Konu: Kavak Yelleri 126.Bölüm Paz Ağus. 08, 2010 6:06 am
(Eski dostun anıları)
Deniz:KARDEŞİM (herkes efeye sarılır ama güven orayı terk eder) Deniz:Döndün başka birşey istesem olacakmış. Aslı:Bir daha beni bırakma sakın Efe:Merak etmeyin artık buradayım.Artık yanınızdayım. (o sırada kafeye metin gelir.Efeyi görünce ağlamaya başlar.) Metin:Efe,efe EFE kardeşim (efeye sarılır) Efe:Artık gitmek yok.Artık kaybolmak yok. (sabah olduğunda aslı efenin evine gitmiştir.Eşyalarına bakıyordur.Efenin günlüğünü bulur. Aslı:Sevgili günlük biraderim 1 yıldır cesaret edemiyorum karşılarına çıkmama dayanamıyorum artık.Sevdiklerimin ve göğsümde döğmesi olan insanın karşısına çıkmak istiyorum.1 yıldır aynı rüyayı görüyorum.Uyumak istemiyorum.Uyuyunca o rüyaları görüyorum.Ne zaman bitecek bilmiyorum. (o sırada aslı bir kapı sesi duyar) Aslı:Efe geldin mi? (bir kız odaya girer) Burçak:Sen de kimsin? Aslı:Ben aslı ama sen kimsin? Burçak:burçak,efenin sevgilisi Aslı:Ne? (Aslı orayı terk eder.Efeyle deniz atakan ve halil evde oturuyorlardır.) Deniz:Bunca yıldır nerdeydin abi. Efe:Başıma neler geldi sizin haberiniz var mı? Halil:Kazadan nasıl kurtuldun. Efe:Araba denize uçarken gözlerimi kapadım.Arabadan atladım.Ayağımı bir kayaya çarptım.Yüzecek durumda değildim.Ama yüzmek zorundaydım.Sonra bir tekne sesi duydum.Teknedekilere bağırdım kurtarın diye.Sonra bir adam beni tekneye çıkardı.Şansıma adam doktormuş beni hemen tedavi etti. Sonra ortadan kaybolmaya başladım.Bir ev tuttum ben dışarıya çıksaydım polisler beni bulurdu.O yüzden en iyi çözüm eve kapanmaktı. Halil:Ama artık kurtuldun Efe:Evet kurtuldum ama artık aslıyla beraber olamayız Deniz:Neden? Efe:çünkü benim sevgilim var (tam o sırada kapı çalar kapıyı deniz açar gelen aslıdır.İçeriye girer) Efe:Aslı (aslı çok sert bir tavırla efeye bakar)