aynen ya bence bayıldı minede ölürse haftaya sezon finali olur artık :S ama süper bi bölüm ... bu bölümü tek geçerim.. Aslı Enver'in oyunculuğuna bittim.... şebnem ferahımında şarkısı cuk die oturmuş diziye...haftayı merakla bekliorum...
bnım aklıma bişey daha qeldi eqeR daqhanla anlasmıslarsa bence sezon finali içn mine yi tam atlıcakken efe almıstr ordan we sezon fnalınde cıkarlar ortaya ?
bnım aklıma bişey daha qeldi eqeR daqhanla anlasmıslarsa bence sezon finali içn mine yi tam atlıcakken efe almıstr ordan we sezon fnalınde cıkarlar ortaya ?
off denize sinir oldum dengesiz ya:S:S naptığını bilmio :S:S yada hayaldir ne bilim off:S:S işler sarpa sardı:S:S mine nereye gitti deniz napmaya çalışıo güven babasımnı öğrendi:S
içime öle doquyo dedller süper bi sezon finali olucak işte bnce mıne tam atlRken efe almıs olablir onu 2 side s.finnalnde qelirler bi ihtimal flas back yaparlar hani nasıl mıneyi ordan aldını fln qsterirler
ya inanamıyorum bu nasıl bir bölümdü yaa.mine nereye gitti? arkadaşlar bu bölüm çok duygulandım ya olaylara :(( o uçurum ve bir kayboluş daha(şimdilik öle görünüyo)... ne yapmaya çalışıyorlar.çekimiyle olaylarıyla oyunculuklarıyla tam anlamıyla muhteşem bir bölümdü.tek sıkıldığım yerleri güven sahneleriydi gerçekten berbat oynadı bu bölüm.daha dorusu rolleride berbattı.ama efe birçok kez hatırlandı ismi anıldı uzun bir aradan sonra ya.ama minenin efeyi hatırlatması ve laf sokması süperdi ya.
bence olamaz reyting oyunu.ayrıca leyla artık konuk oyuncu değil normal oyuncu.bence enaryolar değişiyo.ad olacak bence.güvenle aslı ayrılcak. Sil baştan başlamak gerek bazen şarkısı bazı şeylere ipucu veriyo.
banada efe döncek gibi gelio bi arkadaş da yazmış bu kadar olay sitenin eski resimleri bölümlri fln gösterilmesi rast gelmiş olamaz bi şekilde efe döncek kavak yellerinin bi ayağı o ve o ayak kırıldı şimdi topallıo iiileşmeyi beklio..ve bence iileşti...
dioRum ya arkadaslar işte bu mınenın olayının ksn efeyle bi alakası war. yoksa qsterirlerdi yani ne yaptıqını ileri bolumde flash back sahneleriyle yaparlar