Arkadaşlar hepimiz gördük burak en son tünelden çıktı burak çıkmadan önce 4 el silah sesi var acaba ne oldu hisleriniz beliyorum
bence ikiside vurulacak ve onları burağın yeni karısı kurtaracak
AsırıEfeci
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Paz Mayıs 30, 2010 3:03 am
bencede ikisi vuruldu içerden ses yoktu
katil
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Paz Mayıs 30, 2010 3:44 am
bence ikisinide vurdu büyük ihtimal ikiside kurtulur ama mine bebegi kaybetmis durumda olur.
yunus_emre18
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Paz Mayıs 30, 2010 7:20 am
ARKADAŞLAR BENDE ŞEY DÜŞÜNDÜM İLK BAŞLAR HANİ KARISI TAKİP EDİYORDUYA BURAĞI ACABA O MU SIKTI DEDİM BURAĞA AMA BURAK SAĞLAM ÇIKINC ARKADA KURŞUN İZLERİDE YOKTU ...Bİ ARKADAŞ TÜNEL ÇEKİMLERİNİ GÖRMÜŞ MİNE VURULMUŞ HATTA DİKKAT EDERSENİZ BURAK AĞLIYACAKLIYDI..
sselda
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Paz Mayıs 30, 2010 11:08 am
İkiside Vuruldu
bencede ikisi vuruldu ama eger ikisi vurulunca dizi sonuna gelmsi olmaz mi cünkü minede denizde dizi icin önemli karekterler
xxx
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Paz Mayıs 30, 2010 11:11 am
bence ordan geçen birionları hastaneye götürecek .hayati tehlikesi var dicekler . diğerlerininde haberi olcak .birinin kalbi durur diriltirler aslı gibi
mrmanken
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Paz Mayıs 30, 2010 11:11 am
bence efe bunları hastanede ziyaretiyle işleri yoluna sokacak gibi geliyor. Bilmem ne dersiniz...
xxx
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Paz Mayıs 30, 2010 11:12 am
mrmanken demiş ki:
bence efe bunları hastanede ziyaretiyle işleri yoluna sokacak gibi geliyor. Bilmem ne dersiniz...
asıl efeyi aniden karşılarında görürlerse kalpten giderler
Nehir94
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Paz Mayıs 30, 2010 11:17 am
Burak ağladığına göre Mine kesin vurulmuştur, Deniz için ağlayacağını sanmıyorum. Deniz de hafif yaralı bir şekilde kurtulmuştur ve bence yeni sezonda Mine'yi hastahaneye götürür ve Mine kurtulur...
Nehir94
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Paz Mayıs 30, 2010 11:18 am
xxx demiş ki:
mrmanken demiş ki:
asıl efeyi aniden karşılarında görürlerse kalpten giderler
xxx
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Paz Mayıs 30, 2010 11:21 am
Nehir94 demiş ki:
Burak ağladığına göre Mine kesin vurulmuştur, Deniz için ağlayacağını sanmıyorum. Deniz de hafif yaralı bir şekilde kurtulmuştur ve bence yeni sezonda Mine'yi hastahaneye götürür ve Mine kurtulur...
katil olduğu için ağlıyodur
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Paz Mayıs 30, 2010 1:16 pm
ben deniz demiştim ama bilmiyorum ya ikisi de oladabilir ama bence ikisi de kurtulır yada sadece deniz vurulmuştur burak katil olduğu için öle olabilir ağladığını görmedim ben ama ağladıysa da bilmiyorum... bide dizinin bitmesi gereken yer aslının olduğu yerde tünelde bitirdiler bölümü şaşırdım son reklamdan sonra aslı kısmını gösterirler diye beklemiştim ben...
TuğçeB..
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Paz Mayıs 30, 2010 1:43 pm
bence ikiside vurulmadı. belki yaralı olabilirler. ses gelmemesinin nede ise şok yaşadıkları için olabilir. yani inşallah böyledir kimsenin ölmesini istemiyorum. =(
xxx
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Paz Mayıs 30, 2010 1:52 pm
TuğçeB.. demiş ki:
bence ikiside vurulmadı. belki yaralı olabilirler. ses gelmemesinin nede ise şok yaşadıkları için olabilir. yani inşallah böyledir kimsenin ölmesini istemiyorum. =(
herşey istediğimiz gibi olsaydı şu anda efe ile aslı evlenmiş güvende evlerinde hizmetçilik yapıyor olurdu
yqmur
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Paz Mayıs 30, 2010 1:57 pm
haklısın:D
TuğçeB..
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Paz Mayıs 30, 2010 1:59 pm
=) Tüm cevaplar yeni sezonda... Önümüzdeki sezon ne zaman başlıyo bilen var mı?
bushe
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Ptsi Mayıs 31, 2010 2:44 pm
xxx demiş ki:
bence ordan geçen birionları hastaneye götürecek .hayati tehlikesi var dicekler . diğerlerininde haberi olcak .birinin kalbi durur diriltirler aslı gibi
Katılıyorum
mhe_25
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Ptsi Mayıs 31, 2010 3:29 pm
bence ikiside vuruldu!!
efekaygisiz
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Ptsi Mayıs 31, 2010 3:46 pm
İkiside vuruldu bence
Princess
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Ptsi Mayıs 31, 2010 3:59 pm
bence ikiside vuruldu .. ama buragin karisi bence kurtaricak onlari
mhe_25
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Ptsi Mayıs 31, 2010 4:06 pm
aynen yha burak pişman olacak ve hastahaneye kaldıracak mine bebeğini kaybedeck bu olaylardan sonra burak kökten gidecek . :twisted:
Erdem Akkaya
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Ptsi Mayıs 31, 2010 8:59 pm
ikiside vuruldu çünkü sadece deniz vurulmuş olsa minenin ağlama sesi gelirdi.. bir anda sessizlik oldu.
Stormrage
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Ptsi Mayıs 31, 2010 11:04 pm
cekip vurdu ıkısınıde
meLeqLicocuq
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Çarş. Haz. 02, 2010 11:40 pm
ßnce ßu sezon finaLi , finaL qibi oLmuşş. Ama ßnm tahminim havaya 4 eL sıktı denizde minede korktuLar haLiyLe o yüzden ses feLan çıqmadı ßnm qörüşüm bu..
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tünelde Ne oldu Perş. Haz. 03, 2010 4:29 am
ikisinide vurdu çünkü 1 i vurulsa içerden sesler gelirdi