Konu: Dizi Asıl Şimdi Başlıyor .... Salı Tem. 13, 2010 9:35 am
Kavak yelleri asıl şimdi başlıyor.oyun ortaya çıktı...sır çözüldü...
bundan sonra yaşanacak hiç birşey oyun olmayacak...
ne mine ne de başkası...
bundan sonra yaşanacak herşey efe ye doğru atılan bir adım olacak...
acba neler olacak?efe nasıl dönecek?bence hafıza kaybı olmamalı.olsa bile diziye döndüğünde hafızası yerine gelmiş olmalı.belki önceki 3 sene boyunca hafıza kaybı olmalı.döndüğünde kesinlikle hafızası yerinde olmalı ki efe aslı aşkı zora girmesin.hafıza kaybı olursa olaylar heyecanını kaybeder.efe herşeyi hatırlasınki efe-güven arasında aslı için bi çekişme yaşanabilsin.
bu arada 122.bölümle ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?
darcode
Konu: Geri: Dizi Asıl Şimdi Başlıyor .... Salı Tem. 13, 2010 9:42 am
bence efe istanbulda dönecek.aslı okulu bitirdi görev yeri istanbulda bir hastane olur.efede bu güne kadar hafızasını kaybetmiş veya başka bir şekilde aslının yanına gitmemiş olursa efede bi kaza sonucu aslının ilk hastası olursa çok ilginç ve güzel olur.belki yeri değil ama sen tahmin yapmışken bende yapıyım dedim .::D
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dizi Asıl Şimdi Başlıyor .... Salı Tem. 13, 2010 10:04 am
izleyip görce zoyunlar bitti ,şimdi sıra gerçeklerde
efe sever
Konu: Geri: Dizi Asıl Şimdi Başlıyor .... Salı Tem. 13, 2010 10:06 am
gerçekler olacağına inananları görmek güzel
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dizi Asıl Şimdi Başlıyor .... Salı Tem. 13, 2010 10:08 am
efe sever demiş ki:
gerçekler olacağına inananları görmek güzel
mhe_25
Konu: Geri: Dizi Asıl Şimdi Başlıyor .... Salı Tem. 13, 2010 10:33 am
eet gerçeklerde sıra bencede artık bu iş istanbulda bitecek yani ist. dönecek dağhan bence
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Dizi Asıl Şimdi Başlıyor .... Salı Tem. 13, 2010 1:05 pm
hadi bakalım inş dağhan döner neseki oyun erken çıkdı ortaya uzatsalardı olmazdı zaten şimdi sıra dağhanımızda inş onun diziye dönmesinide uzatmazlar (:
efe sever
Konu: Geri: Dizi Asıl Şimdi Başlıyor .... Salı Tem. 13, 2010 1:08 pm
ben pek izlemedim akşam misafir vardı su ile halile bakan atakan değilmiymiş bilen söylebilirmi en son kafasını tutuyordu atakan orayı gördüm ama konuşmaları duymadım
zzzeynep
Konu: Geri: Dizi Asıl Şimdi Başlıyor .... Salı Tem. 13, 2010 1:12 pm
yok atakan değilmiş sesi yapan izleyen.o tam gelmiş kapıyı çalackmış halil önce davranıp kafasına vurdu.yani izleyen başkası.ama kim?
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Dizi Asıl Şimdi Başlıyor .... Salı Tem. 13, 2010 1:14 pm
ewt arkadaşlar benim kafama takılanda o zaten mithatla ilgili herşei gösterdiler ama suyla halile bakan kimdi :s
efe sever
Konu: Geri: Dizi Asıl Şimdi Başlıyor .... Salı Tem. 13, 2010 1:16 pm
benim gördüğümde atakan kafasını tutuyordu başını görmedim herhalde o dedim demekki değil mithat tişörtü astı telefonu kayığa bıraktı o kısmı gördüm geriye bir tek kişi kalıyor o nu da söylememe gerek yok
zzzeynep
Konu: Geri: Dizi Asıl Şimdi Başlıyor .... Salı Tem. 13, 2010 1:48 pm
efeeee...(yani inş.)
JiLeT
Konu: Geri: Dizi Asıl Şimdi Başlıyor .... Salı Tem. 13, 2010 3:56 pm
Dağhanın döneceğini daha önceden öğrendiğim arkadaş bugün abisi ile konuştu. Dağhan diziye kesin dönüyor en erken eylül dedi ekimi bulmayabilir dedi bakalım inşallah ne kadar erken dönerse oda iyi
birde bizim şirkette daha önce gazetecilik yapmış biri var o bence yalandır o haber ama yinede unutmazsam bir tanıdığıma sorarım dedi bakalım unutmazda sorar inşallah