lütfn silmeyin.bugün evde oturuyodum.kuzen bn ky izledn mi dedi evet ama o efe miydi sence dedim.amcamın kızı vardı evli bna efeyi göxterdiler dedi ben hayır ya dedim kuzende göstermedi dedi.o da yem.n etti. ,reklamda gördm dedi.bnde böle bi hber duydum fan sitesnde pek inabmdm dedim.o gördm dedi.bna yaln sölemez ndn sölesinki.bence efe.o sahnede gösterceklerdi ama bne değişiklik yaptılar.frzgmznda bu yüzdn geç çıkmş olabilir.duydklarm bunlar.yemin edrm yzlan sölemihom.amca kızı evli ve bna ndn yalan slesnki
mrnda35
Konu: Geri: Önemli ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 11:12 pm
fragmanı hangi gün izlemiş sordun mu??
yalnizefe
Konu: Geri: Önemli ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 11:15 pm
hayır arkadaşım malesef
Stormrage
Konu: Geri: Önemli ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 11:17 pm
yalnizefe demiş ki:
lütfn silmeyin.bugün evde oturuyodum.kuzen bn ky izledn mi dedi evet ama o efe miydi sence dedim.amcamın kızı vardı evli bna efeyi göxterdiler dedi ben hayır ya dedim kuzende göstermedi dedi.o da yem.n etti. ,reklamda gördm dedi.bnde böle bi hber duydum fan sitesnde pek inabmdm dedim.o gördm dedi.bna yaln sölemez ndn sölesinki.bence efe.o sahnede gösterceklerdi ama bne değişiklik yaptılar.frzgmznda bu yüzdn geç çıkmş olabilir.duydklarm bunlar.yemin edrm yzlan sölemihom.amca kızı evli ve bna ndn yalan slesnki
Konu: Geri: Önemli ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 11:18 pm
hmm.. bence daha detaylı öğren bundan bişey çıkabilir çünkü kavak ylleri fragmanı her perşmbe anında siteye koyulurdu ama sezon finalini cumartesi koydular sanırım. ve tvde de görmedm pek tabi bu bnm fikrm cnm
barishtelli
Konu: Geri: Önemli ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 11:19 pm
yalnizefe demiş ki:
Alın gorun bana yalancı dıyen karakterıme laf eden ınsanlar vardı 1 kac tane serefsızce deyımler kullanan arkadaslara soyluorm demek ki neymis fragmanı sadece ben ızlememısım !!! izleyen baska ınsanlarda varmıs ve yalan da soylememısım dimi !
mrnda35
Konu: Geri: Önemli ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 11:21 pm
senin izlediğin fragman nasıldı ki? bu konuda yalan söylemek saçma olurdu zaten sen takma yalancı diyenleri
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Önemli ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 11:23 pm
barış küfür etme bir daha bak seninle konuştuk bu konuyu lütfen olmasın tekrar..
barishtelli
Konu: Geri: Önemli ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 11:24 pm
mrnda35 demiş ki:
senin izlediğin fragman nasıldı ki? bu konuda yalan söylemek saçma olurdu zaten sen takma yalancı diyenleri
benim izledigim fragmanda son sahnede aslı efe diyince efenin yuzunu gosterıp fragmanı bıtırmıslerdı bırdahda yayınlamamıslar o fragmanı bızde sazan gıbı gelıp haberı burada yazınca mılletın maskarası olduk..
Anlamadıgım sey fragmanda dıger yazdıgım hersey bolum ıcınde oldu bıre bır oldu ama mıllet bıkere kıtlenmıs bana yalancı dıe :S
barishtelli
Konu: Geri: Önemli ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 11:25 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
barış küfür etme bir daha bak seninle konuştuk bu konuyu lütfen olmasın tekrar..
oyle buyuk bı kufur etmedm ama kufure herzaman karsıyım kusura bakmasın o arkadas bı anlık ofkeyle olduysa eger OZUR DILERIM
Ancak bı ınsanın gruru war ya alay edercesıne dalga gecercesıne laf sokuyolar bu konu canımı cok sıkıyor ya..
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Önemli ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 11:26 pm
barış beni duydunmu...? bak birilerine kendini ispat etmek zorunda değilsin sakin ol tmm mı lütfen.. sen gördüm diyosan kendine güveniyosan gerisinin ne önemi var sölenen sözlere aldanma küfür de etme lütfen bi daha...
barishtelli
Konu: Geri: Önemli ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 11:29 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
barış beni duydunmu...? bak birilerine kendini ispat etmek zorunda değilsin sakin ol tmm mı lütfen.. sen gördüm diyosan kendine güveniyosan gerisinin ne önemi var sölenen sözlere aldanma küfür de etme lütfen bi daha...
Ozur dıledım o arkadastan.. buyuk bı kufur etmedım bu arada sonra bunuda yanlıs anlayıp yıne dusman kesılmesınler bna )
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Önemli ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 11:30 pm
tamam sadece tekrarlanmasın mesajını sildim kimse görmesin die sakın tekrar olmasın...!
mhe_25
Konu: Geri: Önemli ..... Salı Haz. 01, 2010 6:42 am
yha bu forumdada küfür adet oldu sanki gelen küfür ediyo giden küfür ediyo bize yakışmıyo yha!!
