İnsanların arkasından konuşmak iyi bişey deil ama çok ayıp etmiş ne olursa olsun sonuçta sitede onunda emeği vardı. Kişiliksiz insanlar eninde sonunda kendini belli ediyo yaşı kaç olursa olsun...
Hırsından... Onun gerçk yzunu ortaya çıkardık da o yuzden nie dıye sorarsanz orasını bn konusmıım daha iyi bılenler var mutlaka duyarsınız
O yuzden bende ban atmıştım. Benı banlama sil ddı. Silmedım. Sıteyı çok buyuk karıştrcam ddı. İstegnı yap ddım bunu yptı... Ancak kafası buna çalşıo zaten ... Nyse Herkes hakettgnı buldu.. İş birlıkçilerıyle
ne gereksiz işler ve insanlar yaa .D kuyruk acıları varmış işte .konu kapanmış neyseki.herkesn emeğine sağlık
güven_savar
Konu: Geri: Site Saldırıya Ugradı !!! Perş. Eyl. 09, 2010 12:18 am
Bu 1.5 ay sonraki ilk mesajım.Valla ne desem diyecek o kadar çok şeyim oldu ki ama hep yakışmaz bana dedim içimde tuttum ama artık konuşma sırası bende. Taa en başından beri gerçek yüzünü gören biri olarak bir yerden sonra mert denen seviye yoksunu burda olduğu sürece söz vermiştim kendi kendime yazmam diye onun yüzünden ben de dahil birçok kişi bu forumdan soğudu.Noldu şimdi gün geldi hesap döndü tek derdi milletle didişmek o büyük egosuna hizmet etmeyenleri ezmekti.Nihayet hak ettiği konuma ezik üye sıfatına ulaştı gerçi son yaptığı link olayıyla kendini bile aşmış ezikliğin de aşağısı bir şey ya neyse böyle bir şey olacağını tahmin ediyordum nedenini bilmiyorum ama moderatör olmasını bile anlayamıyorken admin olunca iyice sapıttı herhalde.
Sonuç olarak daha büyük sorunlar oluşmadan her birinin hak ettiğini bulması sevindirici hadi geçmiş olsun güzel bir bayram hediyesi oldu benim için
Herkesin Ramazan bayramı kutlu olsun
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Site Saldırıya Ugradı !!! Perş. Eyl. 09, 2010 12:44 am
intikam isterseniz hesap adreslerini veya varsa web site adreslerini verim ben hallederim bulan hacker değil lamerler
mhe_25
Konu: Geri: Site Saldırıya Ugradı !!! Perş. Eyl. 09, 2010 6:51 am
hayır bence intikama gerek yok kin tutmayalım lütfen onun seviyesine inmeyelim:)
dağhan_gülhan
Konu: Geri: Site Saldırıya Ugradı !!! Perş. Eyl. 09, 2010 8:30 am
bizi aydınlattığın içn teşekkürler zeynepp
JoJo
Konu: Geri: Site Saldırıya Ugradı !!! Perş. Eyl. 09, 2010 9:05 am
Herkes hakettiği yerde Gerçek yüzü ortaya çıktı ya intikam alıcak yer aradı Ve ancak beyni böyle şeylere çalıştı Sadece gülüp geçiyorum böyle insanlara