Fragmanı gördüm daha şimdi hatırladığım kadarıyla; -Deniz mineyi kucağında hastaneye götürüyor -minenin kalbi duruyor -su bavuluu toplamış biryere gidiyor -efe yok görünürde ama metin efenin fotoğrafına bakıp ağlıyor
ve başında bir veda gibisinden birşey diyor,sonundada yakında diyor tarih belirtmiyor
Yazar
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 7:39 am
akşam bende gördüm fragmanı minenin ölmeyeceği zaten beli birşey heyecan yapmaya çalışıyorlar en çok ilgimi çeken sahne metin efenin resmine bakıyordu efenin kendisi yok ama ismi resmi var geleceğine mi işaret gelmeyeceğine mi bilmem ama bildiğim tek birşey var uzun zamandır efe diyipte resmini bakmayan metin fragmanda resme de bakıyorsa bunda bir iş var gibi geliyor bana
karşılıksız aşk
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 8:26 am
veda dediğine göre final yapabilir
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 8:28 am
emrah içten facebook ta çekimler bitti tatile gibi birşey yazmış
erdinc1907
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 8:29 am
evet dün yani c.tesi bitmiş.ama benim bildiğim 2 bölüm çekilecekti.acaba 2 bölümmü çekildi?
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 8:32 am
dağhan dönsünde kim nereye giderse gitsin benim için önemli olan o
_kidman_
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 9:07 am
dün akşam disco kralını beklerken ve ya disco kralı reklamlar girdğinde izledim minenin kalbi felan duruo aslı ümitsizce başını güvene yaslıo metin efenin resmine bakıp ağlıyor metin pek efeyi hatırlamıyordu son bölümlerde çok önemli olmasa fragmanda metini efenin resmine bakıp ağladğını göstermezler bence efe geldi. ama hala timsin oyunu da olabilir.
Duygusu
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 9:12 am
yok ya timsin oyunu falan değildir sanmam bide ben görseydim şu fragmanı netede düşmemiş :(
Misafir Misafir
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 9:14 am
ahh neden fragmanı hep en son ben görüyorum
_kidman_
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 9:29 am
bende şansıma gördüm .. kanald hep açık olsun sizde
JiLeT
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 9:49 am
dur daha jetaime bende görmedim fragmanı gece 4 den beri kanal d açık ama vermediler daha
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 9:59 am
ben gördüm ya bana yeter
barishtelli
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 10:27 am
diziyi bitirecekler gibi geliyo ya veda muhabbeti felan cok tuaf ya
JiLeT
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 10:28 am
bende izledim sonunda o veda mevzusu benimde kafamı karıştırdı ya mine ölüyor ya dizi bitiyor yada burak ölüyor anlamadım
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 10:34 am
güven geldi dizi bitmedi eğer gerçektende efe döner ve diziyi bitirirlerse elimden çekecekleri var güvenle bize saçmalık izletip efe gelince son olursa o yapıma demediğimi bırakmam ben
JiLeT
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 10:36 am
aynen öyle ya. Aklıma bişey geldi acaba güven gidiyor muhabbeti doğruda veda güven içinmi inşallah öyle olur koca kafası ekranı kaplıyordu diziyi izleyemiyorduk
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 10:37 am
fragmanı izledim az önce
Lan 3.sezon neredeyse her bölüm efe geçiyordu. 4.sezon oldu gene efe muhabbeti asla vazgeçemicekler ORJİNAL ADAM'dan
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 10:38 am
haklı olabilirsin ben veda yı dizi bitiyor anlamında düşündüm öyle de olabilir dediğin gibi de hem efe varken güven etkisiz eleman dizide yeni bir soluk dediler güven için benim soluğumu kesti
JiLeT
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 10:43 am
Yeni bir soluk oldu çakmalık dolandırıcılık onunla geldi diziye
Ama orjinal adamın fanlarına uymaz bu soluk
melisae
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 10:47 am
bende ızledım hattatdaha demın yıne verdıler fragman superdı ama bu bolum bence efe yok.ayrıca burak olcek mıne degıl.
JiLeT
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 10:52 am
a.snmz
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 10:53 am
ben henüz göremedim fragmanı dün gece disko kralını izledim reklam aralarında görürürüm belki diye ama hiç raslayamadım
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Fragmanı gördüm!! Paz Haz. 20, 2010 10:58 am