Arkadaşlar boşyere birçok yerde post kasılıyor.Efe geri dönecek,Dönmeli Bir ton asılsız haber duyuruldu.Efenin yani Dağhan Külegeç'in diziye dönmesini görmem benim için ayrı bir güzellik olur.Bende dönmesini istiyorum ama dönmeyecek gibime geliyor.95.Bölümde zaten herşeyi ap açık belli ettiler -ki dönecek olsa en ufak bir ayrıntı olsa bile bunu bildirirlerdi.Rayting'ler düşmesin diye efe'den bahsediyorlar süreki onun adı geçiyor dizide.Bu yüzden bu oyunlara gelmiyelim..Sizde iyi biliyorsunuzki kendimizi kandırmaktan başka yaptığımız birşey yok bunu bir çok alandada istemesekte gerçekleştiriyoruz zaten.Benimde yaptığım zamanlar oldu tabi ama hepsi asılsız ve gerçekleşmeyen yalanlardı..O yüzden lütfen biz Dağhan Külegeç'i seviyorsak onun arkasından yapıLan komploLara kesin bilgi verilmeden veya kesin görüntü elde etmeden inanmayalımki..Rayting'ler yükselmesin ve bizde Dağhan Külegeç'in yeni projelerine göz atalım..Efe hayranlarını koparmamak için sürekli akıllarda soru işaretleri bırakıyorlar..
Yani Son Sözüm Ben Döneceğine İnanmıyorum.Ama dönersede çok mutlu olurum sadece bekleyip görücez Fragmanlardada efe hakkında birşeyler gösterip seyirciyi meraka düşürüyolar.O yüzden kesin birşey olmadan seyretmeyelim derim.Sakın Ha bi artniyet aramayınız sadece düşüncemi söylemek istedim İyi günler arkadaşlar..
kavak yelleri iki haftada bir yayınlanrken timse ve kanl dye epostalar attık durduk şimdi neden hepimiz timse e posta atmıyoruz. eğer birsürü kişi aynı şeyi yprsa blki bi işe yarar.?
Konu: Geri: Bence Dönmeyecek.. Paz Ara. 13, 2009 2:17 am
p34rl demiş ki:
Arkadaşlar boşyere birçok yerde post kasılıyor.Efe geri dönecek,Dönmeli Bir ton asılsız haber duyuruldu.Efenin yani Dağhan Külegeç'in diziye dönmesini görmem benim için ayrı bir güzellik olur.Bende dönmesini istiyorum ama dönmeyecek gibime geliyor.95.Bölümde zaten herşeyi ap açık belli ettiler -ki dönecek olsa en ufak bir ayrıntı olsa bile bunu bildirirlerdi.Rayting'ler düşmesin diye efe'den bahsediyorlar süreki onun adı geçiyor dizide.Bu yüzden bu oyunlara gelmiyelim..Sizde iyi biliyorsunuzki kendimizi kandırmaktan başka yaptığımız birşey yok bunu bir çok alandada istemesekte gerçekleştiriyoruz zaten.Benimde yaptığım zamanlar oldu tabi ama hepsi asılsız ve gerçekleşmeyen yalanlardı..O yüzden lütfen biz Dağhan Külegeç'i seviyorsak onun arkasından yapıLan komploLara kesin bilgi verilmeden veya kesin görüntü elde etmeden inanmayalımki..Rayting'ler yükselmesin ve bizde Dağhan Külegeç'in yeni projelerine göz atalım..Efe hayranlarını koparmamak için sürekli akıllarda soru işaretleri bırakıyorlar..
Yani Son Sözüm Ben Döneceğine İnanmıyorum.Ama dönersede çok mutlu olurum sadece bekleyip görücez Fragmanlardada efe hakkında birşeyler gösterip seyirciyi meraka düşürüyolar.O yüzden kesin birşey olmadan seyretmeyelim derim.Sakın Ha bi artniyet aramayınız sadece düşüncemi söylemek istedim İyi günler arkadaşlar..
Cok dogru konumussun valla Fragmanlada efe hakkinda bisi göstemeseler bile alakasiz seyleri efeye bagliyolar misal bbi ara mültecilerden biri efeye benziyo dediler bu aksamki bölüm icin asli süpriz biriyle karsilasicak yaziyo efedir kesin dediler yani aslinda yalan yanlis haberi düsünceyi farkinda olmadan Daghan sevenleride cikariyo ve baskalarinin ekmedigine yag sürmüs oluyolar
Misafir Misafir
Konu: Geri: Bence Dönmeyecek.. Paz Ara. 13, 2009 7:57 am
artık bitti diyouz hala bence dönmicek diye konu açıyosunuz..kapatın kavak yelelri konusunu...
ebosum
Konu: Geri: Bence Dönmeyecek.. Paz Ara. 13, 2009 8:58 am
evet arkadaşlar bitti ben hep umutluydum sizin gibi en ufak bişeyi gelceğine yorumluyodum ama artık umutlarım bitti neyazıkki yeni dizilerde görüşmek üzeere bura yakında yeni dizisinin konusu açılır yeni arkadaşlarını tartışırız inşallah :bounce:
Bence daghan gelirmi bilmem ama efe karakteri gelicek. asli güvenle olurken birden efe cikicak ortaya ve aslinin bekledigini sanicak asli yine inat yapcak kizicak bunca yil nasil böyle biraktin haber vermeden dicek efe saklandim gelmezdim gibi seyler söylicek sonu ne olur bilmem
cünki efe karakteri diziden yok olmadi düsünsenize tamamen cekseler diziden mezari bos olmazdi
ve kaza aninda efe : asli beni bekle bigün mutlaka gelicem dedi
penner
Konu: Geri: Bence Dönmeyecek.. Çarş. Ara. 30, 2009 9:16 am