efe kazadan sonra hafızasını kaybetti geçici olarak bi süre sonra hafızası yerine geldi hafızası yerine gelince arandığını hatırlıyor ve kimliğini değiştiriyor ve kendine herkesten uzak yeni bir hayat kuruyor.bu bölümde bizimde öğrendiğimiz gibi efe de aklandığını öğreniyor ve yavaştan ortaya çıkmaya başlıyor.Benim aldığım bilgi böyle bi eksik bi fazla böle bişey olcak eğer yanlış anlamadıysam kaynağımın dediklerini
aslı demişken babam ara ara diziye bakar baktı bu kız(aslı) neden her bölümde başkasıyla doktor değil mi niye ipsiz sapsız herifle geziyor ne saçma dizi dedi aynen baba dedim yani mantık dışı dizi:D
saolasn inş bu da doğru çıkar ama aslı affetmez efeyi kesin zor günler onu bekliyor
aman aslı affetmesede olur o öpsünde basına koysun efeyi yada defolsun güvene güvende zırt pırt aldatıp dursun onu ne güzel işte ancak o dilden analr aslı. oh be içimi döktüm
saolasn inş bu da doğru çıkar ama aslı affetmez efeyi kesin zor günler onu bekliyor
aman aslı affetmesede olur o öpsünde basına koysun efeyi yada defolsun güvene güvende zırt pırt aldatıp dursun onu ne güzel işte ancak o dilden analr aslı. oh be içimi döktüm
bende onu diyorum işte efenin aslıya ihtiyacı yok aslının peşinden koşturtmasınlar dizide güvenle ayrılsnlar isterim ama efeyide peşinden süründürtüp üzmesinler başlı başına bi idol zaten efe tek yeter aslıyı kişiliksiz biri ya dolandıırıcıyla çıkıo onun için doktorluğu bırakıyor kişiliksiz şuursuz
evet ya iğrenç bi karakter oldu..güvenle yatıp kalkıyor fln.. efe bunu kabullenmezdi bence en azından eski efe kabullenmezdi. denizle yattgını sandıgında bile ne kadar kızmıştı ona yanlış hatırlamıyorsam..
evet ya iğrenç bi karakter oldu..güvenle yatıp kalkıyor fln.. efe bunu kabullenmezdi bence en azından eski efe kabullenmezdi. denizle yattgını sandıgında bile ne kadar kızmıştı ona yanlış hatırlamıyorsam..
öyle öyle babam arada bakar bu kız niye her bölümde başkasıyla öpüşüyor diyo:D
bende onu diyorum işte efenin aslıya ihtiyacı yok aslının peşinden koşturtmasınlar dizide güvenle ayrılsnlar isterim ama efeyide peşinden süründürtüp üzmesinler başlı başına bi idol zaten efe tek yeter aslıyı kişiliksiz biri ya dolandıırıcıyla çıkıo onun için doktorluğu bırakıyor kişiliksiz şuursuz
Hahaha aynen ya, içimi okudunuz resmen
Ben eskiden Aslıyı severdim, şimdi ne yaptığını bilmeyen bi salaka dönüştü. Bi Efe, Efe diye ağlıyo bi Güven için doktor olmayı riske atıyo, bu gidişle doktor fln da olamaz o. Güvenle ayrılsınlar isterim, hem de çook ama Efe öyle affet beni fln diye yalvarmasın yani, asıl Aslı ona seni beklerim demişti, Urla da yatıp kalkmadığı adam kalmadı, şimdi de Güvenle zaten.
kanal d deki ankete de sadece aslının tek kişilikli ve sağlam durup yakıştığı efe olduğu için efenin ona muhtaç olduğu için değil tims yaptığı yanlışı anlasın diye oy veriyorum
Hahaha aynen ya, içimi okudunuz resmen
Ben eskiden Aslıyı severdim, şimdi ne yaptığını bilmeyen bi salaka dönüştü. Bi Efe, Efe diye ağlıyo bi Güven için doktor olmayı riske atıyo, bu gidişle doktor fln da olamaz o. Güvenle ayrılsınlar isterim, hem de çook ama Efe öyle affet beni fln diye yalvarmasın yani, asıl Aslı ona seni beklerim demişti, Urla da yatıp kalkmadığı adam kalmadı, şimdi de Güvenle zaten.
kesinlikle.. ablasını solladı zaten. efe gibi bir karakterin nasıl aslıyı kaldırır bundan sonra düşünemiyorum. eskiden ne kadar masumdu.. efeyle başbaşa kaldıklarında bile hiç öyle değildi. öpüşmek bile fazla geliyordu bazen ama şimdi maşallah namus diye birşey kalmamış. güvenle birlikte aynı evde kalmalar.. birlikte olmalar. hadi onu geçtim tamam sevgilisi.. sonuçta güvene güveniyor artıke fenin öldügünü minenin attıgı sondarbeyle kabullendi tabiki efeyi beklemiycek şuan kızmıyorum ona. ama aslı karakterinden tiksindigim tek şey güvenle 5 günlük sevgiliyken otel odasına onunla yatmak için gitmesiydi.. benim bildigim aslı bu değildi.
sana inanıyorum bu söylediklerin yeterince mantıklı aslıda ne yaptığını bilmiyor bnce onun işi blli hiç aramaasına fln grk yok metinin ve uğurun konuşmalarına çok üzüldüm ya :( bu haberi su öğrendi bakalım başka kimler öğrenecek 1 hafta nasıl geçecek ya :(
ya ama kendine yeni hayat kurduysa belki de hazal kaya olayı da dorudur :S ya da başka biri sevgilisi ya da konuştuğu biri belki de eşi :S offffffff
bana pek öyle gelmedi eğer yeni bi sevgilisi olsa göğsünde o dövmenin durmasına izin verirmiydi hem yeni bi sevgilisi olsa aslıyı unutmuş olurdu onu sevmiyo olurdu ama o dövmesine bakıyodu fragmanda demekki ya hatırlamıyo hiç bişey bu kim diyo ya da hatırlıyo aslıyı özlüyo
bence yanlış bir tüyo. efenin hafıza kaybı geçmemiştir ve hala hiçbirşey hatırlamıyordur. gazete haberinden sonra geçmişinin peşinden gidip uğuru bulacaktır. metinin resimleri uğura vermesinin tek anlamı ve amacı budur. resimleri aldıktan sonra diğer karakterlerin peşine düşecektir.
blolis eğer inanmıyorsan önceki verdiğim tüyolara bakmanı öneririm eğer gene inanmıyorsan sen bilirsin
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Efe 'nin dönüşüyle ilgili tüyo Cuma Ağus. 06, 2010 9:31 am
hafıza kaybı gecmistir 1 sene önce falan ama şuan kendinde oldugu kesin çünkü senaristler o haberi boşuna yapmazlar (uğur konusu) efenin gelişiyle çakışıyosa bu habr efe demekki aklanmayı bekliodu
canıms
Konu: Geri: Efe 'nin dönüşüyle ilgili tüyo Cuma Ağus. 06, 2010 10:28 am