Bazı Modlar Görevlililer gereksiz konuları çöp kutusu atmak yerine siliyor !! sakın böyle bişey yapmayın gereksiz konuları saçma konular Çöp kutusuna Yollayın
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ Salı Haz. 01, 2010 7:19 pm
evet ya bende bunu diyorum bakın modların hepsi bu konuyu mutlaka okusun bu çok önemli... lütfen bu kurala uyarsanız daha iyi olcak...
JoJo
Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ Çarş. Haz. 02, 2010 7:07 am
Uymayanları mod.luktan alıcam haberleri olsn
mhe_25
Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ Çarş. Haz. 02, 2010 8:37 am
en iisi bu işte kutluyorum sizi!!
GeNCeR
Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ C.tesi Haz. 12, 2010 4:11 pm
zeynp. demiş ki:
ben uymadım heralde hiç konu silmeden alındım modluktan bırak bi iki konu silseydimde kurala uymadıgım ıcın mod lugum alınsaydı durduk yere alınınca butun hersey bosa gıtmıs gıbı oldu 5 dakıkalıgına geri verin bari hersey bosa gıtmesın... modlugu almak filan kolay işler zaten hiç bi bilgi vermeden alırsınız yine
Misafir Misafir
Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ C.tesi Haz. 12, 2010 4:13 pm
gencer sakin ol mod luğun online süren ve konulardali ilgisizliğinden alındı
GeNCeR
Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ C.tesi Haz. 12, 2010 4:19 pm
site dısında da yasadıgımız hayat var ya bunuda dikkate alsınlar okulu var hastalıgı var her dakka forumda olup konuları takıp edemem haksızmıyım kank tam bi sacmalık insan bi bilgilendirme mesajı filan atar kardes böyleyken böyle der bizde derdimizi anlatırız anlasırız bi ortak nokta buluruz ama bilgilendiren filan yok ayıp vallah ya ne zamandır ugrasıyoruz sonununda böle ortada kalıyoruz helal olsun yönetime
Misafir Misafir
Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ C.tesi Haz. 12, 2010 4:20 pm
Tmm sen sakin ol yinede
GeNCeR
Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ C.tesi Haz. 12, 2010 4:21 pm
ben sakinim zaten kardes iyi forumlar
En son GeNCeR tarafından C.tesi Haz. 12, 2010 4:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir Misafir
Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ C.tesi Haz. 12, 2010 4:22 pm
kank ?
JoJo
Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ C.tesi Haz. 12, 2010 4:36 pm
GeNCeR demiş ki:
zeynp. demiş ki:
ben uymadım heralde hiç konu silmeden alındım modluktan bırak bi iki konu silseydimde kurala uymadıgım ıcın mod lugum alınsaydı durduk yere alınınca butun hersey bosa gıtmıs gıbı oldu 5 dakıkalıgına geri verin bari hersey bosa gıtmesın... modlugu almak filan kolay işler zaten hiç bi bilgi vermeden alırsınız yine
ne zamandr konularla ılgılenmedgnı göruorm eger bı mazeretın varsa daha öncden bana msj atablrdın ona göre bende senı görevden almazdm. ama sen mod oldgn halde senden daha çook ilgilenen kişiler vardı o yuzden senı görvden alıp onlara hak verdım bu kadar .
GeNCeR
Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ C.tesi Haz. 12, 2010 4:48 pm
sizin için basit taby almak vermek mazaretim Birincisi:okulda kalma sıkıntısı her öğrencide oldugu gibi son zamanalrda derslere asılmak özellikle ikinci dönemin sonunda değil forum bilgisayarı zor acıyordum İkincisi: Ufak yeğen benim Amelyat olayalrı 1 hafta hastanede Bekle Üçünsü: mahkeme karıstıgım bı takım olay ve benim buyuk bıraderin bosanma işleri filan daha benden özel hayatımla ilgili herhangi bi bilgi istiyomusun mazeret olarak okadar cok ki öğrenmek isitoyosan msn de anlatayım sana
he benden mesaj atmamı istemişin sen modlugumu alırken neden mesaj atmadın bana seni alıyorum modluktan diye alması kolay bi msj atmasımı zor oldu
hak edenlere modlugu vermişsin iyi yapmıssın ama öür tarafı düşünmemişsin
öğrenmek istediğimi öğrendim saol bi cvp verdiğin için
hadi iyi forumlar...
sen mazeretnı bıldırmedn ki ben sana msj atıp senı alıorum dıe cvp atayım çnku sen sıteye grmıodun bıle. nyse olan olmuş kolay glsın
GeNCeR
Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ Salı Haz. 15, 2010 12:08 pm
wayy güzel numara zeynep msj olayından baglayıp olan oldu bak işine hesabı diyosun öle olsun bakalım dağhanın yeri ayrı olmasa işim olmaz seninle ama malesef bende yeri ayrı kapişş