Minemiz yani Aslı Enver ailesiyle birlikte Kadir Gecesinde dua etmek için Beykozdaki Yuşa Tepesinde...
Orhan236
Konu: Geri: Ailesiyle Geldi Salı Eyl. 07, 2010 8:39 am
Çok Güzel HAreketler Bunlar !
BLaSTeR
Konu: Geri: Ailesiyle Geldi Salı Eyl. 07, 2010 8:43 am
takdir ediyorum gerçekten..ünlülerin çoğu sözde müslüman ama müslümanlığa dair hiçbir şey yapmıyorlar...
ebosum
Konu: Geri: Ailesiyle Geldi Salı Eyl. 07, 2010 8:49 am
BLaSTeR demiş ki:
takdir ediyorum gerçekten..ünlülerin çoğu sözde müslüman ama müslümanlığa dair hiçbir şey yapmıyorlar...
çoğu herşeyin bu dünyadan ibaret olduğunu düşünüyor olabilirler mi acaba Gerçekten takdir edilmesi gereken bi davranış Aslı Enver zaten çok özeldi şimdi gözümde dahada bi büyüdü
*kaanaydın
Konu: Geri: Ailesiyle Geldi Salı Eyl. 07, 2010 9:00 am
Teşekkürler
dağhOKan
Konu: Geri: Ailesiyle Geldi Salı Eyl. 07, 2010 9:08 am
ya ben bu aslı enveri seviyorum ya platonik falan ama hayranım bu kıza yaa
BLaSTeR
Konu: Geri: Ailesiyle Geldi Salı Eyl. 07, 2010 9:34 am
ebosum demiş ki:
BLaSTeR demiş ki:
çoğu herşeyin bu dünyadan ibaret olduğunu düşünüyor olabilirler mi acaba Gerçekten takdir edilmesi gereken bi davranış Aslı Enver zaten çok özeldi şimdi gözümde dahada bi büyüdü