hazal kayanın oyunculuğunu hiç beğenmiorum inş gelmez
efeti
Konu: Geri: Dağhan'ın Yeni Partneri C.tesi Tem. 17, 2010 1:03 am
külliyen yalan
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Dağhan'ın Yeni Partneri C.tesi Tem. 17, 2010 1:26 am
inanasım gelmedi. aşkı memnu gibi bi diziden çıkıp. kavak yellerine girceğini sanmıyorum. ama gelse sevinirim. aslı hanım güvenle oldu. efede biraz onla olsa süper olur. hatta hep onla bile olsa gıkım çıkmaz.
anmeselesi
Konu: Geri: Dağhan'ın Yeni Partneri C.tesi Tem. 17, 2010 5:23 am
wallah superr we asli&Efe askinida görmicegiz yani batisini gormicez cunku efe zten baskasini sewimisolrr bu durumdaa...
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Dağhan'ın Yeni Partneri C.tesi Tem. 17, 2010 8:04 am
yha hazal kaya gelse bile yine aslıyla efe arasında bi kıpraşma olur merak etmein
MeTaLic
Konu: Geri: Dağhan'ın Yeni Partneri C.tesi Tem. 17, 2010 10:01 am
Hazal Kaya'yı Beenmiorm Ama Dağhan Geri Dönsünde Kiminle Dönerse dönsün
Homfy
Konu: Geri: Dağhan'ın Yeni Partneri C.tesi Tem. 17, 2010 10:43 am
Ya Hazal Kaya iziye girerse 2-3 bölümlüğüne girmez zaten bence.. Gelecekse tamamen kadroya girmiştir gibi gelio. :shock:
x*x* ecem xx
Konu: Geri: Dağhan'ın Yeni Partneri C.tesi Tem. 17, 2010 11:58 am
vayyyy efede mavişleri seviyo heralde
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhan'ın Yeni Partneri C.tesi Tem. 17, 2010 11:58 am
hazal kaya'nın bu diziye gelceğini sanmam 0'dan bi projeyle başlar mantıklısı bu.
ha olur da yine de gelirse dağhanla süper ikili olurlar
BüşrAslıEfe
Konu: Geri: Dağhan'ın Yeni Partneri Paz Tem. 18, 2010 8:45 am
hayır ben bir kere magazinde gördüm dedilerki deniz mine evlencek aslı efe evlencek
reptile_81
Konu: Geri: Dağhan'ın Yeni Partneri Paz Tem. 18, 2010 10:00 am
bir yorumda ben yapayım öncelikle efe dönsünde isterse monica belluciyle dönsün şaka bir yana hazal kaya çok yakışır kavak yellerine o kızı gencodan beri izliyorum gayet güzel oynuyor ayrıca dağhanın geldiğine şükredeğimize hazalın dizye katılmasını eleştiriyoruz yeni bir teze kan gerek o diziye oda hazal kaya olcak işte belki güvenle hazal olur sonra:)nasılsa bu dizide her olay mevcut
delimanyak
Konu: Geri: Dağhan'ın Yeni Partneri Paz Tem. 18, 2010 11:01 am
Aslı senı COk sevıyorum tammı Lutfen Beni Unutma Bir gun mutlaka gelıcem.
Efenın Son sozu buydu O senerıste Bıraz Akıl varsa Efe Aslıya asık bı sekılde gelır. T-shirt essek Olayıda Kesınlesır. net bı sekılde.
duru06semih
Konu: Geri: Dağhan'ın Yeni Partneri Ptsi Tem. 19, 2010 8:26 am
banada çok doğru bir haber gibi gelmedi...ama diziyi biraz daha sürüklemek devam ettirmek için hazal yada başkası olabilir aslında diye de düşünüorum:)))
burakozb123
Konu: Geri: Dağhan'ın Yeni Partneri Çarş. Tem. 21, 2010 11:37 am
eğer doğru bir haberse hazal kaya büyük bi ihtimalle su gibi olur çünkü hatırlarsanız su'da efenin sevgilisiydi...