Ayyyy tebrikler, cidden çok mutlu oldum, kendim olsaydım ancak bu kadar sevinirdim Çünkü o ankette kazanması gereken kişi kesinlikle sendin, gerek sakin ve anlayışlı tavırlarınla gereksede güzel paylaşımların ve süper ötesi senaryolarınla benim o anketteki favorim sendin (ankette benim de adımın geçmesine rağmen) Yani cidden bileğinin hakkıyla haftanın üyesi oldun, acayip çok sevindim Çok çok çok tebrik ederim ve ileride senin moderatör olmanı tebrik etmeyi dilerim Açıkçası öyle bir niyetin var mı bilmiyorum ama senden iyi moderatör olur, neredeyse her mesajın altında yorumun var, her daim forumdasın, titiz, anlayışlı ve insanlarla iyi geçinen birisin...Buradan görevlilere sesleniyorum bu arkadaşı forum moderatörlerine kazandırmalısınız
güven_savar
Konu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... Ptsi Tem. 12, 2010 12:42 am
elif maşallah yazmışsın da yazmışsın güzel düşüncelerin ve söylediklerin için çok mutlu oldum çok sevindim ne kadar teşekkür etsem az..umarım en kısa zamanda tekrar ankette yer alırsın bu sefer senin olcagına eminim bak.. tekrar tşkler
candy kaygısız demiş ki:
güven_savar demiş ki:
kısmet artık
önmli olan özellik kazanmak degil zaten katılmak dimi
tabi canım katılmak oylanmak yorumlanmak falan bi hareket oldu hayatımızda dolu tarafından baksak daha iyi olcak sanırım dimi miss kaygısız : )
TaTLı CaDı
Konu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... Ptsi Tem. 12, 2010 4:59 am
güven_savar demiş ki:
elif maşallah yazmışsın da yazmışsın güzel düşüncelerin ve söylediklerin için çok mutlu oldum çok sevindim ne kadar teşekkür etsem az..umarım en kısa zamanda tekrar ankette yer alırsın bu sefer senin olcagına eminim bak.. tekrar tşkler
candy kaygısız demiş ki:
güven_savar demiş ki:
kısmet artık
önmli olan özellik kazanmak degil zaten katılmak dimi
tabi canım katılmak oylanmak yorumlanmak falan bi hareket oldu hayatımızda dolu tarafından baksak daha iyi olcak sanırım dimi miss kaygısız : )
aynen oyle bayım
Misafir Misafir
Konu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... Ptsi Tem. 12, 2010 6:27 am
Napıyosunuz . Sohbet Ediyosunuz . Yapcağınız Tek Şey " Tebrik Etmek " - 1-2 Yorum .......
güven_savar
Konu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... Ptsi Tem. 12, 2010 11:08 am
Mert kardeşim sohbet değil bu sohbetin kralını sen yapıyorsun her yerde bu ne çelişki..herkesin tebrik etme şekli farklı kimisi sen gibi tebrk ederm der sadece, kimisi uzun uzun söyler ayrıca candy de doğru olan bişey söyledi mavi renk nerde??bu tür uyarılarda buluncagına gereken yapılsa artık..siz görevinizi layıkıyla yapın bize de bunları söyleme fırsatı bırakmayın.o zaman ne sohbet olur ne başka bişey
Mert kardeşim sohbet değil bu sohbetin kralını sen yapıyorsun her yerde bu ne çelişki..herkesin tebrik etme şekli farklı kimisi sen gibi tebrk ederm der sadece, kimisi uzun uzun söyler ayrıca candy de doğru olan bişey söyledi mavi renk nerde??bu tür uyarılarda buluncagına gereken yapılsa artık..siz görevinizi layıkıyla yapın bize de bunları söyleme fırsatı bırakmayın.o zaman ne sohbet olur ne başka bişey
:cheers: :cheers:
Misafir Misafir
Konu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... Salı Tem. 13, 2010 6:58 am
güven_savar demiş ki:
Ne diyon sen , bişey söylemeyince tepemize çıkıyosunuz
sohbet ediyosun kardeşim ,bende görevimi yapıyorum yetkiyi ben veremiyorum ,zeynep veriyo bunda beni suçluyamassın son olarak dün chatte de konuştuk acayip acayp laflar ediyosun