Fragmanı gördüm daha şimdi hatırladığım kadarıyla; -Deniz mineyi kucağında hastaneye götürüyor -minenin kalbi duruyor -su bavuluu toplamış biryere gidiyor -efe yok görünürde ama metin efenin fotoğrafına bakıp ağlıyor
ve başında bir veda gibisinden birşey diyor,sonundada yakında diyor tarih belirtmiyor
Yazar
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 11:10 am
fragman çok güzel hazırlanmış,çok güzel kafa karıştırıyo...
güven_savar
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 11:20 am
bir nefes= mine'nin ölümle yaşam arasındaki uzaklığı bir mucize= efe'nin yaşıyor olması bir veda= atakan-su ayrılığı ya da ikisinden birinin diziden ayrılması ve zaman durdu yeniden başlamak için= mine-deniz olayı ve efenin dönüşü
ben bunları çıkardım geçen seneki fragmanda da eksilerek büyüyorlar diyordu efenin çıkışını kastediyorlardı yine kasıtlı bişeyler yazmışlar bu tahminlerim de(sonuncusu hariç) koydukları görüntülerle uyuşuyor bilmiyorum artık
Dağhanist
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 11:31 am
Efe'nin telefonu filan mine'nin oyunu ama efe 125 bölum'de dönecek duydum habere göre
warrior5461
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 11:32 am
ARKADASLAR KAVAK YELLERİ FRAGMANINDA DİKKAT ETTİYSENİZ BİR MUCİZE BİR VEDA YAZIYOR
BLaSTeR
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 11:35 am
mucize efe,veda minenin bebeği....?
warrior5461
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 11:39 am
OLABİLİR BEN MUCİZE EFE DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA VEDA BELKİ MİNE OLABİLİR
BLaSTeR
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 11:41 am
warrior5461 demiş ki:
OLABİLİR BEN MUCİZE EFE DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA VEDA BELKİ MİNE OLABİLİR
zaten mineye öldü süsü veriyolar ama bence bebek,mine ölürse 5-6 bölüm sonra biter zaten dizi.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 11:43 am
bnce veda suyla atakanın ayrılmasıdır sonuçta herşey sadece asıl kahramanlarımızla ilgili olcak diye bi şart yok onlarda dizi de... bence su ve ataknın ayrlığı veda... mucize minenin ölmemsi sonuçta hamileydi ve eğer karnından vurulduysa o haliyle çok kan kaybetmiştir ve ölmemesi bi mucize olur belki öledir.. hemen efeye yormayın bence...
_kidman_
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 11:45 am
bence tubish sagolera bardağın boş kısmını görüyorsun bi de dolu kısmına baksan .
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 11:47 am
dolu kısmı ne söle de göreyim arkadaşım?
Princess
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 11:48 am
güven_savar demiş ki:
bir nefes= mine'nin ölümle yaşam arasındaki uzaklığı bir mucize= efe'nin yaşıyor olması bir veda= atakan-su ayrılığı ya da ikisinden birinin diziden ayrılması ve zaman durdu yeniden başlamak için= mine-deniz olayı ve efenin dönüşü
ben bunları çıkardım geçen seneki fragmanda da eksilerek büyüyorlar diyordu efenin çıkışını kastediyorlardı yine kasıtlı bişeyler yazmışlar bu tahminlerim de(sonuncusu hariç) koydukları görüntülerle uyuşuyor bilmiyorum artık
evet aynen bende katiliyorum .. benimde aklimdan bunlar gecti ...
bu arada biri sormus ... fargmanda müzik kimden diye ... OASIS - Stop Crying Your Heart Out
_kidman_
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 11:52 am
dolu kısmı o mucizenin efenin ölmediğidir bence .. benim de ümitlerim bitmişti ta ki bu fragmana kadar biraz olsun yeşerdi ama sen ümitsizce hareket ediosun.
