ya şuanda bütün ekip tatilde hatta aslı enver çeşmede set çalışanlarından bazıları facesine istanbuldayım sonunda falan yazmış yani herkes tatilde ama dizi 1 ay gösterilip biterse yuhhh
cat_boy adlı kişiye takıldım ben hala..ya doğruyu söylüyor yada ne kadar büyük bi yemin ettiğinin farkında değil..
ayrıca arkadaşlar dizinin ağustosta bitmesi kadar saçma bişey olamaz,5-6 bölüm çekmek için mi sezon finali yaptılar...? o söylentiyi yayanlarda güven taraftarıdır kesin,onlar için bitiyor dizi ağustosta...(tabi efe gelirse)
arkadaşlar bende bi yorum getiriyim o fragmanda bir veda yazarken atakanla suyun ayrılmasından bahsediyor eğer dikkat edersek :idea:
Efe'M_Daghan'M
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Ptsi Haz. 21, 2010 7:31 am
evet aslı güveni tercih eder baksanıza hiç ayrılacağa benzemiyor kafasını güvene yaslamış
hiçkimse
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Ptsi Haz. 21, 2010 8:00 am
Efe yokken Güveni tercih etmekten başk şansı yok. Eğer Efe gelirse illaki AG devam edecek bir süre ama daha sonra Güven,Aslının Efeye olan aşkına şahit olduğuna tanık olur ve aradan çekilir.
En son hiçkimse tarafından Ptsi Haz. 21, 2010 9:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ecem
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Ptsi Haz. 21, 2010 8:26 am
hiçkimse demiş ki:
Efe yokken Güveni tercih etmekten başk şansı yok. Eğer Efe gelirse illaki AG devam edecek birü süre ama daha sonra Güven,Aslının Efeye şahit olduğuna tanık olur ve aradan çekilir.
bu eylülde olur işte.sarpın eylülde gitmesi bu senaryoyla olacak bence
Efe'M_Daghan'M
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Ptsi Haz. 21, 2010 8:30 am
aman defolsun efe gelsin dee
_kidman_
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Ptsi Haz. 21, 2010 10:41 am
arkdaşlar o fragmandaki şarkının adı neydi ?
mrnda35
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Ptsi Haz. 21, 2010 11:01 am
aynen dünden beri o şarkıyı arıyorum bilen var mı?
Daqhan~~
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Ptsi Haz. 21, 2010 11:32 am
arkadaşlar tanıtım eet k.y sitesinde var tıkla yeni bölümler yakında diyor metin efenin resmine bakıp ağlıyor offf yha :(
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Salı Haz. 22, 2010 7:01 am
tam efe yok izlememeye karar veriyorum yeni sezonu bir anlık olsa bile metinin efenin resmine bakması bile izlesemmi acaba dedirtiyor bana sadece o sahne için izlemek efe için değer ama bir anlık bir sahne oldugu için tims e değmez diyorum izlersem efe değil tims kazanıcak birde o var
crazy53
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Salı Haz. 22, 2010 7:27 am
resmi siteye eklemiş ya fragman. Ben bayadır giremiyodum int. şimdi gördüm onu.. ))
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Çarş. Haz. 23, 2010 7:55 am
BİR NEFES diyo ve efe mi değil mi anlamadığımız kişinin ağları açma sahnesi gösterilio bence burada efenin nefes aldığı yaşadığı anlamı çıkıyor ( YİNE SÖYLÜYORUM BENCE)