Konu: Ne Yazık ki!! Efe Geri Dönmeyecek!!!! Salı Kas. 10, 2009 4:33 pm
arkadaşlar bu yeni bölümlerde efenin arabsının üstünde efem diyet mutfak yazıyo.. ama 85.bölümde arabasının stünde hiçbirşey yazmıyo.. metin hayal görüyo bence.. bende gelcek diye umutluydum ama şimdi umudum kırıldı.. Ne Yazık ki!!Efe Geri Dönmeyecek!!!!! Ben sadece metin için izlerim bu diziyi netten...
meltem-efe
Konu: Geri: Ne Yazık ki!! Efe Geri Dönmeyecek!!!! Salı Kas. 10, 2009 6:03 pm
Ya evet canım metinin gördükleri zaten hayal.Ama bence efe süpriz bi şekilde döncek.
Dağhanist
Konu: Geri: Ne Yazık ki!! Efe Geri Dönmeyecek!!!! Salı Kas. 10, 2009 6:29 pm
Bu Anket mi yoksa hakinda genel mi anlamadim yani Bence Hakinda genel ..
Misafir Misafir
Konu: Geri: Ne Yazık ki!! Efe Geri Dönmeyecek!!!! Salı Kas. 10, 2009 7:00 pm
Konu: Geri: Ne Yazık ki!! Efe Geri Dönmeyecek!!!! Salı Kas. 10, 2009 8:35 pm
KAVAK YELLERİNİN VAZGEÇİLMEZİ TEK GERÇEYİ ORJİNELİ MÜKEMMELİ EFSANESİ SENİ SİLİP ATMAYA ÇALIŞTILARYA İŞTE ORADA NEKADAR HATA YAPTIKLARINI ANLADILAR REYTİNGLERİ DÜŞTÜ İSMİNLE YÜKSELMEYE ÇALIŞIYORLAR VE BAŞARDILAR AMA NEREYE KADAR BAŞARIRLARKİ ARTIK FRAGMANLARI BİLE WEB SİTESİNDE GÖSTERMEZ OLDULAR SADECE ÖZETİNİ OKUTUYORLAR VE MALUM KİŞİDEN BAHSEDİLİYOR BİLİYORUMKİ OKİŞİ BEKLEDİYİMİZ KİŞİ DEĞİL SENDEĞİLSİN OYÜZDEN FRAGMANII VEREMİYORLAR SIRF KAVAK YELLERİ HAYRANLARININ MALUM KİŞİDİYE SENİ EFEYİ BİLSİNLER VE DİZİ İZLENSİN REYTİNGLER ARTSIN DİYE UĞRAŞIYORLAR BELKİ BU ARA EFEYİ UNUTTURURUZ DİZİ İZLENİR DÜŞÜNCESİNDELER AMA NAFİLE YEMEZLER SİZ MİLLETİ ENAYİMİ SANDINIZ REYTİNG REKORLARI KIRAN DİZİYE ÇOCUĞUN ELİNE FERSENİZ YÖNETİN DİYE VALLAHİ BUKADAR REZİL ETMEZ KAVAK YELLERİNİN EFSANESİ TEK GERÇEYİ DAĞHAN KÜLEGEÇ ONSUZ ASLI MİNE VE DENİZ OLMAZ BUNLARDA BİRİ OLMAZSA KAVAK YELLERİ OLMAZ
Misafir Misafir
Konu: Geri: Ne Yazık ki!! Efe Geri Dönmeyecek!!!! Perş. Kas. 12, 2009 2:21 pm
xxrecepxx sakin ol...sen bunu yazarken çok sinirliydin galiba..ama sana katılıyorum.... ben ümitsizce bekliyorum..efe nin gelmesini... DÖN ARTIK ORJİNAL ADAM.....
Dağhanist
Konu: Geri: Ne Yazık ki!! Efe Geri Dönmeyecek!!!! Perş. Kas. 12, 2009 3:17 pm
Kavak Yelleri'nde En Iyi Yönetmen Kerem Çakıroğlu Ilk SEZONU OH YAPTI ! 2 sezon ve 3 sezonu jale incekol geldi
Misafir Misafir
Konu: Geri: Ne Yazık ki!! Efe Geri Dönmeyecek!!!! Perş. Kas. 12, 2009 3:26 pm
bencede doğru söylüyosun..
kararsiz
Konu: Geri: Ne Yazık ki!! Efe Geri Dönmeyecek!!!! C.tesi Kas. 14, 2009 9:44 am
bence dağhan süpriz bi şekilde diziye dönecek buna nedense çok eminim diziden çıkan birini ndn göstersinlerki bence geri gelçek....
efekaygisiz
Konu: Geri: Ne Yazık ki!! Efe Geri Dönmeyecek!!!! Paz Kas. 15, 2009 1:05 pm
bence efe dızıye ılgınc bır sekılde doncek
Dağhanist
Konu: Geri: Ne Yazık ki!! Efe Geri Dönmeyecek!!!! Çarş. Kas. 18, 2009 4:55 pm