Jeneriği 1. ve 2.sezon ile birlikte 3.sezon karıştırmışlar açıkcası ben yeni bir jenerik bekliyordum
Yazar
Konu: Geri: Eski Jenerik Cuma Ağus. 13, 2010 7:41 am
Ben Jenerigi Gördügümde Önce Aslilar FElan Vardi. Birden Efe Cikti Babam Diyo Cikti Seninki Annemde Aman BAyilma Felan
Hep Beraber Izledik KY. Aslinda Izlemezlerdi. Cok Güzeldi. Reklamda Bile DEgisedi Kanal.
ErHaN_ViCtOr
Konu: Geri: Eski Jenerik Cuma Ağus. 13, 2010 7:57 am
Kesinlikle değişmeli .
ilayda1996
Konu: Geri: Eski Jenerik Cuma Ağus. 13, 2010 8:05 am
evet ya farkettim güven bir kaç yerde o da ayıp olmasın diye koymuşlar Dizide ağırlık dağhanın üzerineydi zaten
depresif cisimcik
Konu: Geri: Eski Jenerik Cuma Ağus. 13, 2010 8:36 am
Ben bu bölümden sonra güven gitsin istemiyorum..
Ne bileyim diziye renk katıyo..Hem aslıda iyi bir secim yapmak zorunda kalsın..o çekişmeleri falan izlemek istiyorum..
jenerikte de en cok bizimkilerin ellerinde meyve böle sallana sallana tek tek kamerra önünden gectikleri sahneyi cok seviyorum
bilgee
Konu: Geri: Eski Jenerik Cuma Ağus. 13, 2010 9:38 am
DePResiF CisimCiK demiş ki:
Ben bu bölümden sonra güven gitsin istemiyorum..
Ne bileyim diziye renk katıyo..Hem aslıda iyi bir secim yapmak zorunda kalsın..o çekişmeleri falan izlemek istiyorum..
jenerikte de en cok bizimkilerin ellerinde meyve böle sallana sallana tek tek kamerra önünden gectikleri sahneyi cok seviyorum
aynen o sahne çok komik ya
masal
Konu: Geri: Eski Jenerik Cuma Ağus. 13, 2010 9:45 am
sarp gidince yeni bir jenarik yaparlar yalnız farkındaysanız genelde sırf jenarikte dağhan vardı sarpı çok az koymuşlar yani kısacası artık sarpı takmıyolar bile
ßy_Daqhan
Konu: Geri: Eski Jenerik Cuma Ağus. 13, 2010 9:46 am
masal demiş ki:
sarp gidince yeni bir jenarik yaparlar yalnız farkındaysanız genelde sırf jenarikte dağhan vardı sarpı çok az koymuşlar yani kısacası artık sarpı takmıyolar bile
Evet ..
diego_68
Konu: Geri: Eski Jenerik Cuma Ağus. 13, 2010 11:20 am
evet eski jenerikti
mhe_25
Konu: Geri: Eski Jenerik Cuma Ağus. 13, 2010 12:55 pm
evet ama bence iidi
efeci çocuk
Konu: Geri: Eski Jenerik Cuma Ağus. 13, 2010 3:07 pm
eskiydi ama iyiydi dağhan sarptan fazlaydı jenerikte o yüzden eski yeni farketmez benim için sarp gidince değişir hep böyle kalmaz diye düşünüyorum
efemmutfak2
Konu: Geri: Eski Jenerik Cuma Ağus. 13, 2010 4:55 pm
efeci çocuk demiş ki:
eskiydi ama iyiydi dağhan sarptan fazlaydı jenerikte o yüzden eski yeni farketmez benim için sarp gidince değişir hep böyle kalmaz diye düşünüyorum
evt sarpı cok az gosterdıler efe baya boldu paraları attıyı yer mesela sarpın yoktu öle yerlerı iyidi ya sarp gıdınce değişir.
ebosum
Konu: Geri: Eski Jenerik C.tesi Ağus. 14, 2010 4:16 pm
efemmutfak2 demiş ki:
efeci çocuk demiş ki:
evt sarpı cok az gosterdıler efe baya boldu paraları attıyı yer mesela sarpın yoktu öle yerlerı iyidi ya sarp gıdınce değişir.
evet efe boldu bencede bu arada jenerik olayına bende katılıyorum sarpın gitmesi bekleniyor yeni için
ogulcajaN
Konu: Geri: Eski Jenerik C.tesi Ağus. 14, 2010 5:10 pm
126 da da değişebilir bence...bu bölümdeki görüntülerden alırlar jeneriğe...Ama inşallah sarp gidince değişir..
Relano
Konu: Geri: Eski Jenerik Ptsi Ağus. 30, 2010 10:51 pm