Daqhan~~
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 11:58 am
ya ümitsizce değil sadece kendimi kötü ihtimale alıştırmaya çalışıyorum ki eğer gelmezse yine yine yine hüsrana uğramayım diye sizede tavsye ederm artık bu saatten sonra ben sezon finalinde geldi geldi gelmedi gelmez dedim...bu yüzden umutlarım bitti üzgünüm kendimi en kötüye alıştırıyorum...
döndü efe zaten ben biliyorum da ogrendim de inanıyorum da ayrıca. uc bölüm yok biliyoruz.yakında dizide inş.daghan.ogrenmesem de inanırdım. fragmanda fotograftanda olsa efe var bu bile mesaj
ya ümitsizce değil sadece kendimi kötü ihtimale alıştırmaya çalışıyorum ki eğer gelmezse yine yine yine hüsrana uğramayım diye sizede tavsye ederm artık bu saatten sonra ben sezon finalinde geldi geldi gelmedi gelmez dedim...bu yüzden umutlarım bitti üzgünüm kendimi en kötüye alıştırıyorum...
bende fragman gelene kadar senin gibi en kötüsüne alıştırıyordum kendimi eğer bu vakitten sonrada gelmezse büyük hüsran yaşıcam galba ama gelsin ya özledik onu
bende istiyorum gelmesini hemde çok :( öyle özledim ki kuzu demesini bile özledim herşeyini ya valla ama napıyım bende üzülyorum gelmeyince çok fazla takıyorum bide o yüzden kendimi kötüye alıştırıyorum sizde üzülmeyin diye size de diyorum karar sizin tabiki dilediğinizi düşünürsünüz...
daghanist arkadaşımız daha once aktarmış setten senaryou "alıntıdır" diye burada var bu.gercek bu bence
Dikkat !!! ...arkadaşlar benim arkadaşımda senaryo var. (120. bölümün)
O Efe'nin eli DEĞİL ! senaryoyu okudum orda aynen şöle diyo aslı güveni görüyo.sonra birden efe sandığımız kişi kaçıyo.güven peşinden koşuyo ama yakalayamıyo.güven e kimmiş gördün mü diye soruyo.güven aynen şunu söyliyo ' HAYIR SIRTINDAN GÖRDÜM SADECE ZAYIF Bİ ADAMDI KISA BOYLUYDU Bİ DE UZUN SAÇLAYDI TOPLAMIŞTI ARKADAN BAŞKA BİR ŞEY GÖRMEDİM. ' Aslı da 'Belki seni görüp kaçmıştır diyo' Mİne bölümüne gelirsek zeynep burağı vuruyo burak ölmüyo ama.deniz de mine de yaşıyo.denize pek bişey olmuyo ama mineyi ameliyata alıyorlar.ayrıca burak onlara ateş ettikten sonra deniz aslıyı arıyo ve 'aslı yardımına ihtiyacım var çabuk gel mineyi vurdular ' falan diyo.Mine bölüm sonunda ölmiyo ama bebeğini kaybediyo. Ayrıca bölüm ortasında gönül arıyo istanbula gelcen mi falan diye.metin de 1 haftaya kadar gelemem diyo. Ve nurgül , gönül aradı dimi diyo ve metin de aynen ona şunları sölüyo(mine ameliyattayken) O HASTANEYE HER GİRDİĞİMDE EFE GELİYO AKLIMA BİLİYO MUSUN HERKES ÇIKTI O ARABADAN Bİ BENİM KARDEŞİM ÇIKMADI GÜNLERCE BEKLEDİM AYRILMADIM HASTANEDEN BELKİ BULUNUR BELKİ Bİ YERDEN HABERİ GELİR DİYE EFE İÇİN DİİL ONLAR İÇİN BEKLİYODUM.DENİZ UYANDIĞINDA MİNE'NİN BAŞINDA BEN BEKLEDİM AYŞE TEYZE EVE GİTTİĞİNDE ASLI'YA BEN SARILDIM ŞİMDİ ONLARA DA Bİ ŞEY OLURSA TEKRAR KAYBEDECEĞİM KARDEŞİMİ O YÜZDEN KORKUYORUM NÜRGÜL ÇOK KORKYORUM...' diyo nurgüle Ve son olarak söyliyeceğim bilgizeynep hani burağı vurdu ya onu deniz vurdu sanıyolar. benden bu kadar başka sorunuz varsa cevaplar.(dizinin 120. bölümünün tamamını biliyorum.) Ve bu yazdıklarımın hiçbiri uydurma değil