Konu: Sizce olur mu bu ? Çarş. Ağus. 11, 2010 8:28 pm
[b]Arkadalkar sarp apak büyük ihtimal diziden cıkıcak biz istedigimizi elde ettik daghanı diziye geri dondurduk ancak sarp apak la daghan dızıde bence cok ıyı bı ıkılı olabılır tmm arada aslı var ama bunun mutlaka bi cozumu bulunur ne dersınız sarp apagın en buyuk fanlarından bırıyle ırtıbata gecelım bızım adminler sayesinde...
ortak bi hareketle sarp apagıda dızıde tutmalarını saglayalm ??
tmm sımdı cogu kısı sert tepkı verıcek ama bu sadece bı onerı onlar bıze bu yardımı yaptımı genel olarak hayır yapmadı ama olsun bız yıne orjınallıgımızı gosterıp boyle bi yardım eli uzatalım mı dizinin neşesi için heyecanı için ??
ne dersiniz
faragus
Konu: Geri: Sizce olur mu bu ? Çarş. Ağus. 11, 2010 8:29 pm
sanki her şey bize bağlıymış gbi knuştun
ahmet488
Konu: Geri: Sizce olur mu bu ? Çarş. Ağus. 11, 2010 8:29 pm
bu saatten sonra bişey yapamayız adamın sözleşmesi bitiyo karamazov kardeşlere geçecek hem efe qelince ona senaryo bulamazlar
barishtelli
Konu: Geri: Sizce olur mu bu ? Çarş. Ağus. 11, 2010 8:30 pm
karamazov kardesler daha kesınlesmedı dıe duydum bu arada hersey bızım elımızde degıl ama sansımızı deneyebılırız cunku daghana cok ıyı malzeme cıakr sarp kalırsa yer bıtırır once sonrada alıp goturur bi yerlere
karamaça*
Konu: Geri: Sizce olur mu bu ? Çarş. Ağus. 11, 2010 8:42 pm
adam kendi isteğiyle çıkıp başka projeye dahil oluo. uzatmayın bu konuyu daha fazla bence .
ebosum
Konu: Geri: Sizce olur mu bu ? Çarş. Ağus. 11, 2010 8:45 pm
ben katılmıyorum ben sevemedim efe olsada baştan ısınamadımmı hiç ısınamam ayrıca bizim yapacaımız birşey yok eğer zaten isteselerdi izin vermezlerdi bişekilde sağlanırdı anlaşma
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Sizce olur mu bu ? Çarş. Ağus. 11, 2010 8:49 pm
yha ne işi var çakmanın bu dizide boşverin gitsin alla alla efe aratmaz zaten onun yoklunu
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Sizce olur mu bu ? Çarş. Ağus. 11, 2010 8:53 pm
bize ne sarpan ya
yqmur
Konu: Geri: Sizce olur mu bu ? Çarş. Ağus. 11, 2010 8:54 pm
arkamızdan ne dalga gçtiler ne güldüler şimdi çıkıpta onlara yardım edemem
ebosum
Konu: Geri: Sizce olur mu bu ? Çarş. Ağus. 11, 2010 8:56 pm
aynı durumda biz olsaydık dağhan sarpın yerinde olsa onlar böyle iyimser olurmuydu tabiki hayır umurlarında bile olmazdı siz kalkıyosunuz olsa iyi ikili olur diyosunuz dağhanın varlığı yeter yani çakmaya ne gerek
anko
Konu: Geri: Sizce olur mu bu ? Çarş. Ağus. 11, 2010 9:07 pm
Boşuna tartışmayalım bu konuyu.Sözleşmesi bitiyo zaten . Kilit+Çöp