Arkadaşlar yarın Süper Starlife programını kaçırmayın Dağhan ve annesiyle röportaj var.. kavak yelleri hakkında Star Tv - 9. 30
DF'den alıntı.Sakın kaçırmayın.
Yazar
Konu: Geri: Dağhan Yarın Magazin Proğramındaymış Paz Ağus. 01, 2010 8:20 am
oh be sonunda söyledi kulaklarımla duydum çok mutluyum
efeci çocuk
Konu: Geri: Dağhan Yarın Magazin Proğramındaymış Paz Ağus. 01, 2010 8:22 am
çıktımı haber tüh göremedim
anko
Konu: Geri: Dağhan Yarın Magazin Proğramındaymış Paz Ağus. 01, 2010 8:22 am
Açıkladı
ebosum
Konu: Geri: Dağhan Yarın Magazin Proğramındaymış Paz Ağus. 01, 2010 8:25 am
ağzındanda duyduk sonunda ya fiskosmiskos değildi gerçekti ya resmen haftaya başlıyo dedi farekındaysanız festivalden sonra yapmışlar çakallar ama ne tatlıydılar annesiyle öyle bugünde 2.keez passaparolada duyarız ohhhhhhhhhh rahatladım sonnda duydunuz ne dedi izleyicilerin sayesinde dedi izleyicilerin isteğiyle dönüyo gibi bişe dedi heyecandan unuttum
efeci çocuk
Konu: Geri: Dağhan Yarın Magazin Proğramındaymış Paz Ağus. 01, 2010 8:27 am
evet artık şüphe müphe kalmadı kimsede savulun çakmalar orjinal adam geliyor
barishtelli
Konu: Geri: Dağhan Yarın Magazin Proğramındaymış Paz Ağus. 01, 2010 8:28 am
ben zaten kendısıyle dun konusmustum ama sonunta tv de tüm türkiyenin onunde soyledi donecegını bu cok guzel bı haber )
cakocakmak11
Konu: Geri: Dağhan Yarın Magazin Proğramındaymış Paz Ağus. 01, 2010 8:28 am
Allahım Harikaydı Zaten Döneceğini Biliyorduk Ama Ağzından Duydum Rahatladım Dönüyorum Dedi Resmen Haftaya Başlıycak Resimde Gelir .
Sahnede Harikaydıııı Acayip Yakışıklıydı Yine
bilgee
Konu: Geri: Dağhan Yarın Magazin Proğramındaymış Paz Ağus. 01, 2010 8:31 am
çok heyecanlandım her zaman şuraya çıktı burada konuştu diye duyardım çok uzun zamandır ilk defa izledim çok sevindim ya çok tatlı konuşuyordu
ebosum
Konu: Geri: Dağhan Yarın Magazin Proğramındaymış Paz Ağus. 01, 2010 8:33 am
ben hala şoktayımm sağdan soldan duyulup kandırılmaya alışmışız ya tuhaf oldum şimdi ya ne bilim değişik duygu bizi zamanında kandıranlar utansınlar gururumuzla oynyanlar dalga geçtiniz duygularımız yok o bölüm yok bu bölüm.buda size kapak olsun
ßUrCU
Konu: Geri: Dağhan Yarın Magazin Proğramındaymış Paz Ağus. 01, 2010 8:37 am
bilgee demiş ki:
çok heyecanlandım her zaman şuraya çıktı burada konuştu diye duyardım çok uzun zamandır ilk defa izledim çok sevindim ya çok tatlı konuşuyordu
Evet yaa çok şirindi
barishtelli
Konu: Geri: Dağhan Yarın Magazin Proğramındaymış Paz Ağus. 01, 2010 8:40 am
sahnede acemi gibiydi :D buda onu ayrı bi sevimli yapıyordu annesiyle didişmeleride ayrıydı tabi tıpkı dizideki gibi ya:D:D onu bu kadar sevdırende dogal olması sanırım mimiklerini ozlemısız cok ıyıydı yaaaa:D
yqmur
Konu: Geri: Dağhan Yarın Magazin Proğramındaymış Paz Ağus. 01, 2010 8:44 am
ahhh o mimikler bni bnden alır
cakocakmak11
Konu: Geri: Dağhan Yarın Magazin Proğramındaymış Paz Ağus. 01, 2010 8:45 am
Sabah Röpörtaj Akşam Program Star Tv'yi Sevmezdim Ama Bugünden Sonra Yatmadan Önce Dua Edicem
ebosum
Konu: Geri: Dağhan Yarın Magazin Proğramındaymış Paz Ağus. 01, 2010 8:46 am