95.bölümün sonunda aslının güveni vurması aslı-güven askını baslattı..
96.bölümde yada sonraki bölümlerde aslı güveni sirke götürecek ve bu aşk alevlenecek..
yazık olan tarafsa şu..
güven efe hakkında konusurken öldü rahat bırakın dedi inceden msj gönderdi izliyiciye efe yok artık diye.. güvende efe yi burda öldürdü ve efe artık bitti..
efe yi bu sekilde bitiren güven koskaca Aslı-Efe askınıda bitirdi..işte yazık olan tarafta bu..
artık aslı-efe askıda bu askın kalıntıları anıları herseyi ve en önemli efe artık olmayacak..
bu 95.bölümde acıkca gösterildi..ben 96.bölümde gelcek dıyordum ama bu bölümden sonra fikrim değişti ve gelmicek diyorum..
kavak yelleri bitti aslı-efe askı bitti ve ORJİNAL ADAM bitti..
ya gencer arkadaş bence sen bi yeri kaçırmışsın aslı güveni bilerek vurmuo yanlışıkla vuruo çünkü o sırada annesi çıkıo ve noluo dio aslıda birden sesi duyunca o panikle vuruo !!!
bizde izlemeyiz artik olur biter efe gelicek olursa fragmanlarda görürüz zaten gerci ben fragmanlarada kanmiycam artik efeymis gibi gölge falan gösteriyolar araba falan.. efe nin geldigini duyarsam anca seyrederim artik
kararsız orayı gördüm annesi cıktı aslının cama aslıda o ara panıkledi vurdu güveni.. annesi cıkmasada vurucaktı ve bu ask yıne baslıcaktı..annesi cıkıncada vurdu bu ask yıne basladı fark etmıyo yani sonucta basladı ha annesi cıkmıs ha cıkmamıs
arkadaşlar güvenin konuşması hani rahat bırakın şu adamı sizde rahatlayın oda diyor ya bencede onu seyircilere itafen yaptlar.rahat bırakın bizi bizde rahatlayak sizde.yada dağhanın bi isteği olabilir timsten bölye bişey için.beni rahat bıraksınlar şeklinde mesaj gönderin diye.