Konu: lûtfn silmeyin bu konu önemli Salı Ağus. 10, 2010 9:06 pm
merhaba arkadaslar efeciler güvenciler.evet artk amacımıza ulastk.efe döndü fakat reytingler cok ama cok kötü.reytinglerin durumu bence dizinin ömrünüde etkiler.inanın etkiler.diger kanallarda efe döncek diye persembeye varmisin yokmusun koydu.cocuklar duymasin,kanit.acun survivor ile gecmsti. Bizim yapmamiz gereken cevrenizdekileri,izleyenleri izlemeyenlere bile diziyi anlatp sevdrmek izlettrmek.hadi efeciler güvenciler 1.liğe gecelim.bu diziyi bırakanlara tekrar baslatalm.ben her arkadasma msj atym izle diye.sizde atin. Ve en önemlisi su sakın reklamda show ve atv yi acmayin.reklamda bile kanal d kalsın.bu bile cok etkiler.efe icin,lütfn efe icin...
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: lûtfn silmeyin bu konu önemli Salı Ağus. 10, 2010 9:08 pm
ben öle yapıorum zaten
barishtelli
Konu: Geri: lûtfn silmeyin bu konu önemli Salı Ağus. 10, 2010 9:16 pm
keske herkes boyle dusunebılse ...
GadRofer
Konu: Geri: lûtfn silmeyin bu konu önemli Salı Ağus. 10, 2010 9:17 pm
Doğru diyorsun da .
Eğer evinizde Reyting cihazı yoksa sizin izlemeniz bişey ifade etmez
Digiturk ve ya Uyduların izlenme oranıyla belirlenmiyor
Reyting Cihazı Oturdugunuz Semtte 1 Tane bulunuyor
barishtelli
Konu: Geri: lûtfn silmeyin bu konu önemli Salı Ağus. 10, 2010 9:18 pm
e nasıl kontrl edıcez reyting cihazının olup olmadıgını?
GadRofer
Konu: Geri: lûtfn silmeyin bu konu önemli Salı Ağus. 10, 2010 9:19 pm
Tam olarak bilmiyorum .
dağhan_gülhan
Konu: Geri: lûtfn silmeyin bu konu önemli Salı Ağus. 10, 2010 9:24 pm
yha efe dönünce reytingler inş. düzelir.....zaten çewrem arkiler felan hep ky izliyoo....ama sırf efe içinnn izliyorm bnde bu dziiyi
yalnizefe
Konu: Geri: lûtfn silmeyin bu konu önemli Salı Ağus. 10, 2010 9:40 pm
arkadaslar bu reyting cihazi knusu öyle dgl.ya arkdaslar her kanalin,kanal d nin showun atv nin starin hep sinin ayri bi frakansi vardr.her frakans sinyal göndrir.kanal d nin frakansi kanal d ama merkeze sinyal gòndrir.her evdn hangi kanal izlenyosa o kanal sinyal gndrir.buda yüzdelerle yada rakamla oranla gösterilir.reklamda bile kanal d dursun yani.binaya baglanan cihazlar bska.istersenz arastrn.
GadRofer
Konu: Geri: lûtfn silmeyin bu konu önemli Salı Ağus. 10, 2010 10:19 pm
''yanlizefe'' yanlış biliyorsun .
kendi düşüncelerini nesnel bir yargı olarak kullanma dediğimi okursan anlarsın Reyting Cihazının nasıl belirlendiğini
cerkez_hanceri
Konu: Geri: lûtfn silmeyin bu konu önemli Salı Ağus. 10, 2010 10:31 pm
vallaha kavak yellerine megan fox veya johnny deep bile gelse ben interntten izlemeye devem edeceğim hem dert etmeyin kavak yelleri uzun bir süre daha bitmez ben bundan sonra dizinin daha iyi bir yere doğru gideceğine inanıyorum gençlik dizisiydi o raydan çıkalı çok oldu zaten o zaman bitmediyse şimdi hiç bitmez rayına oturur tekrar
poet92
Konu: Geri: lûtfn silmeyin bu konu önemli Salı Ağus. 10, 2010 10:42 pm
arkadaşlar reyting jihazının olduğu doğrudur. her evde bu alet yoktur ve olan evler gizli tutulur ayrıca bu evlere aylık bir miktar para ödenir maaş gibi. her kanalın ayrı bir frekansı flan yoktur
ahmet488
Konu: Geri: lûtfn silmeyin bu konu önemli Salı Ağus. 10, 2010 11:00 pm
walla netten takip ediyorum en iyisi
yalnizefe
Konu: Geri: lûtfn silmeyin bu konu önemli Çarş. Ağus. 11, 2010 2:13 am
kanal d frekansi : fr. 11905 rt.6666 hor (dogu) arastrn frkans var. Ölcüm ile de arastrdm.agv diye bi sirket yapıyomus.bi cihaz sayesnde.türkiyede 2200 haneye bagliyms.1 hane yanlş anlamadysam 4 bine denk geliyomus.yani 39-40 milyon kisi. Bu sizde olablirsnz.bu cihazlarn nere bgli oldugu blnmiyomus