Konu: Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... C.tesi Tem. 10, 2010 8:34 am
Konunun ilk mesajı :
Gökhan Tebrik Ediyorum ......
Yazar
Konu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... Salı Tem. 13, 2010 11:06 am
Je T'aime demiş ki:
Ne diyon sen , bişey söylemeyince tepemize çıkıyosunuz
sohbet ediyosun kardeşim ,bende görevimi yapıyorum yetkiyi ben veremiyorum ,zeynep veriyo bunda beni suçluyamassın son olarak dün chatte de konuştuk acayip acayp laflar ediyosun
alttan almaya çalıştıkça tepemize çıktın :x
Öyle "ne diyon sen" falan yok önce sakin olacaksın efendi olacaksın sen moderatörsün sen de sohbet etmeyeceksin o zaman ki bizden de aynı şeyi bekleyceksin tamam zeynep arkadaşımız girmediği için biliyorum sadece onu konustuk zaten sohbet falan yok dün chatte acayip acayip laflar falan olmadı anlaşıp güzel güzel ayrılmıştık zaten ama tepeye çıkma olayını anlamadım artık üyeleri kolay kolay ezemiyosun diye bu tepene çıkmak mı oldu yadırgadın herhalde ondan
son olarak beni bilen biliyor o yüzden de şu an haftanın üyesiyim herkesle aram iyi sana noluyor anlamadım eğer forumdaki insan ilişkilerinin benimki kadar iyi olmamasının kıskançlığıysa bu eğer buna son vermeni öneririrm bana sataşarak bişey kazanamazsın . Sevgilerle : )
En son güven_savar tarafından Salı Tem. 13, 2010 11:09 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir Misafir
Konu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... Salı Tem. 13, 2010 11:08 am
güven_savar demiş ki:
Je T'aime demiş ki:
Ne diyon sen , bişey söylemeyince tepemize çıkıyosunuz
sohbet ediyosun kardeşim ,bende görevimi yapıyorum yetkiyi ben veremiyorum ,zeynep veriyo bunda beni suçluyamassın son olarak dün chatte de konuştuk acayip acayp laflar ediyosun
alttan almaya çalıştıkça tepemize çıktın :x
Öyle ne diyon sen falan yok önce sakin olacaksın efendi olacaksın sen moderatörsün sen de sohbet etmeyeceksin o zaman ki bizden de aynı şeyi bekleyceksin tamam zeynep arkadaşımız girmediği için biliyorum sadece onu konustuk zaten sohbet falan yok dün chatte acayip acayip laflar falan olmadı anlaşıp güzel güzel ayrılmıştık zaten ama tepeye çıkma olayını anlamadım artık üyeleri kolay kolay ezemiyosun diye bu tepene çıkmak mı oldu yadırgadın herhalde ondan
son olarak beni bilen biliyor o yüzden de şu an haftanın üyesiyim herkesle aram iyi sana noluyor anlamadım eğer forumdaki insan ilişkilerinin benimki kadar iyi olmamasının kıskançlığıysa bu eğer buna son vermeni öneririrm bana sataşarak bişey kazanamazsın . Sevgilerle : )
:: :: :: :: iyi herkesle aran iyi benimki kötü,seni o kadar kıskanıyorumki anlatamam . 2. olarak ben üyeleri ezmiyorum düzgün konuş hastlıklımısın anlamadımki
güven_savar
Konu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... Salı Tem. 13, 2010 11:29 am
Je T'aime demiş ki:
:: :: :: :: iyi herkesle aran iyi benimki kötü,seni o kadar kıskanıyorumki anlatamam . 2. olarak ben üyeleri ezmiyorum düzgün konuş hastlıklımısın anlamadımki
Şu ana kadarki konuşmada ister ben haklı olayım ister sen hep bi seviyeyi tuttum çünkü bu konusmayı diğer forum üyesi arkadalarımız da görüyor ve gördüler herkes şimdi daha net gördü neyin ne oldugunu bu konusma sen bana hakaret ettiğin an bitmiştir ! ben sana cevap vermeyecğim söyleyecek bişeyim yok.İyi forumlar
Misafir Misafir
Konu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... Salı Tem. 13, 2010 11:31 am
sanada iyi forumlar 10 kişiyi tanıyo fan da herkes ile arası iyiymiş kıskanıyomuşum onu hangi film bu
güven_savar
Konu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... Salı Tem. 13, 2010 11:37 am
Je T'aime demiş ki:
sanada iyi forumlar 10 kişiyi tanıyo fan da herkes ile arası iyiymiş kıskanıyomuşum onu hangi film bu
hala uzatıyosun hala nerden bulup da laf sokarım çabaları .6000 kişiyi tanıyacak değilim ister 2 kişi olur ister 10 olur ister 100 olur önemli olan tanıdığın herkesle pozitif iletişim kurabilmek.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... Salı Tem. 13, 2010 11:39 am
he öyle okey okey çok biliyosun sen
DaghanH
Konu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... Salı Tem. 13, 2010 11:43 am
Yeni bolum ne zaman?? Cok merak ediyorum
Misafir Misafir
Konu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... Salı Tem. 13, 2010 11:44 am
DaghanH demiş ki:
Yeni bolum ne zaman?? Cok merak ediyorum
yanlış yere yazdın sanırsam hilal
DaghanH
Konu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... Salı Tem. 13, 2010 11:45 am
Hehe evet galiba oyle oldu, her ikisinde de nickin yazinca.. Silip oraya yaziyorum