Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

önemli!!!

5 posters
YazarMesaj
efeeeee
Üye
Üye
efeeeee

önemli!!! Empty
MesajKonu: önemli!!!   önemli!!! EmptyPtsi Mart 01, 2010 12:05 am

arkadaşlar aklıma bi fikir geldi yardımınız lazım EFE dizide kayboldu kaybolmadan önce üzerine atılmış bir iftira vardı adam öldrme suçu efe 3 yıldırda yok diziye göre şimdi adam öldürme suçu kaybolan bir kişi için affedilirmi affedilirse kaç yıl sonra affedilir bunu öğrenmek lazım çünkü eğer efenin dnme ihtimali varsa ya hafıza kaybı yada suç işlediği için ortaya çıkamaması bu konuyla ilgili düşüncelerinizi bekliyorum...
Ed'ac Deniz
Üye
Üye
Ed'ac Deniz

Ruh Hali : önemli!!! Dagini10
Takımı : önemli!!! Ts10

önemli!!! Empty
MesajKonu: Geri: önemli!!!   önemli!!! EmptyPtsi Mart 01, 2010 11:39 am

süre aşımı falan var buda baya bir yıl demek... efe öldü gözüküyor dimi öyleyse dosya kapanmıştır.xd iki ihtimal var efe hayranlarını kaybetmemek için senaristlerin mühtiş planı yani efeyi öldürmeyip soru işareti bırakmaları,bu sayede reyting tavanda kalacak.diğer ihtimal ise eğer dağhan ile yönetmen kavgası doğru ise yada başka sebepler her neyse senaristler her ihtimale karşın efe yi öldürmeyip reyting düştüğünde efeyi geri diziye sokacaklar.bu ihtimal varsa eğer tek yapmamız gereken sadece fragmana bakmamızdır efe yoksa diziyi izlemeyelim.tv de bi kavak yellerini izliyordum artık onuda izlemiyorum efesiz o kadar sıkıcı kı ağzımı yamultup efe takliti yapmaya calısıyorum.xd umarım doner cumartesi günümüzü artık zehir etmesinler !!!
efe1014
Üye
Üye
efe1014

Ruh Hali : önemli!!! Ozlemi10
Takımı : önemli!!! Bjkk

önemli!!! Empty
MesajKonu: Geri: önemli!!!   önemli!!! EmptyPtsi Mart 01, 2010 12:21 pm

Ed'ac Deniz demiş ki:
süre aşımı falan var buda baya bir yıl demek... efe öldü gözüküyor dimi öyleyse dosya kapanmıştır.xd iki ihtimal var efe hayranlarını kaybetmemek için senaristlerin mühtiş planı yani efeyi öldürmeyip soru işareti bırakmaları,bu sayede reyting tavanda kalacak.diğer ihtimal ise eğer dağhan ile yönetmen kavgası doğru ise yada başka sebepler her neyse senaristler her ihtimale karşın efe yi öldürmeyip reyting düştüğünde efeyi geri diziye sokacaklar.bu ihtimal varsa eğer tek yapmamız gereken sadece fragmana bakmamızdır efe yoksa diziyi izlemeyelim.tv de bi kavak yellerini izliyordum artık onuda izlemiyorum efesiz o kadar sıkıcı kı ağzımı yamultup efe takliti yapmaya calısıyorum.xd umarım doner cumartesi günümüzü artık zehir etmesinler !!!

valla bnde ağzımı yumultup efenin taklitini yapıyorum önemli!!! 605858
Ed'ac Deniz
Üye
Üye
Ed'ac Deniz

Ruh Hali : önemli!!! Dagini10
Takımı : önemli!!! Ts10

önemli!!! Empty
MesajKonu: Geri: önemli!!!   önemli!!! EmptyPtsi Mart 01, 2010 12:38 pm

iyi bir avunma taktiği:)
Duygusu
Banned
Banned

Ruh Hali : önemli!!! Yoksu611
Takımı : önemli!!! Turkiye

önemli!!! Empty
MesajKonu: Geri: önemli!!!   önemli!!! EmptyPtsi Mart 01, 2010 6:22 pm

ya efe yi neden öldürmediler de kayboldu dediler çünkü ilerisini düşündüler reytingler iyice düşünce geri çağırırız demişlerdir fakat son iki haftadır 1 ve 2.sıradalar bu yüzden efe yi getirceklerini sanam ama inşlallah gelir....
BaDBoY
Üye
Üye
BaDBoY

Ruh Hali : önemli!!! Cilgin10
Takımı : önemli!!! Bjkk

önemli!!! Empty
MesajKonu: Geri: önemli!!!   önemli!!! EmptyPtsi Mart 01, 2010 7:22 pm

duygusu 1. ler mi 85. bölümden beri 1. oldukalrını görmedim ayriyeten gecen fafta 4. oldular! o da daghan 110 da gelcek iddaaları

önemli!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ÖNEMLİ ŞEYLER ÇOK ÖNEMLİ !!!
» Önemli ....
» ÇOK ÖNEMLİ
» Önemli .....
» önemli