Arkdaslar yeni üye oldum ve size su akdar söyleyim dağhan geliyo annesiyle ve kendisyle konustum Ayse Erbulakla facete mesajlamalarımız söyle bakınız ben dedim Dağhan abi dönecek mi şu bu o kadar dil döktüm Ayse hanım böyle dedi : Ayse Erbulak 14 Temmuz, 16:02 Şikayet Et
iyi de ben dağhan'ın annesiyim, nasıl resmi bir açıklama yapabilirim ki? zaten gerekli cevap da bugün gazetelerde yer aldı
)) ( gazetelrde o gün yer alan haberde ağzından kaçırdığı çekimlerim ağustosta baslıyordu ,
Ben:çook çoook çook tesekkür ederim cevap verdğiniz için ağzından kaçırma olayını diyorsunuz galiba o zaman kesin dönüyo çok sevindiimm gerçektenn yaaa herkes bu habere çok sevincek
Ayse Hanım : Ayse Erbulak 14 Temmuz, 16:12 Şikayet Et
rica ederim...
sevgiler .......... Bu annesiyle olan konusmam diğeri ise Dğahanla olan konusmam karikatürlü resminde yani geçrke facesiyle o karikatürlününde fakesi var biliorum ama benimki gerçek olandı yine gelio musun filan die dil döktüm bir sürü gelioosunn demii dedim verdiği cevap
Dağhan: Dağhan Külegeç 14 Temmuz, 10:55 Şikayet Et
Ssssssst
.... yani anlayacağınız geliyo kesin geliyo elimde başka bilgilerde var kaçıncı bölümde nasıl geleceği filan ama onlardan biraz daha emin olmam lazım
arkdasımın abisi tims'te çalsııo ve sette çalsıan bi tanıdık daha var ..
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: