Arkadaşlar dün akşam forum'da Engin abi'nin Dağhan abinin döneceği bölümü söylediği ancak sır oldugu söylendı Dün akşam engin abiyi açık gördüğümde Mesaj attım.
126. Bölüm dedi
Kaynak falan demeyin adamı açık yakalayınca sizde sorun
BLaSTeR
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 9:39 am
bu iyi oldu,129 a kadar okullar açılıyo dağhanın geldiğine sevinemezdik
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 10:15 am
ya bu adam nerden biliyormuş ki ya işten çıkmadımı bu ama hergün oraya gdip bilgi istiyorsa ve onlrda veriyorsa orasını bilmemm
efeci çocuk
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 10:47 am
kavak yelleri forum da bir resim var dağhan sakallı pelin yanında ekleme işinden anlamadığım için koyamadım buraya eski mi yenimi birisi bakabilirmi dağhanın saçı kısa ve sakallı bölüm tahminleri kısmında
ahmet488
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 10:47 am
adam setten herkesi tanıyo set qünlerini falan herşeyi biliyo
eski foto o
efeci çocuk
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 10:50 am
bana da öyle gelmişti zaten yinede emin olamadım
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 1:53 pm
saol paylaşım için inş 126 dır ben bu adama pek güvenmiorum ama hadi hayırlısı
magneto
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 1:56 pm
GadRofer demiş ki:
Arkadaşlar dün akşam forum'da Engin abi'nin Dağhan abinin döneceği bölümü söylediği ancak sır oldugu söylendı Dün akşam engin abiyi açık gördüğümde Mesaj attım.
126. Bölüm dedi
peki ara kaçıncı bolum verılcek
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 1:57 pm
magneto demiş ki:
GadRofer demiş ki:
126. Bölüm dedi
peki ara kaçıncı bolum verılcek
yha ara mara die bişi yok kim dio bunları :S
GadRofer
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 1:58 pm
Aynen ben hayatımda Ramazanda Araya giren dizi görmedim İftar saatlerinden dolayı biraz daha İleri saatlere alınır o kadar ki Kavak yelleri Kış sezonunda Tekrardan Cumartesi 22:15 e geçecek
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 2:00 pm
GadRofer demiş ki:
Aynen ben hayatımda Ramazanda Araya giren dizi görmedim İftar saatlerinden dolayı biraz daha İleri saatlere alınır o kadar ki Kavak yelleri Kış sezonunda Tekrardan Cumartesi 22:15 e geçecek
yani abi ramazan ayında hangi diziye ara verilmiş bugüne kadar :s
güven_savar
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 2:05 pm
Ya belki Ramazan'la ilgisi yoktur sadece denk gelmiştir senaryo bulamıyorlarsa bir an önce efeli bölümleri yazmak istiyorlarsa mecburen ara verecekler çünkü Eylül'de kullanmak istiyorlar efe kozunu bunu biliyoruz zaten o yüzden öyle olabilir bence
GadRofer
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 2:06 pm
öyle istikrarsız bir proje olsaydı adına dizi denmezdi zaten geçiştirmek için tatil
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 2:10 pm
GadRofer demiş ki:
öyle istikrarsız bir proje olsaydı adına dizi denmezdi zaten geçiştirmek için tatil
bencede yani dizinin cıvını çıkarırlar zaten efesiz cıvı çıkdı bile öle yaparlarsa hepden berbat ederler işi
güven_savar
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 2:15 pm
haha tabi tabi ben sana istikrarsız birkaç örnek veriyim o zaman:
1- 2.sezonda 2 haftada bir yayınlanmadı mı çoğu bölüm kriz vardı çünkü. 2- 3.sezonun başında efe'nin adı bile geçmzken son zamanlarda devamlı flashbacklerle göstermediler mi niye reytingden dolayı.
Bu iki örnek de istikrarsızlık ama aynı zamanda dizi de olabiliyormuş dimi
şimdi de reyting için dağhan'ın gelişini eylüle saklayabilirler bunun nesi garip bizim için kötü daha geç olacak ama durum bu napalım
GadRofer
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 2:25 pm
guven_savar
Şuan şu forumda duydugum en saçma konuşmayı yaptın
Türkiyenin ekonomiksel krizinde HER dizi 2 haftada bir yayınlandı . + 117-118. bölüme kadar ''EFE'' nin adı bile geçmemeye başlamıştı
Yani isteseler sadece 2 dakikalık bir diyalog ile Dağhan geri gelebilir
ARA FALAN YOK ! )
karamaça*
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 2:37 pm
uf ya bi de aranın bitmesini bekle işin yoksa.uzattılar iice
linkte sayfanın son mesajına baktığımızda Gadrofer arkadaşımız demiş ki 130-132 arası falan gelir bak sen 126 çoktan çekilmiş demiş bide çok biliyor ya bugün de diyor 126'da gelecek istikrar abidesi seni ben öyle bi gün sağa bi gün sola kıvırmıyorum..senin önce bi dediğin bi dediğini tutsun ondan sonra da benim söylediklerimi anlayacak kapasiteye gel.sonra da benim laflarıma saçma diyecek cesareti bul.
Ayrıca krizi senden önce söyledim zaten istikrarsızlığı vurgulamaktı sadece o.istikrarsızlık mı evet o zaman daha ne?? benden aldıgını bana satma.
Ayrıca Efe'nin adı, söylediğin bölümlerden çok daha önce geçmeye başladı diziyi ne kadar takip ettiğin de muamma en basitinden 112. bölüm Mine'nin düğününde Efe'nin fotografları yayınlandı ki daha önce de geçmişti efe lafları.
Ayrıca evet isteseler 2 dakikalık diyalogla getirirler ama şu an için istemiyorlar diyorum ben de bu kadar basit.sebebi de yazın reyitng oranları düşük oluyor isteyen yaz-kış reyting oranlarını karşılaştırabilir.
linkte sayfanın son mesajına baktığımızda Gadrofer arkadaşımız demiş ki 130-132 arası falan gelir bak sen 126 çoktan çekilmiş demiş bide çok biliyor ya bugün de diyor 126'da gelecek istikrar abidesi seni ben öyle bi gün sağa bi gün sola kıvırmıyorum..senin önce bi dediğin bi dediğini tutsun ondan sonra da benim söylediklerimi anlayacak kapasiteye gel.sonra da benim laflarıma saçma diyecek cesareti bul.
Ayrıca krizi senden önce söyledim zaten istikrarsızlığı vurgulamaktı sadece o.istikrarsızlık mı evet o zaman daha ne?? benden aldıgını bana satma.
Ayrıca Efe'nin adı, söylediğin bölümlerden çok daha önce geçmeye başladı diziyi ne kadar takip ettiğin de muamma en basitinden 112. bölüm Mine'nin düğününde Efe'nin fotografları yayınlandı ki daha önce de geçmişti efe lafları.
Ayrıca evet isteseler 2 dakikalık diyalogla getirirler ama şu an için istemiyorlar diyorum ben de bu kadar basit.sebebi de yazın reyitng oranları düşük oluyor isteyen yaz-kış reyting oranlarını karşılaştırabilir.
tamam güven savar sakin yha (:
kendini savunuyor haklı olarak..sakin olması için gadroferında sakin olması lazım..yoksa konu çöpe gider benden söylemesi
En son BLaSTeR tarafından Ptsi Tem. 26, 2010 3:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
güven_savar
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 3:10 pm
Hayır yani düşüncelerimiz uymuyor diye saçma demek de neyin nesi ?? bu forumda herkes kendi düşüncesini söylüyor bana göre de burda biçok kişinin söyledikleri saçma bile denmeyecek cinste ama kalkıp da bigünden bigüne böyle bişey söylenmez saygı diye bişey var.
JiLeT
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 3:51 pm
bende hayatım boyunca 1 ay sezon tatili yapan dizi görmedim
Misafir Misafir
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 3:53 pm
JiLeT kusura bakma ama avini kaldır yada ben kaldırmak zorundayım
gerçekten avin büyük ve sayfayı büyültüyo kusura bakma
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Son Durum! Ptsi Tem. 26, 2010 3:54 pm
[quote="güven_savar"]Hayır yani düşüncelerimiz uymuyor diye saçma demek de neyin nesi ?? bu forumda herkes kendi düşüncesini söylüyor bana göre de burda biçok kişinin söyledikleri saçma bile denmeyecek cinste ama kalkıp da bigünden bigüne böyle bişey söylenmez saygı diye bişey var.[/quot