ALINTIDIR.....Efe'yi ilk gören kişi Mine olacak Efe Mine'yi görünce kaçmaya başlıycak Mine'de peşinden koşacak ama Efe kaçacak sonra Mine hemen Deniz'i arayıp Efe'yi gördüğünü söyleyecek ama Deniz inanmayacak sonra Aslı'ya anlatacak Mine Efe'yi gördüğünü ama Aslı Mine'ye tokat atıp yeter artık bu oyunu daha ne kadar devam ettireceksi......n Efe'nin hatırasına hiç mi saygın kalmadı senin diyecek ve bu olanlardan sonra Efe yine bir eşek bağlayacak Aslı'nın oturduğu evin önüne ve daha sonra karşısına çıkp affet beni aşkım diyerek Aslı'nın karşısına dikilecek
Nekadar dogru bilmiyorum Paylasmak istedim
En son tugce36 tarafından C.tesi Tem. 17, 2010 12:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: Efe yi Mine bulacak Paz Tem. 18, 2010 11:02 am
saçma
efe sever
Konu: Geri: Efe yi Mine bulacak Paz Tem. 18, 2010 11:09 am
belki mine bulabilir o kısım saçma değilde efe kaçıcak mine kovalıcak saçma mine görüp aslıya söyleyebilir aslı inanmaz daha önce yaptığı için ama kovalama kısmı ile affet beni aşkım kısmı saçma
yok efe mineyi görünce kaçmaya başlıcak daha neler
dağhOKan
Konu: Geri: Efe yi Mine bulacak Ptsi Tem. 19, 2010 8:34 am
arkadaşlar aslında minenin efeyi görüp de haber vermesi iyi olur nasıl mı mine gördüm diyecek kimse inanmayacak bu sefer tam herkes mineden soğumuşken mine ispatlayacak tekrar birleşecekler falan bence mantıklı
sulim
Konu: Geri: Efe yi Mine bulacak Ptsi Tem. 19, 2010 8:42 am
mantikli aslinda hani biraz heyecan yaratmak adina bunu yaparlar, bende zaten iki ya mine yada metin diye düsünüyordum mineye kimse inanmaz yine oyun der ve hatta tepki ceker, e metin icinde yine kafayi yedi sanarlar öyle en az 4-5 hafta hazir konu devam eder bizde öyle yine koyun gibi bakariz :lol!:
efe sever
Konu: Geri: Efe yi Mine bulacak Ptsi Tem. 19, 2010 10:04 am
emrah içten sayfasına :büyük dönüş öncesi çeşmede çekim sonra istanbul da yeniden kalınan yerden daha da büyük heyecanla yazmış adam şifreli bulmaca gibi hep birşey yazıyor
mine qörecek mineye de kimse inanmayacak oynadıqı o oyunun üzerine kim inanır arkadan qösterecekler efeyi sonra ara wericekler ramazanda bekle babam bekle adamlar işini biliyo aqa