Konu: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 9:35 am
Dağhan Külegeç kavak yellerinin 94.bölümünde diziye bi şekilde gölgesiyle sesiyle ve ya ta kendisiyle dönecek mi dönmiyecek mi arkadaslar
YORUMLARINIZI YAPIN LÜTFEN..
Dağhanist
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 9:37 am
Bence Dönecek Ama Ne Zaman Bilmiyorum
GeNCeR
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 9:38 am
döneceğine bende inanıyorum ama bu aksam dönecek mi sence ??
Dağhanist
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 9:39 am
Hmm Olabilir ama yuzunu Göstemiyecekler bu kesin bence bu aksam efe burda Sizce Kim Yardim etti ki deniz Oglani tabiki efe
GeNCeR
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 9:41 am
inş bakalım neler olcak
Dağhanist
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 9:42 am
Arkadaslar Hepimiz Netten Ne Olur Ne Olmaz
GeNCeR
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 9:43 am
evet netten izlesin herkes
yumaz
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 10:28 am
Evet netten izleyin.Bence o kesinlikle ve hatta %100 efe DEĞİL.Bu benim tahminim tabi.
uguroyken
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 10:33 am
eeee başka kim olabilir ki yerini kimse bilmiyor
efekaygisiz
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 11:49 am
ınsallah gelır ama bence efe degıl fragmanında ızledım deniz oglanı kurtaranın ustunde yagmurluk gıbı bısey vardı ama ınsallah efedır cunku fragmanda herkes huzunlu
Dağhanist
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 11:50 am
Netten Zaten Hepimiz Göreceyiz
efekaygisiz
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 12:01 pm
eftt
nilüfer-dağhan
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 4:13 pm
inşallah efedir
defne
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 5:17 pm
ARKADAŞLAR BUGÜN Bİ İNTERNET SİTESESİNE BAKARKEN GÖRDÜM BİR KİŞİ DEMİŞKİ ONUN ÇOK YAKIN Bİ ARKADAŞI SETTE ÇALIŞIYOMUŞ VE DAĞHANI 96. BÖLÜMDE DİZİDE BİZZAT GÖZÜKÜCEKMİŞ... ONUN DEDİĞİNE GÖRE EFE KARAKTERİ HAFIZASINI KAYBETMİŞ Bİ ŞEKİLDE KAMİL AMCANIN ARKADAŞININ ORDA BALIKLÇILIK YAPIYO OLCAKMIŞ VE KAMİL AMCA ARKADAŞINI ZİYARETE GİTTİĞİNDE EFEYİ TANIYCAKMIŞ...SONRASINDADA EFENİN AİLESİNE HABER VERİCEKMİŞ VE EFENİN AİLESİDE TEKRAR SENARYOYA DAHİL OLCAKMIŞ ORDA .. AYRICA HANİ DİYORSUNUZ YA BALIKÇI BULDU DİYE BU BALIKÇI EFE İŞTE AMA HİÇBİR ŞEYİ HATIRLAMIYOR...UMARIM OKUDUĞUM HABER DOĞRUDUR BANA ÇOK İNANDIRICI GELDİ....
nilüfer-dağhan
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 5:24 pm
inşallah doğrudur
GeNCeR
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 5:26 pm
bana da inandırıcı geldi vala ne olcak bakalım
yunus_emre18
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 5:27 pm
aslında ii fikir neden olmasın diyecem ama güvenle-aslı aşkı başlıyor o nasıl olacak yani ailesi öğrenirse herkes öğrenir senaryo saçma olur gibime geliyor..... bence hafızasını kaybeder ama başka bi şekilde olur orasını izleyrek görecez tabi girerse diziye...
efekaygisiz
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 5:30 pm
inşallah ya cabucak gecse gunlerde hemen baksak gelecekmı gelmeyecekmı kesın o gun reytıngler patlarr
angelstoocry
arkadaşlar kötü haber vermek istemem ama facebooktan ayşe erbulak la yani dağhan abinin annesiyle konuştum diziye dönmeyecek dedi :(
Misafir Misafir
hadi be şuan duramıyorum yerimde..allahım inşallah doğrudur... zaten efe berna laçinin programında çıkmam zorunda kaldım öyle olması gerekiyodu....demişti..allahım inşallah doğrudur.... angelstoocry arkadaşım onlar yalan ya ..söylermi..allah allah..onlar yalan ..facede kaç tabe dağhan var biliyonmu....
angelstoocry
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 5:35 pm
DağhanÆ demiş ki:
hadi be şuan duramıyorum yerimde..allahım inşallah doğrudur... zaten efe berna laçinin programında çıkmam zorunda kaldım öyle olması gerekiyodu....demişti..allahım inşallah doğrudur.... angelstoocry arkadaşım onlar yalan ya ..söylermi..allah allah..onlar yalan ..facede kaç tabe dağhan var biliyonmu....
inşallah yalandır ama gerçek gibi arkadaşım :( ayşe erbulak ın faceinde dağhan abi de ekli ama inşallah doğru deildir
yunus_emre18
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 5:40 pm
angelstoocry demiş ki:
arkadaşlar kötü haber vermek istemem ama facebooktan ayşe erbulak la yani dağhan abinin annesiyle konuştum diziye dönmeyecek dedi :(
arkadaşım ona bakarsan bendede vildan pelin karahan ekli ama fake de olabilir ama arada bir açıyor hiç sıkça açdığını görmedim 2 gine bir felan ama ddiğim gibi fake olabilir inanma sen ..arkadaş setteki oyuncularla konuşmuş osman amcayla ayşe teyzeyle onada yok demişler..bi başkası diğer sezon demiş inanmayın ve aldanmayında
efekaygisiz
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 5:40 pm
İNŞALLAH DOGRU DEGILDIR YAAA OFFF
x*x* ecem xx
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? C.tesi Kas. 21, 2009 5:41 pm
dağhan dönmeyecek malesef hem ayşe erbulakın facesi hake deil gerçek hatta orda dağhanda var bende baktım gerçekten dağhan hem o 96.bölümde gelecek diyen arkadaşa inanamıyorum malesef ama keşke gerçek olsa...hee bu arada dağhan tvye dönecek program yapacakmış yapım aşamasında hazır yani heralde sit-com şeklinde olcak
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dönecek mi Dönmeyecek mi ??? Paz Kas. 29, 2009 12:14 pm