Konu: bir senaryo(gerçeğe yakın) Ptsi Ağus. 09, 2010 2:08 pm
efe kazadan kurtulduğunda arkadaşlarının iyi olduğunu görür ve hemen uzaklaşır saklanır.ortalık biraz sakinleşince uğuru arar ve uğur izmire gelir.bi ewde saklanırlar.polis efenin öldüğünü düşündüğü için aramayı bırakır.efe bi yandan saklanırken bi yandanda çok özlediği arkadaşlarını takip eder onlara yardım eder gizlice.bu arada uğur vicdan azabı çekmektedir.efe de sürekli doğru olanı yapması için konuşmaktadır uğurla.sonunda uğur teslim olur ve efe de istanbula döner çnkü arkadaşları istanbuldadır.bunca yıl aradan sonra da nasıl konuşcağını bilemez arkadaşlarıyla.onları takip ederken bi gün arkadaşlarından biri görür(mine).hemen söyler diğerlerine ama güven başta olmak üzere yine yalan olduğunu sölerler.aslı mineyle görüşmek bile istememektedir zaten bunu duyduktan sonrada mineye karşı herkes tavır alır.bunu efe görür ve gerçekten tamamen ortaya çıkar mine için.. arkadaşım anlattı sete yakın bir kişiden duymuşmuş.inanmasamda paylaşmak istedim (:
En son efe serhan tarafından Ptsi Ağus. 09, 2010 3:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Arkadaşın anlatmadı sete yakın kişidende duymadı. evde canın sıkılınca yazdığın yazıyı Forumda yoruma sundun. İlk mesajın daha çok yere yayacaksın bu yazıyı sen zaten.
yoo üyelerden bakabilirsin de adı kaan (: sen çok öle yapıyorsun sanırım karıştırma herkesi kendinle.. ve sadece buraya yazdım başka yerlede işim olmaz benim.
En son efe serhan tarafından Ptsi Ağus. 09, 2010 2:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bencede Efe'nin polislerden nasıl saklandığını en mantıklı bu senaryo gösteriyor.Ama yinede orjinal adam bunca sene sevdiklerine niye böyle acı çektirsin burda çelişiyorum.
Bencede Efe'nin polislerden nasıl saklandığını en mantıklı bu senaryo gösteriyor.Ama yinede orjinal adam bunca sene sevdiklerine niye böyle acı çektirsin burda çelişiyorum.
polisten ilk kaçarken bile efeye arabadakilerin hepsi 'dur' 'kaçma' gibi şeyler söylüyolardı.gözükse arkadaşlarına onlar polise gitmesi için zorlayacaklardı ve bu sefer uğur hiçbir zaman yakalanamayacaktı. veya efe 'bir gün geri döneceğim bildiğiniz efe olarak' gibi şeyler söylüyodu. arkadaşlarının gözünde katil biri olarak çıkmaktansa ortaya, temiz biri olarak çıkmak için gözükmüyordu bence.
polisten ilk kaçarken bile efeye arabadakilerin hepsi 'dur' 'kaçma' gibi şeyler söylüyolardı.gözükse arkadaşlarına onlar polise gitmesi için zorlayacaklardı ve bu sefer uğur hiçbir zaman yakalanamayacaktı. veya efe 'bir gün geri döneceğim bildiğiniz efe olarak' gibi şeyler söylüyodu. arkadaşlarının gözünde katil biri olarak çıkmaktansa ortaya, temiz biri olarak çıkmak için gözükmüyordu bence.
Evet söylediğin çok mantıklı ama bunca olanlardan sonrada ne bileym 4 yıl acı çekti herkes nasıl 4 yılı silip Efe'yi affedebilecekler bilmiyorum zor günler bekliyor Efeyi
benimde en çok merak ettiğim şey o (: özellikle abisi ne yapıcak.ewt şimdi çok özlüyo ama efenin yüzünden tüm hayatı mahvoldu,ewliliği bitti filan..gerçekten zor günler bekliyo =)