ben şahsen intten izledim. ki keşke tv den izleseymişim diyorum ama kendi kendime.çünkü gerçekten heycanlı bir bölümdü.efe sahneleri olsun isminin geçtiği sahneler olsun insanın atışları hızlanıyodu :((
ya bizim evde herkes izliyo annemler bile efe gelcek umuduyla izliyolar..mine dedi ya ne biçim bi insansın sen diye aslıya...ya bu mineye bayılıyorum...oyunculuğunu hakkıyla yapıyo valla...deniz gebersin artık
ben de şimdi netten bitirdim.offfffffff ya ne biçim bölümdü tüm kavak yelleri boyunca en heycanlı 3 bölümden biriydi süperdi.minenin laf sokuşları efenin devamlı hatırlanması uçurumda çekimin tekrar yapılması uçuruma düştükleri sahnenin gösterilmesi vallaha bayıldım.
yorumuma gelince efe garanti geri dönecek artık höh derim bu saatten sonra bu kadar dönmesi için ortam hazzırlanıp da gelmezse büyük şaşırım.mineye noldu valla çok merak ediyorum bayıldı herhal ordan kaçıp gidemez çoban görür ancak düştüyse falan yerdedir ondan çoban görememiştir.e zaten atlamamıştır diziden çıktığını duyardık öyle olsa.bilmiyorum valla her şey olabilir.bu arada ad miz hayırlı olsun sil baştan şarkısıyla beraber belli oldu iyice tekrar aşk yaşıcakları
evet sil baştan şarkısı herşeyi gösteriyo.bayılmış olsa adam görürdü mineyi e yere düşmüş olsa uzaktan gösterdiler uçurumu yerde bişey yoktu(yer hemen deniz değil kayalık var baya bi )e kaçma şansı yok diyonuz.neydi bu peki hayal veya rüya felanmı?
evet bende onu düşünüyom efenin orda ne işi varefe nerden çıkıp alacak,çoban efeyi görmezmi hareket ederken?o biraz saçma senaryo olur.mine bayılsa düz alanda çoban görür,e yere düşse uzaktan gösterdiler uçurumu yerde bişey yoktu.yani yere düşse uzaktan göstermezler.ayrıca minenin durduğu yer ile o ağaç arasında baya bi mesafe var.oraya kadar gelcek bide şalı asacak saçma.çok karışık ya bence hayal olabilir.çünkü hayal gibi başladı o sahne.rüyaymış gibi.
safadizdar
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 6:13 am
ya çok karıştı işler keşke efe orda olsa ama sizinde dediğiniz gibi olmıcak büyük ihtimalle bidahaki bölüme efe süper orjinal bi dönüş ypsa süper olur ya sahnede cok orjinal zaten
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 6:33 am
sarah demiş ki:
herkes izliyo hani izlemiycektikte reytingler düşcekti?
valla ne yalan sölim ben izleidm iikide izlemişim süper bi bölümdü...
raskolnikow efe
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 6:35 am
nerde xd nete düşüyo zaten dizinn bitmeine bile gerek yok dizi oynarken nete düşüyo sizle bişe olmaz vallahi dönecegi varsada dönmez artık
safadizdar
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 6:42 am
minenin gözleri uçurumda sanki efeyi arıyordu her yere baktı sonra arabayı hatırladı yok oldu görlerşne dikkat edin
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 7:03 am
evet bende buna çok dkkat ettim her yerde baktı bide bu bolumde mne efe yi çok andı. uçurumda qözleri resmen onu arıyodu snra arabayı htrladı. GzL bi Sezon finali olucak gibi şmdiden ..!
kararsiz
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 7:05 am
İzMiRLee demiş ki:
evet bende buna çok dkkat ettim her yerde baktı bide bu bolumde mne efe yi çok andı. uçurumda qözleri resmen onu arıyodu snra arabayı htrladı. GzL bi Sezon finali olucak gibi şmdiden ..!
aynen güzel bi sezon finali bizi beklio....
safadizdar
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 7:06 am
aynn katılıorm ..
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 7:20 am
Efe yi qosterseler o 3 aylık tatil nasıl qecer yaaaa yeni sezn qelmek bilmez x)
safadizdar
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 7:21 am
ya umutlanmyın cok umutlandık yeter yine biz üzülcez
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 7:23 am
ya bide bi bakıomusuz BURAK kfr ederm walla x)
cypriot
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 8:21 am
arkadaşlar ben halen o sahnenin rüya olduğunu veya bir hayal odluğunu düşünüyorum.çünkü o çoban bile ilginçti.sezon finalinde çoban yıldızı felan çalmıştı.ben sanırım bu hafta tv den izlicem ky ni
cypriot
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 8:44 am
ben efeyi aradığını düşünmüyorum,orda hüzünlü bir halde intahar edecekti.o sırada araba sahnesi felan geldi.hem efenin ordda işi ne?
cypriot
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 8:45 am
İzMiRLee demiş ki:
ya bide bi bakıomusuz BURAK kfr ederm walla x)
eğer öle bişey olsun mineyi ordan burak kurtarsın varya ne bidaha diziyi izlerim nede diziyle ilgili yorum yaparım.
onur
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 9:09 am
arkdşlar diziye bakılırsa efe dönck gibi inş. öledr çok özledk onu ama diziye gelse şuan izmirde olmazmıydı... cuma günü abim ve arkdşları galata kulesine gezmeye gittlr orda dağhanı görmşlr motorskletyle birlkte abim gitmş bnm çok sevdğmi bildği için fotoğrf çektrmek istmş ama kibar bi şeklde şimdi senle fotoğrf çektrrsm herkes çektrmk ister dyp gitmş:S
cypriot
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 9:23 am
onur demiş ki:
arkdşlar diziye bakılırsa efe dönck gibi inş. öledr çok özledk onu ama diziye gelse şuan izmirde olmazmıydı... cuma günü abim ve arkdşları galata kulesine gezmeye gittlr orda dağhanı görmşlr motorskletyle birlkte abim gitmş bnm çok sevdğmi bildği için fotoğrf çektrmek istmş ama kibar bi şeklde şimdi senle fotoğrf çektrrsm herkes çektrmk ister dyp gitmş:S
birde biz bilsek ne olacağını :( ama bence dönmeyecek buda bir oyun.yine üzüleceğiz
kararsiz
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 9:50 am
onur demiş ki:
bu bölümde sarpın sahneleri çok azdı o da boşlğunda ist. gelmiş olabilir dağhanında sahneleri azdı veya işi vardı onun için geldi yannız ben dağhan diziye kesin dönmüş gibi konuştum ama:S:D inş. döner...
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Minede Efe qibi sıR oLdu ? Paz Nis. 18, 2010 9:57 am
aslı enverin oyunculuğu dizinin başından beri mükemmeldi zaten ve şuan dizi de en sevdiğim karakterler mine ve metin... aslı enver minenin hakkını fazlasıyla veriyo mükemmel oyunculuğu... ama mine acınacak durumda :( o kadar şey yaşadı daha önce intihar gibi bişey düşünmemişti sanırım...(eğer rüya hayal falan değilse...) bide şal olayı var tabi şalı oraya bilerek koymuş gibi buda seyirciyi başka şeyler düşünmeye yönlendirmek için bence ama mine şimdi ölürse dizinin hiç bi anlamı kalmaz eğer pelin dizinin devam edeceğini sölemişse kesin ölmez mine yoksa o şekilde dizi nasıl devam eder çok saçma olur iki başrol gitmiş olur gerçekten bu hafta sizin yorumlarınızı okuyunca bakmadığıma çok üzüldüm hala da bakmış değilim umarım izlediğime değer son uçurum sahnesine baktım efeyi hatırlaması fazlasıyla sevindirdi beni :( efeyi ne kadar özlediğimi bi defa daha anladım...kimse kırılmasın haftaya bakacam diziye sanırım güzel bi bölüm olacak bence bu bölüm de final kısmı çok güzeldi sadece finale bakabildim...herkesin yorumlarını da okudum tek tek efe ile ilgili umutlar var ama sonra hayal kırıklığına uramayalım inşaAllah efe ile ilgilidir ama umutlanıp gelmeyince üzülmemizi de istemem...