Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

ÖNEMLİ ŞEYLER ÇOK ÖNEMLİ !!!

2 posters
YazarMesaj
efe1014
Üye
Üye
efe1014

Ruh Hali : ÖNEMLİ ŞEYLER ÇOK ÖNEMLİ !!! Ozlemi10
Takımı : ÖNEMLİ ŞEYLER ÇOK ÖNEMLİ !!! Bjkk

ÖNEMLİ ŞEYLER ÇOK ÖNEMLİ !!! Empty
MesajKonu: ÖNEMLİ ŞEYLER ÇOK ÖNEMLİ !!!   ÖNEMLİ ŞEYLER ÇOK ÖNEMLİ !!! EmptyPaz Haz. 06, 2010 7:24 pm

Önemli Bir Haber!!! (Herkes Okusun Efe Ve Güvenle İlgili Önemli Haberler Var Gerçektir Ve Alıntıdır)

Efe Dönmeyecek Diyecekler İçin Kendi Kafalarına Göre Düşündüklerini Yazdıklarını Söyleyebilirim. Ama Sonuçta Herkesin Kendi Düşüncesidir, Saygı Duyarım..

Ama Efe'nin Gelip Gelmeyeceğinin Henüz Belli Olmadığını Bu Yüzden Hem Tims,
...Hem de Dağhan Külegeç'in Açıklama Yapmadığını Belirtmek İsterim.

Yazı 1: Güven Ayrılıyor..(ALINTIDIR)

en arkadaşım var az once telefonla konuşurken sordum evet 4 gun sonra sıgacıga
gidecekler. ayrıca sarp gidiyormuş ve daghan donebilir konuşuluyor
dedi.şirketten bilgi gelmedi ama olabilir sarp gidiyor zaten dedi.

Yazı 2 (ALINTIDIR)

Bu set ortamında calısan bir yakınım söledi Sarp'ın
ayrılacagını.
Bugün de ben sete gittim Aslı Enver'le konustum Sarp
ayrılıyormus dedim o da agzında geveledi ve sonra evet dedi.
Sarp sıkılmıs ondan ayrılmak istiyormus dedim
ya ne kadar iyi,güzel dese de kesmemis burdaki ortam.

Bende alısmıstım Sarp'a
Cok sıcak kanlı biri ve cok yakısıklı ya.
Keske ayrılmasa ..

Yazı 3 : Timsle Konuştum (ALINTIDIR ve GERÇEKTİR)

1: Sorum Fragman neden hala yayınlanmadı dedim : teldeki bayan kanal henüz bizede göndermedi dedi ama en geç akşama yayınlanır dedi

2: Sorum Kavak Yelleri Sezon finalinden sonra tekar ne zaman başlayacak dedim : bana 26 haziranda başlayacağını ve 4.sezonun muhteşem olacağını söledi

3: Sorum dağhan diziye dönecekmi dedim : Bu konuyla ilgili bir bilgi veremiyoruz dedi

bunun üzerine söylediğim şeyse eğer bir reyting oyununa gidiyorsanız dağhanın dönüşüyle ilgili çok şey kaybedeceğinizi biliyormusunuz dedim

kadın bana beyefendi tims production kesinlikle yapımlarıyla ilgili seyircilerini kandırmaya aldatmaya yönelik bir harektin içinde değil dedi ve bu sorunuzun yanıtı bizde değil senaristlerimizde dedi

bunun üzrerine ben daha önceki bölümlerde bizi kandırdığınızı düşünüyıorum dedim kadın tekrarladı bizimle alakalı değil dedi senaristlerimizin yazdığı hiçbirşey boş değil dedi mutlaka yazdıklarının bir sebebi vardır dedi bende teşekkür ettim kapattım teli

Yazı 4: Dağhan'ın Kabul Etmesini Bekliyorlarmış...

Büyük bir aksilik olmazsa bnde Dağhanın diziye geri döneceğini duydum tek sorun yönetmen Jale İncekol dizinin yönetmenliğini başka bir isme devredicekmiş sanırım

Efe hafızasını kaybetmiyor.Bir tekne Efe`yi buluyo ve onu tedavi ediyor.Efe geri dönmek istiyo fakat hapise girmekten ve Aslıyı kaybetmekten korktuğu için bunu... yapamıyor.Daha sonra döndüğünde ise Aslının hayatında Güvenin olduğunu görüyor ve bundan sonra Aslı dahil herkesi uzaktan izlemeye başlıyor.Aslı ve Güvenin en mutlu günlerinde ortaya çıkarak tüm dengeleri alt üst ediyor..Aslı Güvenden bir süre daha ayrılmayacakmış ama sonunda Güven Aslının hala Efeyi sevdiğini anlayıp Aslının hayatından çıkacakmış...

KAYNAK: Tims Yapımda çalışan bir arkadaşım Dağhan ile yeniden anlaşmak üzereyiz dedi bnde nasıl olcak nasıl döncek filan diye sordum oda Dağhan kabul etsinde senaryolar hazır ztn dedi

Not: Bu Kadar Ayrıntı Varken Hala Dağhan'ın Dönmeyeceğini Söylemeniz Bana İlginç Geliyor. Ayrıca 2 Taraftanda açıklama gelmemesi Dağhan Külegeç'in karar aşamasında olduğunu gösterir... Zaten Sarp'da Gidiyormuş.. ALINTIDIR.......
İzMiRLee
Üye
Üye
İzMiRLee

Ruh Hali : ÖNEMLİ ŞEYLER ÇOK ÖNEMLİ !!! Sarhos10
Takımı : ÖNEMLİ ŞEYLER ÇOK ÖNEMLİ !!! Turkiye

ÖNEMLİ ŞEYLER ÇOK ÖNEMLİ !!! Empty
MesajKonu: Geri: ÖNEMLİ ŞEYLER ÇOK ÖNEMLİ !!!   ÖNEMLİ ŞEYLER ÇOK ÖNEMLİ !!! EmptyPaz Haz. 06, 2010 7:35 pm

yalan haber araştırdım konu kilit !

ÖNEMLİ ŞEYLER ÇOK ÖNEMLİ !!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BİR ŞEYLER YAPMA ZAMANI...
» kanal d fanda tuhaf şeyler oluyor...
» kavak yelleri 117.bölüm özeti ve efeyle ilgili şeyler olabilir...mutlaka okuyunnnn
» Önemli ....
» ÇOK ÖNEMLİ