kanal d sitesindeki dağhan fanda böle bi konu açılmıs adam herşeyi bilio resmen 2 hafta önceden aslı efe msnde konuscak osırada güven uyuyo olcak yazmıs CATBOY un yardımcısı fln galba
son bi tüyo daha yazmış aynen su sekilde
hastaneye gitme olayı gerçekleşti diyim sizlere ancak karşılaşma olup olmadığını sölemiyorum heycanı kaçmasın okmeydanı hastanesinde çekimler yapıldı ) efenin kontrollerini yapan ve çınarın dktoru aynı ) yeterli olmuştur )
En son Mc_Onur tarafından Ptsi Eyl. 06, 2010 12:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
paylaşım için teşekkürler acaba güwen öğrendiğinde saklamaya çalışırmı
yeni bi tüyo yazmıs su sekilde:
ilk olarak efenin gizli odasından başlıyım:) o odadaki resimler aslı deniz ve mineye ait ancak resimler değiştirilmiştir arkadaşlar.radyodaki gizemli ses ise aslıya aittir arkadaşlar bu kesindir :)diğer taraftan pcden kamera açılması gibi bi durum beklemeyin karşılaşma pc den olmayacak bu arada gven ve minenin arasıda iç çamaşırları yüzünden kötü olacak.
odada resimlerin olmasi biraz sacma yapilmis ama yinede inaniyorum nasil bagliycaklar onu bilmiyorum yani nasil hafizasi kayip birinde resimler olur bunu nasil yapicaklar bilmiyorum dogrudur, neden derseniz efe ile asli msn de görüsüyor aslinin msn de fotosu bir kedi bu tesadüf degildir, yoksa aslinin resmini koyarlardi efe zaten hatirlamiyor, yani kedi isinde bisey var bence
en çok varya neye sevinirim biliyomusun şu çınarın doktoruyla efenin doktorunun aynı olması ben bi ara böyle bi tahmin yapmıştım ve tahminime çok yorum yaptı birileri en çok doğru çıkması bu aradabende güven ne yapıcak of ya bi an önce karşılaşsınlar yeter bıktım :(
Akıl var mantık var fotolarda aslı olmuş olsaydı eğer,efenin geri döndüğü bölümde karşidan karşıya geçerken efe aslıyı görmüştü..hatta resmen ona bakıyordu.. eğerki fotolarda aslı olsaydı efe aslıyı takibe alırdı ama oralı bile olmadı ?? bence aslı yok fotolarda.. SAYGILARIMLAA