Konu: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 7:56 am
Konunun ilk mesajı :
Kavak Yelleri resmi sitesindeki fotoğraf.
Yazar
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 1:27 pm
hyr cnm ne montajı?
EL!FF
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 1:29 pm
montaj deılde arka fılan farklıymıs siteye eklerken arka planı sılmısler montaj gıbı duruyo
Misafir Misafir
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 1:29 pm
montaj bu yani yan yana gelmemişler bence
anchovy
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 1:37 pm
amaaan ha montaj ha demontaj ne farkeder gördük ya onu orda bu yeterde artar bile
künefem_02
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 1:56 pm
ne güzel bi haber yaw.on numara bı gelişme gelsin artık tadı kaçmıstı bu ayrılıgın...
efe'mm
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 1:58 pm
Arkadaşlar ben resmi gördüğümde çok sevindim ama bişey dikkatimi çekti oyunculara tıkladım efenin adı geçmiyodu.Bide bizim gercek kavak yellerimizn 4 kahramanı var EFE ASLI DENİZ MİNE.. Güvenide soktular hemen aralarına ya iyimi
anchovy
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 2:07 pm
efe'mm demiş ki:
Arkadaşlar ben resmi gördüğümde çok sevindim ama bişey dikkatimi çekti oyunculara tıkladım efenin adı geçmiyodu.Bide bizim gercek kavak yellerimizn 4 kahramanı var EFE ASLI DENİZ MİNE.. Güvenide soktular hemen aralarına ya iyimi
en son bende öyle yazmıştım ama bi arkadaş yazdığıma pişman etti. Bunu anlamayacak ne varmış
karamaça*
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 2:57 pm
paylaşım için çok saool :)
kararsiz
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 6:43 pm
p. için çok tşkler.. resmi kim dekupe yapmış çok iğrenç bi grafik öğrencisi olarak hiç beğenmedim bi de siteye konmuş
esqimmm
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 7:46 pm
:) özlem sona eriyor
melisae
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:03 pm
resim çok kalitesiz ya umarım yakın zamanda daha güzelini çekerler.. bana photoshop gibi geldi.
ilayda1996
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:18 pm
farkettinizmi güven efelerden uzak durmuş :D:D:D
gmz1992
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:22 pm
kafalar sonradan konulmuş gibi :)
ilayda1996
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:24 pm
efe kilo almış farkettiniz mi?
sarah
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 8:54 pm
jenerikde deişir dier bölüme ayy ama bu fotoda 1 kişi fazlaaaaaa
esqimmm
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 9:58 pm
facede kavak yelleri fanın profilde de bu war
JoJo
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Perş. Ağus. 05, 2010 9:58 pm
efeci çocuk demiş ki:
sevinçli bir telaş içindeyim güvenin pabucu dama efeye ise
:ponpon:
uamustafa
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Cuma Ağus. 06, 2010 12:41 am
beyler anladım tamam sar ı sevmiyoruz ama satanist felan ayıptır yakısmaz dağhan emiinim bu dusuncelerinizi okusa cok uzulur:)
méLTémm ♥
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf Cuma Ağus. 06, 2010 3:55 pm
süperrr pylşm için tşkkrler
esmer melek
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf C.tesi Ağus. 07, 2010 9:26 am
yha hyr ya babam cocuklar duymasını izliyo perşembe gunu evde savaş vardı resmen abmde onu izliyo 2 tvde dolu offffffffffffffffffffffffffffff tekrar eski gunune donsun ky lütfnnnnn
efemmutfak2
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf C.tesi Ağus. 07, 2010 9:30 am
OrijinaL.Adam demiş ki:
Bence bugunun ratinglerde kesinlikle 1.çd 2.ky olacak haftaya ise 1.ky 2.çd
bncede bu bolum dusmesının nedenıherkes efenın 125 de glcenı bılıyo ondan ılgılenmedıler haftaya ıse acık ara farkla bırıncı olurus insallah
efeci çocuk
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf C.tesi Ağus. 07, 2010 9:33 am
efe varken hiçbir kuvvet bana başka dizi izletemez
a.l.p.
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf C.tesi Ağus. 07, 2010 9:41 am
ama kavak yellerinden önce çocuklar duymasın vardı o yüzden günü değişmeli
dağhan_gülhan
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf C.tesi Ağus. 07, 2010 5:27 pm
başka dizi izlemek mi??? ky den başka dizi mi war...
efeci çocuk
Konu: Geri: Kavak Yelleri Resmi Sitesindeki Fotoğraf C.tesi Ağus. 07, 2010 5:35 pm
diziyi bilmem ama perşembe cumartesi pazar varmısın yokmusun yayınlanacakmış bizim evde de varmısın yokmusun izlenilirdi hep gelenek cumartesi pazar bozulmasında perşembe bozarım mutlaka