Arkadaşlar Kanal D'nin En Beğendiğiniz Kim Anketinde Aslı-Güven Aslı-Efe'ye Çok Yaklaştı Yakında Geçecekler Saat Şuan 04:00 Bu Saatte Bile Aslı-Güvenin Oyu Sürekli Artıyor Biz 3 Gündür Yerimizde Sarıyoruz Yakında Bizi Geçecekler
asnes
Konu: Geri: Çok Önemli Paz Ağus. 01, 2010 1:26 am
çok hızlı olmalıyız
yqmur
Konu: Geri: Çok Önemli Paz Ağus. 01, 2010 7:10 am
evt ya şaka maka yavaşladık geçmemiz grk
ebosum
Konu: Geri: Çok Önemli Paz Ağus. 01, 2010 7:13 am
ben dün yoktum oy veremedim ama bugün burdayım ve başladım hafta sonu ya uyuzlar başladı vermeye demek hafta içi veremedi
cakocakmak11
Konu: Geri: Çok Önemli Paz Ağus. 01, 2010 8:37 am
Hadi Arkadaşlar Biraz Bastırsak Açarız Yine Arayı
barishtelli
Konu: Geri: Çok Önemli Paz Ağus. 01, 2010 8:38 am
ya bence bırakalm bu bos ıslerı aslı maslı bos ya daghan donuyor ya o yeter bıze
ebosum
Konu: Geri: Çok Önemli Paz Ağus. 01, 2010 8:41 am
neden bırakıyoruz ya ozaman bizim orjinal aşkımızın efsane aşkımızın en anlamı kalır bizi yenmelerinimi istiyosun orda burda ezdik onları demelerinimi istiyosun
yqmur
Konu: Geri: Çok Önemli Paz Ağus. 01, 2010 8:45 am
hdi ya bastıralım
barishtelli
Konu: Geri: Çok Önemli Paz Ağus. 01, 2010 8:58 am
çok abartıyorsun bnce eger bı yenme ezılme durumu varsa daghan bu dızıye donerek daghana karsı olan herkesı zaten ezmıs oluyo e daghan sevenlerıde dıgerlerını ezmış oluyo
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Çok Önemli Paz Ağus. 01, 2010 8:59 am
yqmur demiş ki:
hdi ya bastıralım
ebosum
Konu: Geri: Çok Önemli Paz Ağus. 01, 2010 9:02 am
barishtelli demiş ki:
çok abartıyorsun bnce eger bı yenme ezılme durumu varsa daghan bu dızıye donerek daghana karsı olan herkesı zaten ezmıs oluyo e daghan sevenlerıde dıgerlerını ezmış oluyo
dağhan geri dönerek eziyo bizde onu sevdiğimizi ve efe&aslıyı birbirine yakıştırdığımızı göstererk ezebiliriz herşeyi dağhandan beklememek lazım
cakocakmak11
Konu: Geri: Çok Önemli Paz Ağus. 01, 2010 9:14 am
Arkadaşlar Burda Atışmayın Ve Oy Atın Lütfen Tabiki Bu Anket Çok Önemli Değil Ama Aslı-Güven Baya Yaklaşınca Bazı Sitelerde Laf Söylenmeye Başlandı O Yüzden Biraz Asılalım Diyorum Yoksa Benimde Umurumda Değil Biz Neleri Başarmadık Biraz Zorlasa Yeniden 2 Milyon Fark Yaparız Hadii
cnqzzz
Konu: Geri: Çok Önemli Paz Ağus. 01, 2010 9:45 am
aynen mıllet onlar bunu haketmıo bu ankettede bız bırıncı olmalıyız hadı
méLTémm ♥
Konu: Geri: Çok Önemli Ptsi Ağus. 02, 2010 6:04 pm