Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Haftanın Üyesi " güven_savar " .....

+8
TaTLı CaDı
Efe'M_Daghan'M
mhe_25
DaghanH
güven_savar
Nehir94
BLaSTeR
_kidman_
12 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Haftanın Üyesi " güven_savar " .....   Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 8:34 am

Konunun ilk mesajı :

Gökhan Tebrik Ediyorum ......

YazarMesaj
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

Ruh Hali : Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 Pusuda10
Takımı : Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 Fb10

MesajKonu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " .....   Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 13, 2010 11:06 am

Je T'aime demiş ki:

Ne diyon sen , bişey söylemeyince tepemize çıkıyosunuz Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 914327

sohbet ediyosun kardeşim ,bende görevimi yapıyorum
yetkiyi ben veremiyorum ,zeynep veriyo bunda beni suçluyamassın Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 914327
son olarak dün chatte de konuştuk acayip acayp laflar ediyosun Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 914327

alttan almaya çalıştıkça tepemize çıktın Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 914327 :x

Öyle "ne diyon sen" falan yok önce sakin olacaksın efendi olacaksın sen moderatörsün sen de sohbet etmeyeceksin o zaman ki bizden de aynı şeyi bekleyceksin tamam zeynep arkadaşımız girmediği için biliyorum sadece onu konustuk zaten sohbet falan yok dün chatte acayip acayip laflar falan olmadı anlaşıp güzel güzel ayrılmıştık zaten ama tepeye çıkma olayını anlamadım artık üyeleri kolay kolay ezemiyosun diye bu tepene çıkmak mı oldu yadırgadın herhalde ondan Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 743856

son olarak beni bilen biliyor o yüzden de şu an haftanın üyesiyim herkesle aram iyi sana noluyor anlamadım eğer forumdaki insan ilişkilerinin benimki kadar iyi olmamasının kıskançlığıysa bu eğer buna son vermeni öneririrm bana sataşarak bişey kazanamazsın . Sevgilerle : )

En son güven_savar tarafından Salı Tem. 13, 2010 11:09 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " .....   Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 13, 2010 11:08 am

güven_savar demiş ki:
Je T'aime demiş ki:

Ne diyon sen , bişey söylemeyince tepemize çıkıyosunuz Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 914327

sohbet ediyosun kardeşim ,bende görevimi yapıyorum
yetkiyi ben veremiyorum ,zeynep veriyo bunda beni suçluyamassın Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 914327
son olarak dün chatte de konuştuk acayip acayp laflar ediyosun Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 914327

alttan almaya çalıştıkça tepemize çıktın Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 914327 :x

Öyle ne diyon sen falan yok önce sakin olacaksın efendi olacaksın sen moderatörsün sen de sohbet etmeyeceksin o zaman ki bizden de aynı şeyi bekleyceksin tamam zeynep arkadaşımız girmediği için biliyorum sadece onu konustuk zaten sohbet falan yok dün chatte acayip acayip laflar falan olmadı anlaşıp güzel güzel ayrılmıştık zaten ama tepeye çıkma olayını anlamadım artık üyeleri kolay kolay ezemiyosun diye bu tepene çıkmak mı oldu yadırgadın herhalde ondan Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 743856

son olarak beni bilen biliyor o yüzden de şu an haftanın üyesiyim herkesle aram iyi sana noluyor anlamadım eğer forumdaki insan ilişkilerinin benimki kadar iyi olmamasının kıskançlığıysa bu eğer buna son vermeni öneririrm bana sataşarak bişey kazanamazsın . Sevgilerle : )

:Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 529494: :Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 529494: :Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 529494: :Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 529494: iyi herkesle aran iyi benimki kötü,seni o kadar kıskanıyorumki Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 9072 anlatamam .
2. olarak ben üyeleri ezmiyorum
düzgün konuş Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 914327 hastlıklımısın anlamadımki Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 914327
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " .....   Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 13, 2010 11:29 am

Je T'aime demiş ki:

:Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 529494: :Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 529494: :Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 529494: :Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 529494: iyi herkesle aran iyi benimki kötü,seni o kadar kıskanıyorumki Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 9072 anlatamam .
2. olarak ben üyeleri ezmiyorum
düzgün konuş Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 914327 hastlıklımısın anlamadımki Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 914327

Şu ana kadarki konuşmada ister ben haklı olayım ister sen hep bi seviyeyi tuttum çünkü bu konusmayı diğer forum üyesi arkadalarımız da görüyor ve gördüler herkes şimdi daha net gördü neyin ne oldugunu bu konusma sen bana hakaret ettiğin an bitmiştir ! ben sana cevap vermeyecğim söyleyecek bişeyim yok.İyi forumlar
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " .....   Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 13, 2010 11:31 am

sanada iyi forumlar Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 270154
10 kişiyi tanıyo fan da Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 9072 herkes ile arası iyiymiş Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 9072 kıskanıyomuşum onu Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 9072
hangi film bu Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 914327
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " .....   Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 13, 2010 11:37 am

Je T'aime demiş ki:
sanada iyi forumlar Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 270154
10 kişiyi tanıyo fan da Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 9072 herkes ile arası iyiymiş Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 9072 kıskanıyomuşum onu Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 9072
hangi film bu Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 914327

hala uzatıyosun hala nerden bulup da laf sokarım çabaları Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 336905 .6000 kişiyi tanıyacak değilim ister 2 kişi olur ister 10 olur ister 100 olur önemli olan tanıdığın herkesle pozitif iletişim kurabilmek.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " .....   Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 13, 2010 11:39 am

he öyle okey okey Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 9072
çok biliyosun sen Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 9072
DaghanH
Özel Üye
Özel Üye
DaghanH

Ruh Hali : Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 Ozlemi10
Takımı : Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 Gs10

MesajKonu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " .....   Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 13, 2010 11:43 am

Yeni bolum ne zaman?? Cok merak ediyorum Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 743856
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " .....   Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 13, 2010 11:44 am

DaghanH demiş ki:
Yeni bolum ne zaman?? Cok merak ediyorum Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 743856
yanlış yere yazdın sanırsam hilal Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 914327
DaghanH
Özel Üye
Özel Üye
DaghanH

Ruh Hali : Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 Ozlemi10

MesajKonu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " .....   Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 13, 2010 11:45 am

Hehe evet galiba oyle oldu, her ikisinde de nickin yazinca.. Silip oraya yaziyorum Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 743856
Daqhan~~
Üye
Üye
Daqhan~~

Ruh Hali : Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 Idaree11

MesajKonu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " .....   Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 10:03 pm

TebrikLer (:
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " .....   Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 10:49 pm

Daqhan~~ demiş ki:
TebrikLer (:

çok teşekkürler : )
AskqoLaTa
Banned
Banned

Ruh Hali : Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 Yoksu611
Takımı : Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 Turkiye

MesajKonu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " .....   Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 15, 2010 1:52 am

geç oldu ama tbrkLer .(:
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: Haftanın Üyesi " güven_savar " .....   Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 15, 2010 11:58 am

teşekkürler Haftanın Üyesi " güven_savar " ..... - Sayfa 2 9072

Haftanın Üyesi " güven_savar " .....
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Haftanın Üyesi " tugcetm "
» Haftanın Üyesi '' ICEMANKIMI ''
» Haftanın Üyesi Seçimi .....
» Haftanın Üyesi " iRmnR " .....
» Haftanın Üyesi Seçimi .....