden ayrılması ve zaman durdu yeniden başlamak için= mine-deniz olayı ve efenin dönüşü
ben bunları çıkardım geçen seneki fragmanda da eksilerek büyüyorlar diyordu efenin çıkışını kastediyorlardı yine kasıtlı bişeyler yazmışlar bu tahminlerim de(sonuncusu hariç) koydukları görüntülerle uyuşuyor bilmiyorum artık :)
bence bir mucize minenin iyileşmesi olacak son anda. bir veda dizinden biri ayrılacak ve ölerek.bence burağı kastediyo çünkü orda onu gösteriyolar.zaman durdu dediklerinde mineyi gösteriyolar nefesi kesiliyo.yeniden başlamak için derkende güvenle aslıyı gösateriyolar.yeniden hayata atılacakalrını.ayrıca mine ölse aslının diploma töreninde mutlu olmazlardı.
gecen sezon hicbirşey eskisi olmayacak diye guvenin goruntusuyle giriyorlardı.ne uzucuydu ya.efe gitti diye cok uzulmuştum.ama kapı acık diye ve daghan ayrılmak istemezdim dedigi icin umutlarım vardı hep.ama hic bu kadar yaklaşmamıştık efeye.fragmanda bu sezon efe var ya fotograftanda olsa var hatta guvenin sahnesinde var "hala efenin yaşadıgını mı dusunuyorsun" diyor aslıya. ve mucize efenin donuşu bence,el kısmında gosterdiklerinden belli sanki oradan cıkacak gibi yapıyorlar ama biliyoruz oradaki efe degil bu belli.acaba nerede gorecegiz efeyi.sabırsızlandım iyice
mezuniyette guvene kahramanım diyor ya barışacaklar sonra sanırım küsmüşlerdi ve mutlu halde istanbula gidecekler. aslı artık efenin yaşamadıgını dusuncek ve eski hallerinde olacaklar. ama efe yaşıyor asıl süpriz de bu.ve sonra neler olacak gorecegiz.ben boyle dusunuyorum senaryoyu
mezuniyette guvene kahramanım diyor ya barışacaklar sonra sanırım küsmüşlerdi ve mutlu halde istanbula gidecekler. aslı artık efenin yaşamadıgını dusuncek ve eski hallerinde olacaklar. ama efe yaşıyor asıl süpriz de bu.ve sonra neler olacak gorecegiz.ben boyle dusunuyorum senaryoyu ;)
bir nefes= mine'nin ölümle yaşam arasındaki uzaklığı bir mucize= efe'nin yaşıyor olması bir veda= atakan-su ayrılığı ya da ikisinden birinin diziden ayrılması ve zaman durdu yeniden başlamak için= mine-deniz olayı ve efenin dönüşü
ben bunları çıkardım geçen seneki fragmanda da eksilerek büyüyorlar diyordu efenin çıkışını kastediyorlardı yine kasıtlı bişeyler yazmışlar bu tahminlerim de(sonuncusu hariç) koydukları görüntülerle uyuşuyor bilmiyorum artık
Walla diziyi agustosda biticekler diye bi soylenti yayıldı etrafa.. suan 123.bolum cekılmıs durumda eger oyle bısey warsa agustosda dizi biticekse bize çok sağlam oyun oynuyolar demektir cünkü agustos a kadar efe gelecek die soylentılerı cıkartıo bırılerı sonra tak agustosda dızı bıterse sasırmayın sırf fazladan reyting ıcın 5 6 bolum herkesı dızıye kıtleyp bıtırebılırler de yani..
ya arkadaşlar şu catboy adlı arkadaş facede açmış olduğum sayfada bu resmi yayınladı ısrarla altan gördümle konuştuğunu söylüyo ve senaryoyla ilgili bunları yazmış... bi tane arkadaş konu açmıştı imzasında falan yazıyo bu resmi kaydedin diyo beni unutmayın gelmezse gelin bulun beni diyo facesini de buldum :S
bir nefes= mine'nin ölümle yaşam arasındaki uzaklığı bir mucize= efe'nin yaşıyor olması bir veda= atakan-su ayrılığı ya da ikisinden birinin diziden ayrılması ve zaman durdu yeniden başlamak için= mine-deniz olayı ve efenin dönüşü
ben bunları çıkardım geçen seneki fragmanda da eksilerek büyüyorlar diyordu efenin çıkışını kastediyorlardı yine kasıtlı bişeyler yazmışlar bu tahminlerim de(sonuncusu hariç) koydukları görüntülerle uyuşuyor bilmiyorum artık
bence bir mucize minenin iyileşmesi olacak son anda. bir veda dizinden biri ayrılacak ve ölerek.bence burağı kastediyo çünkü orda onu gösteriyolar.zaman durdu dediklerinde mineyi gösteriyolar nefesi kesiliyo.yeniden başlamak için derkende güvenle aslıyı gösateriyolar.yeniden hayata atılacakalrını.ayrıca mine ölse aslının diploma töreninde mutlu olmazlardı.
yok hayır su bavullarını toplamış giderken gösteriyordu veda kısmı onlarla ilgili burak o kadar önemli ve iyi biri değilki veda lafı onla hiç uyuşmuyor ha su gitmez o ayrı.tamam işte zaman durdu mine tekrar hayata dönücek o durmasından sonra mine-deniz olayı bu şekilde düzelicek onu kasttettim yeniden başlamak içinle bu birleşik yoksa anlamsız olur cümle güvenle aslıyla alakası yok onlar niye yeniden hayata atılsın ki araları kötü değildi güven destek çıktı hep ona.mucize de bence efenin yaşıyor olması bunda ısrarcıyım
diğer katılan arkadaşlara ise teşekkür ederim.
En son güven_savar tarafından Paz Haz. 20, 2010 3:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
oha dizi ağustosta bitcek olamaz izlenen hiç bi dizide görmedim 1 ay oynanıp yeni sezon bittii örneğin yaprak dökümü senaristler incecik bi kitaptan 5 sezon çıkardı yaa 6. sıda yolda :D