Konu: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 9:49 am
gördünüz motora atladı ve gitti sadece bunu gösterek güzel bir dönüş olmuş diyemeyiz
BENCE tahmin ve olasılık payım %40 veriyorum
Efe evden çıkacak motorla o yürüdüğü yerden işe gidecek çünkü motor falan varsa bir işi vardır
orjinal man 4 yıl boyunca dönmediyse ve bu kadar rahat gezebiliyorsa hafızası kayıptır
orda yürürken arkadan diğerlerinden biri görecekki söylentilere göre bu mine olacak ondan sonra bir ara sokak sahnesi var ki orası benim dikkatimi çekti koşa koşa çıkıyordu farkında olmadan mine bunu takip ederken bu oraya gidecek ve bilmeden mineyi atlatıcak motora atlayıp izini kayıp ettirip eve gidecek
SENARYO 2
125 başlar yada kesin döneceği bölüm
siyah renkte arabanın düşüş sahnesi ardından efenin ordan nasıl kurtluduğu ve ne şekilde nasıl istanbula geldiği kaçtımı yoksa kaçmadımı diye
istanbulda yaptıklarını gösterir .... daha sonra hafızası yerine gelerkten bizimkileri aramaya başlar diye düşünüyorum yada bu ikisnin karışımıda olabilir
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 9:55 am
ben fragmaı tekar tekrar seyredince ,galiba efenin hafızası kayıptı ama simdi yeni yeni hatrlamaya başlayınca yine başa döndüm kendimleyim falanmı diyo acaba dedm. Ayrıca evet kesinlikle flshbacklarla dolu bi bölüm olması gerekir
Duygusu
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 10:13 am
evet bencede yeni yeni hafızası yerine geliyo ve hep aynı rüyayı görüyorumdiyo acaba neyi görüyo uçurumumu yoksa aslıyı falan mı çok heycanlandım
anmeselesi
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 10:16 am
ebnce bu bölüm tamdan ona ait bir bölüm olucakk....
sanki kavak yelleri bir bölümü efenin hayatina adicakt...
we sonunda asli güven we digerleriyle istanbulda karsilasicak ama bence tam bölüm efenin olucaktirr..=)
mhe_25
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 10:18 am
aynen ona ait bir bölüm olacak :)
-.-Yagmur-.-
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 10:52 am
125. bölümde denizler arabayla bi yere giderken efeye çarparlar efe kafasına darbe aldığı için hafızası yerine gelmeye bşlar snra mutlu son
biraz saçma oldu
asds
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 11:07 am
Bence 125.bölüm efeye ait bir bölüm olmayacak efe sadece bölümün sonunda gözükecek.Yani flashbackler falan olacağını zannetmiyorum.Olacaktır ama bu bölümde değil tek bölümde değil efenin 4 yıl boyunca ne yaptığı nasıl kurtulduğu 4-5 bölüme yayılarak anlatılacaktır diye tahmin ediyorum.
dağhOKan
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 11:09 am
:) olsun yinede tahmin ya
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 11:11 am
eğer efe 125.bölümün sonunda gözükürse kesinlikle 126.bölüm flashback ile başlar
mhe_25
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 11:14 am
evet bencede ama bence 125. bölümün ortalarında tam seyirci sıkılmaya başlarken gözükecek :)
efe'mm
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 12:22 pm
arkadaşlar bence bu fragmanda gözükenler olmucak.Neden derseniz gecen sezon güvenle ilgilide böyle bi frgman vardı arabayla geçip gidiyodu falan. Onlar yaşanmadıysa sadece tanıtımsa buda öyle olacak bence
askermt
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 12:39 pm
katlıyorum aynı sahne güven içinde vardı buda efenin geri dönüşünü kanıtlamak için çekilen bi sahne...
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 12:41 pm
efe'mm demiş ki:
arkadaşlar bence bu fragmanda gözükenler olmucak.Neden derseniz gecen sezon güvenle ilgilide böyle bi frgman vardı arabayla geçip gidiyodu falan. Onlar yaşanmadıysa sadece tanıtımsa buda öyle olacak bence
yanlış hatırlamıyorsam jenerikte vardı o
erdemast
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 12:53 pm
efe'mm demiş ki:
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 1:10 pm
Neyse benimkisi sadece bi tahmindi olsun yada olmasın sonuçta geldi
dağhOKan
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 1:12 pm
efe'mm demiş ki:
olabilir ama önemli olan konu şu nasıl bağlayacaklar efeyi diziye değil yani bizim için dönsünde birazda yaşıdığına inandırmaları lazım dimi
eda__efeci
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 1:25 pm
bence bu fragmandakileri gösterirler cünkü su efenin su andaki hayatı onlara görünmeden önceki
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 1:35 pm
bu fragman sadece tnıtım için çekilmiş bölüm içinde göstermezler bölümde farklı şeyler gösterirler..
yqmur
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 1:39 pm
aman ya farkedermi sonuçta efeyi gösterecekler ne geriliyoruz
brucasfan
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 1:42 pm
benim burda yapacağım en yerinde tahmin efenin hafızası kayıp bir şekilde geleceği ve uzunnnnn baya uzun bi zaman sonra aslıyla birleşeceği.ben sıkı bir ae ci olarak böyle diyorum çünkü hemen kavuşmaları büyünün sozulmasına sebep olacaktır. Onlarn arasndaki bağ çok güçlü deniz: Senle olunca geçti sandım devam etti sandım Mine:Hala aklında o var bitek o inandı Bunlar bile başrol karakterlerinin Aslının Efeye olan aşkını sağlantısını gözler önüne seriyor.Boşuna değil hiçbiri
efesiz_efe
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 1:45 pm
Hafızasını kaybetmiş orası kesin gbi gözüküyo. İŞte gün gectikce hatırlıcak ole olur yane
esqimmm
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 7:49 pm
bir an önce 12 ağustos olsun
OrJiNaL- AdAm
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 8:04 pm
aslı yazılı dövmeden bence hatırlar herşeyi
crazystyle
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 8:26 pm
brucasfan demiş ki:
benim burda yapacağım en yerinde tahmin efenin hafızası kayıp bir şekilde geleceği ve uzunnnnn baya uzun bi zaman sonra aslıyla birleşeceği.ben sıkı bir ae ci olarak böyle diyorum çünkü hemen kavuşmaları büyünün sozulmasına sebep olacaktır. Onlarn arasndaki bağ çok güçlü deniz: Senle olunca geçti sandım devam etti sandım Mine:Hala aklında o var bitek o inandı Bunlar bile başrol karakterlerinin Aslının Efeye olan aşkını sağlantısını gözler önüne seriyor.Boşuna değil hiçbiri
Ya arkadaşım efenin hafızasının kayıp olması çok çok çok saçma fragmanda bile dövmesine bakıyo adam aslıyıı hatırlıyor siz hala hafızası kayıp diyosunuz çok saçma
karamaça*
Konu: Geri: Peki şimdi nasıl bağlayacaklar Perş. Ağus. 05, 2010 8:53 pm
bence 125. bölüm o frgmandaki görntlrle başlayabilir