Konu: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 7:56 am
Kavak Yelleri resmi sitesindeki fotoğraf.
efeci çocuk
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 7:58 am
süper bende şimdi oraya bakıcaktım bakmadan gördüm paylaşım için tşk
efekaygisiz
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 7:59 am
Waayyy super de tek dağhan gulmemıs
**..::Ezgi::..**
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:01 am
efekaygisiz demiş ki:
onun varlığı yeterrr
efekaygisiz
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:02 am
**..::Ezgi::..** demiş ki:
efekaygisiz demiş ki:
onun varlığı yeterrr
haklisin
efeci çocuk
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:04 am
sevinçli bir telaş içindeyim güvenin pabucu dama efeye ise
p34rl
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:06 am
ulaaaaa öyle mutlu oldumki ya orda onu görmek bile yeter Dağhanım benim yaa şimdi reytingler üst sıralardan düşmez.Bu bölümde baya reyting artışı olcağını düşünüyorum..Umarım aslı ile efe tekrar birlikte olurlar Çok mutlu oldum yaaa!
BaDBoY
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:13 am
p34rl demiş ki:
ulaaaaa öyle mutlu oldumki ya orda onu görmek bile yeter Dağhanım benim yaa şimdi reytingler üst sıralardan düşmez.Bu bölümde baya reyting artışı olcağını düşünüyorum..Umarım aslı ile efe tekrar birlikte olurlar Çok mutlu oldum yaaa!
Yanılıosun kardesim Cocuklar Duymasin war :S
Misafir Misafir
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:21 am
görüntü bozuk neden öyle
pinar55
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:24 am
Bence Kavak yellerinin günü ya da saati deişmeli çünkü çocuklar duymaSın Çok yksek rytng sahibi bir dizi çoğu ky severler ona dönebilirler.
pinar55
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:24 am
arkadaşlar jenerik e deişir 124 125 gibi:D
anchovy
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:27 am
kim takar çocuklar duymasını bence herkes ky izleyecek
dağhOKan
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:29 am
anchovy demiş ki:
hiçkimse
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:30 am
Özüne dönüyor herşey.
bilgee
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:30 am
kavak yellerinin bu bölümlerinde hiçbir ky severin çocuklar duymasına bakacağını zannetmiyorum
efeci çocuk
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:33 am
güven olsa takmazdımda efe geliyor hiçbir kuvvet efe varken bana başka bir kanal izlettiremez
sari_engin16
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:35 am
Ya bence kapışma olur çünkü sonuçta çocuklar duymasında izleyiciye eski duyguları yaşatmaya çalışacaklar izleyici ona yönelir.aynı durum kavak yellerinde var efe geliyo ve tekrar eski duyguları yaşatacaklar izleyiciye bu yüzden ikiside izleyici çekecek ve rekabet olacak derim
anchovy
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:38 am
resmi sitede resimde var, oyuncu listesinde yok Dağhan. Ne iş anlamadım
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:39 am
Vallah ben bugün beşiktaşın maçı var başlayana kadar çd'yi izleyeceğim. Haftaya efe geliyor ee Efe geldiğine göre çd benim en sevdiğim dizilerden biriydi haliyle ben onu anca ky bittiğinde int izlerim çoğu kişide öyle yapacak zaten ama çd gününü değiştirirler çünkü eylülde kvp başlayacak oda 2003 yılından beri hep perşembe günleri oynadı ondan dolayı perşembe günü ky gün değişmezse eskiden olduğu gibi yine kvp ve ky kapışır.
pinar55
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:43 am
Ama efe bu bölümde gelmiyor ki
hakanccc
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:44 am
EFE NİN GELMESİ DEĞİL Ç.DUYMASINI EZELİ BİLE İZLETTİREMEZ BANA O KADAR Kİ ÇOK SEVİYORUM ONU
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:47 am
Bence bugunun ratinglerde kesinlikle 1.çd 2.ky olacak haftaya ise 1.ky 2.çd
AsırıEfeci
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:53 am
tam da olmuş ama efe ve diğerleri gibi ortada efemiz
mhe_25
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:54 am
anchovy demiş ki:
aynen ama günü ve saati kesinlikle deişmeli çünkü kurtlar vadisi pusuda aynı günde oynar yeni sezonunda :S
barishtelli
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:54 am
efeci çocuk demiş ki:
güven olsa takmazdımda efe geliyor hiçbir kuvvet efe varken bana başka bir kanal izlettiremez
bunda anlamıcak bısey yok sıte daha tam hazır degıl zaten oradakı fotolarda montaj edilmiş düzeltilir site baştan aşağı yenilenir...