SamSuN
Konu: Geri: Önemli ..... Salı Haz. 01, 2010 8:10 am
Ne fragmanmış be
_kidman_
Konu: Geri: Önemli ..... Salı Haz. 01, 2010 8:13 am
inş barıstelli dedğin gibidir sana inanıyorum ...
efe sever
Konu: Geri: Önemli ..... Salı Haz. 01, 2010 8:17 am
şu fragmanı herkes gördü bir biz göremedik ne fragmanmış yeni sezonda ağların arasından efe çıkmazsa daha da hiçbiryerden çıkmaz
_kidman_
Konu: Geri: Önemli ..... Salı Haz. 01, 2010 8:20 am
efe sever kardeşim ağlardan çıkmasa bile yine senaryo üretirler bi şey yaparlar bizi heyecanlandırırlar gelmicek bence ama keşke gelse
efe sever
Konu: Geri: Önemli ..... Salı Haz. 01, 2010 8:27 am
ağlarda çıkmadıktan sonra normal bir yerden çıkmasını beklemek saçmalık ne yani birisi aslıya oyun yapıyor ağ tam açılırken bitiyor yeni sezonda başkası çıkıyor ağın arasından sonra efe başka yerden çıkıyor hiç alakası yok o kısımla bence bu çok saçma olur ağ dan çıkmazsa başka yerden çıkmaz
zzzeynep
Konu: Geri: Önemli ..... Salı Haz. 01, 2010 10:38 am
bence deağların arkasından çıkmazsa başka hiç biyerden çıkmaz.hee şöyle olabilir.efeye yardım eden kişi çıkıp onu efeye götürebilir.oda olmazsa efe gelmeyecek demektir ama bence kesin döndü.el de onun eli.
dağhOKan
Konu: Geri: Önemli ..... Salı Haz. 01, 2010 10:42 am
ARKADAŞLAR FRAGMANLAR ÇEKİLDİKTEN SONRA KANAL TARAFINDAN HAZIRLANIR BEN BUNA KAÇ KERE ŞAHİT OLDUM MESELA
ÇOK GÜZEL HAREKETLERDE FRAGMANDA BİR YER VAR ONU BEKLERSİNİZ YOK ÇÜNKÜ MONTAJDA ATILMIŞTIR
KURTLAR VADİSİ FRAGMANDA MEMATİ VURULUYORDU İZLEDİM VURULMADI 1 YADA 2 HAFTA SONRA VURULDU
pnr(ae)
Konu: Geri: Önemli ..... Salı Haz. 01, 2010 2:22 pm
barishtelli demiş ki:
mrnda35 demiş ki:
benim izledigim fragmanda son sahnede aslı efe diyince efenin yuzunu gosterıp fragmanı bıtırmıslerdı bırdahda yayınlamamıslar o fragmanı bızde sazan gıbı gelıp haberı burada yazınca mılletın maskarası olduk..
Anlamadıgım sey fragmanda dıger yazdıgım hersey bolum ıcınde oldu bıre bır oldu ama mıllet bıkere kıtlenmıs bana yalancı dıe :S
ben senin yalan söylediğine gerçkten inanmıyorum çünkü sen suyla leylanın aralarında geçenleri aynen yazmıştın fragmanda gösterdikleri kadarıyla ve bölümde aynıları yaşandı ben zaten o sahneyi de gördükten sonra kesin efeyi göstercekler dedim ama yapmadılar demekki son anda bir değişiklik yapmaya karar vermişler
efe sever
Konu: Geri: Önemli ..... Salı Haz. 01, 2010 2:26 pm
bende leyla ile su konuşurken aynı laf diye bağırmışım heyecandan efenin yüzünüde bekledim ama olmadı demekki doğru beklicez ve görücez yeni sezonda
barishtelli
Konu: Geri: Önemli ..... Salı Haz. 01, 2010 2:27 pm
pnr(ae) demiş ki:
barishtelli demiş ki:
mrnda35 demiş ki:
ben senin yalan söylediğine gerçkten inanmıyorum çünkü sen suyla leylanın aralarında geçenleri aynen yazmıştın fragmanda gösterdikleri kadarıyla ve bölümde aynıları yaşandı ben zaten o sahneyi de gördükten sonra kesin efeyi göstercekler dedim ama yapmadılar demekki son anda bir değişiklik yapmaya karar vermişler
keske herkes bu kadar dıkkatlı ızleyıp gorse..
zzzeynep
Konu: Geri: Önemli ..... Salı Haz. 01, 2010 2:27 pm
BENCEDE SONRADAN EFEYİ BU BÖLÜMDE DEĞİL 4.SEZONUN İLK BÖLÜMÜNDE GÖSTERMEYE KARAR VERDİLER.HEYECAN YAPALIM DİYE.