Konu: Peki o arabanın içinde ne oldu??! Çarş. Ara. 02, 2009 2:56 pm
arkadaslar peki senaristler ne düşündüde birtek efe cıkamadı diyor?yada cıktı da nasıl oldu dierleri atladımı noldu yani bunu tartısmayı isterim cok merak ettim..
GeNCeR
Konu: Geri: Peki o arabanın içinde ne oldu??! Çarş. Ara. 02, 2009 3:03 pm
atlamış olabilir diğerleri ama efe cinayetle suclandıgı ıcın bılerek atlamayıp gercekten ölmüş olabilir ve denizde kaybolmustur..
buraya kadar olanların olması tamam da bu adam böle yapmıssa cesedi nerde onu da anlamadım cok karısık ve saçma yaa :S:S
GeNCeR
Konu: Geri: Peki o arabanın içinde ne oldu??! Çarş. Ara. 02, 2009 3:09 pm
jason bu başlık altında bu yazdıgın ne alaka kardesım anlamadım düşüncenin görünmesini istiyosan dizi ile yorumlar konusuna bi başlık acabilir herkesin görmesini saglayabilirsin
guli_23
Konu: Geri: Peki o arabanın içinde ne oldu??! Çarş. Ara. 02, 2009 4:05 pm
ya efe cinayetten suclandigi icin kendini ölümün ellerine birakmaz bile bile tam tersi ölmemek icin cirpinir hem asliya olan askindan hemde sucsuz oldugunu ispat etmeden ölmemek icin.. halbuki madem dönmiycek diziye cesedi bulunsaydi cogu kisi efeden umudunu yitirip diziye bakmiycakdi böyle bi senorya yapildiki diziden efe döner diye kopmayalim.. Iste güyya efe akintiya kapildi ve öldü diye kabullenildi cesedin neden bulunmadiginida kendimce acikladim zaten
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Peki o arabanın içinde ne oldu??! Çarş. Ara. 02, 2009 4:36 pm
abi ben hiç bişi anlamadım harbiden nerde bu adamın cesedi ya :S cesedi bırak denize yardım eden gölge kim :S
guli_23
Konu: Geri: Peki o arabanın içinde ne oldu??! Çarş. Ara. 02, 2009 4:40 pm
ya o gölgeyi izleyince herkesin aklina kim geldi ? tabiki efe geldi. yani oda bi oyun olabilir ya sacpa sapan biri cikar yada sadece bi bölümlük kafa karisdirmak icindir yada cok kücük bi ihtimal belkide efedir
Duygusu
Konu: Geri: Peki o arabanın içinde ne oldu??! Çarş. Ara. 02, 2009 5:05 pm
arkadaşlar arbanın içinde noldu bilmiyorum ama....96.bölümü yayınlamışlar ben okudum aslı ile güven bi otelde kalcaklarmış ilk geceleri fanlanmış artık iyice sapıttılar biliyorum açılan konuyla ilgiisi yok yazdıklarımın ama duramadım aslı da iyice uçtu artık kimle napcanı şaşırdı )))
guli_23
Konu: Geri: Peki o arabanın içinde ne oldu??! Çarş. Ara. 02, 2009 5:15 pm
ya oha yani otel odasinda simdi okudum bende yuh yani keske asli o arabanin icinde geberip gitseydi de bu durumlara düsmeseydi ya
Duygusu
Konu: Geri: Peki o arabanın içinde ne oldu??! Çarş. Ara. 02, 2009 5:35 pm
evet ya efe yle birlikte oda gitseydi de bizde böyle şeyleri görmek zorunda kalmasaydık tam bi rezillik aslında onun bi suçu yok senaristler işi iyice abarttılar
Dağhanist
Konu: Geri: Peki o arabanın içinde ne oldu??! Çarş. Ara. 02, 2009 7:03 pm
Efe ölmedi sadece Kayboldu
Arkadaslar
96 Fragmani Koydum Daghan kulegec fragmani gidin bakin sanki Kamiyon'da efe gördum ama efe degildir bence
ebosum
Konu: Geri: Peki o arabanın içinde ne oldu??! Perş. Ara. 03, 2009 9:26 am
benim umudum var bende kamyonda efenin olacağına inanıyorum ama bölüm özetini okuyuncada bi detay verilmemiş orda tereddütte kaldım açıkçası varmı? yokmu? sezon finali arabayla ilgili olarak bende efenin bile bile kendini öldürceni sanmıyorum hala aklımda bir gün mutlaka gelicek sözleri var ben efenin araba olayından sonra bi yerlere bilerek gittine inanıyorum sırf davanın düşmesi için sonuşta polislerin gözünde efe suçlu :(